Тетяна Боцян

Боцян Тетяна Вікторівна

Botsian Tetiana

Початок роботи в університеті
вересень 2010
Наукові інтереси
Нефінансова звітність
Ефективність КСВ
Етичний бізнес
Теорія ігор
Нагороди
2019 Подяка Міністерства освіти і науки України
2018 Грамота Житомирської обласної ради за багаторічну сумлінну працю, значний особистий внесок у науково-дослідну діяльність та з нагоди Дня науки
2018, 2017 Подяка обласної громадської організації «Студентський польський клуб» за плідну співпрацю в реалізації проектів та підтримку Студентського польського клубу
2017 Подяка ЖДУ ім. Івана Франка за організацію програми студентської академічної мобільності

Актуальні пункти професійної активності

Бібліографія Приналежність до бази Scopus/Web of Science Дата рекомендації до друку DOI / Посилання
Piankov V., Kampo I., Milashovska O., Botsian T., Ivanenko V. Management of tourism and hotel and restaurant business in Ukraine. Pacific business review international. 2023. Vol. 16, Iss. 2. P. 126-140. Web of Science 07.08.2023 DOI номер: -

http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/38278
Assessment of Mechanisms for Managing the Competitiveness of the Hospitality Establishments under Quarantine Conditions / S. Pavlova, T. Botsian, I. Klimova, O. Milinchuk, N. Omelchuk // Review of Economics and Finance. - 2022. - Vol. 20, № 1. - P. 378-384. Scopus 14.10.2022 DOI номер: 10.55365/1923.x2022.20.44

https://refpress.org/ref-vol20-a44/
Personal Responsibility as a Problem of Development of Postmodern Society / O. Palamarchuk, T. Fasolko, T. Botsian, K. Kashchuk, I. Klimova, S. Bezchotnikova // Postmodern Openings. - 2022. - Vol. 13(1). - P. 267-290. Web of Science 01.03.2022 https://lumenpublishing.com/journals/index.p…
Botsian T. Ethics of business in Ukraine through the prism of non-financial reporting / Botsian T. // Economic Annals-XXI. - 2013. - Vol. 3-4, № 1. - P. 50-53. Scopus 31.12.2013 http://eprints.zu.edu.ua/23581/1/ecchado_201…
Інформація про публікацію Інформація про видання
Фостолович В. А., Боцян Т. В., Фостолович Р. С., Гуртовий Ю. А. Цифровізація підпримтв сфери гостинності як основа побудови конкурентоспроможного бізнесу. [Електронний ресурс]. Економіка. Управління. Інновації. 2023. Вип. 2 (33). URL: http://eui.zu.edu.ua/issue/view/17495 (Дата перегляду 29.12.2023).

Дата рекомендації до друку: 27.12.2023
Науковий напрям: суспільні науки
Галузь науки: економічні
DOI номер: 10.35433/ISSN2410-3748-2023-2(33)-6
Посилання: http://eprints.zu.edu.ua/38606/1/%D0%A4%D0%B…
Категорія фахового видання: Б
Приналежність до бази Scopus/Web of Science: -
Дата включення, поновлення (вненення змін) у перелік фахових видань України: 17.03.2020
Дата попереднього включення у перелік фахових видань України: 29.12.2014
Фостолович В. А., Боцян Т. В., Павлова С. І. Нові підходи до організації бізнесової діяльності підприємств сфери гостинності в епоху постіндустріалізму та цифрових трансформацій. Інвестиції: Практика та досвід. 2023. № 11. С. 9-14.

Дата рекомендації до друку: 08.06.2023
Науковий напрям: суспільні науки
Галузь науки: економічні
DOI номер: 10.32702/2306-6814.2023.11.9
Посилання: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/37080
Категорія фахового видання: Б
Приналежність до бази Scopus/Web of Science: -
Дата включення, поновлення (вненення змін) у перелік фахових видань України: 02.07.2020
Дата попереднього включення у перелік фахових видань України: 17.12.2018
Фостолович В. А., Боцян Т. В. Сучасні інструменти маркетингу в діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу. Інестиції: практика та досвід. 2023. №5. С. 11-17.

