Структура та актуальність ланок менеджменту в закладах громадського харчування

Здобувачі та викладачі кафедри економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи мали нагоду поспілкуватися з практиком-професіоналом БРИКОВОЮ НАТАЛІЄЮ, керуючою баром "Пророк" з десятилітньою історією (м. Київ) і донедавна керуючою франчайзинговими закладами "Мушля" та "Білий налив" ?☕ (м. Житомир), на тему: "Структура та актуальність ланок менеджменту в закладах громадського харчування".
Рівень заходу: Університетський
Дата проведення: 16 квітня 2024 р.
Категорія: гостьова лекція
Тип заходу: Інформаційно-просвітницькі заходи
Місце проведення: 702 аудиторія
Дата проведення: 16 квітня 2024 р.
Кількість учасників: 20
Відповідальні особи: Боцян Тетяна Вікторівна Іваненко Валентина Олександрівна Калініченко Олена Олександрівна Кащук Катерина Миколаївна Клімова Інна Олександрівна Мосійчук Ірина Вікторівна Павлова Світлана Іванівна Пойта Ірина Олександрівна
Посилання на соціальні мережі:
https://www.facebook.com/mosiychuk.i/posts/pfbid0AJDTjCEqHv1xTak6CxUbp4af5JeMcKXU89S9emNJsy65VoAVhcLRWRGFLCrk6v2Ul
Кафедра: Економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи

Повідомити про помилку Договори
© Житомирський державний університет імені Івана Франка, 2025