Дата рекомендації до друку: 02.03.2023
Науковий напрям: суспільні науки
Галузь науки: економічні
DOI номер: 10.32702/2306-6814.2023.5.11
Посилання: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/37105
Категорія фахового видання: Б
Приналежність до бази Scopus/Web of Science: -
Дата включення, поновлення (вненення змін) у перелік фахових видань України: 02.07.2020
Дата попереднього включення у перелік фахових видань України: 17.12.2018
Іваненко В. О., Боцян Т. В., Кімова І. О. АВС-аналіз як дієвий аналітичний інструмент в системах маркетингу та менеджменту закладів ресторанного господарства. Індустрія туризму і гостинності в Центральній та Східній Європі. 2022. Вип. 7. С. 5-15

Дата рекомендації до друку: 28.12.2022
Науковий напрям: суспільні науки
Галузь науки: економічні
DOI номер: 10.32983/2222-4459-2022-12-258-263
Посилання: http://eprints.zu.edu.ua/35969/
Категорія фахового видання: Б
Приналежність до бази Scopus/Web of Science: -
Дата включення, поновлення (вненення змін) у перелік фахових видань України: 27.09.2021
Дата попереднього включення у перелік фахових видань України: 27.09.2021
Бондар, Н. Імерсивні технології в готельному бізнесі: аналіз світового досвіду [Електронний ресурс] / Н. Бондар, Т. Боцян, Л. Шаран // Економіка та суспільство. - 2022. - Вип. (45). - Режим доступу : http://eprints.zu.edu.ua/35828/

Дата рекомендації до друку: 26.12.2022
Науковий напрям: суспільні науки
Галузь науки: економічні
DOI номер: 10.32782/2524-0072/2022-45-43
Посилання: http://eprints.zu.edu.ua/35828/
Категорія фахового видання: Б
Приналежність до бази Scopus/Web of Science: -
Дата включення, поновлення (вненення змін) у перелік фахових видань України: 26.11.2020
Дата попереднього включення у перелік фахових видань України: 09.03.2016
Ivanenko V. O., Kaschuck K. M., Botsian T. V., Klimova I. O. Menu Analysis as an Effective Marketing Tool for Increasing the Restaurant Establishments’ Profitability. Business Inform. 2022. № 12. P. 258-263.

Дата рекомендації до друку: 20.12.2022
Науковий напрям: суспільні науки
Галузь науки: економічні
DOI номер: 10.32983/2222-4459-2022-12-258-263
Посилання: http://eprints.zu.edu.ua/36120/
Категорія фахового видання: Б
Приналежність до бази Scopus/Web of Science: -
Дата включення, поновлення (вненення змін) у перелік фахових видань України: 28.12.2019
Дата попереднього включення у перелік фахових видань України: 12.05.2015
Фостолович В. А., Боцян Т. В. Місце цифрових трендів в сфері готельно-ресторанного бізнесу [Електронний ресурс]. Економіка. Управління. Інновації. 2022. Вип. №2 (31). URL: http://eui.zu.edu.ua/article/view/268897/264331 (Дата перегляду: 19.01.2023)

Дата рекомендації до друку: 01.12.2022
Науковий напрям: суспільні науки
Галузь науки: економічні
DOI номер: 10.35433/ISSN2410-3748-2022-2(31)-9
Посилання: http://eprints.zu.edu.ua/35878/
Категорія фахового видання: Б
Приналежність до бази Scopus/Web of Science: -
Дата включення, поновлення (вненення змін) у перелік фахових видань України: 17.03.2020
Дата попереднього включення у перелік фахових видань України: 29.12.2014
Фостолович В. А. Інноваційна модель бізнес-процесу в системі незалежного фінансового посередництва за умов реалізації євроінтеграційних прагнень України / В. А. Фостолович, Т. В. Боцян // Економіка та держава. - 2021. - № 10. - С. 4–11.

Дата рекомендації до друку: 29.10.2021
Науковий напрям: суспільні науки
Галузь науки: економічні
Посилання: http://www.economy.in.ua/?op=1&z=5027&i=0
Категорія фахового видання: Б
Приналежність до бази Scopus/Web of Science: -
Дата включення, поновлення (вненення змін) у перелік фахових видань України: 28.12.2019
Дата попереднього включення у перелік фахових видань України: 29.09.2014
Analysis of international labor market functioning: state, problems, and areas for improvement / D. Burzynska, T. Botsian, I. Klimova, A. Shevchuk [Електронний ресурс] // Економіка. Управління. Інновації. Серія : Економічні науки. - 2021. - Вип. 1. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/eui_2021_1_3.

Дата рекомендації до друку: 21.04.2021
Науковий напрям: суспільні науки
Галузь науки: економічні
Посилання: http://eui.zu.edu.ua/article/view/234651
Категорія фахового видання: Б
Приналежність до бази Scopus/Web of Science: -
Дата включення, поновлення (вненення змін) у перелік фахових видань України: 17.03.2020
Дата попереднього включення у перелік фахових видань України: 29.12.2014
Боцян Т. В. Витрати на забезпечення якості послуг готельного бізнесу: управлінський аспект / Т. В. Боцян, Л. В. Зварич // Науковий вісник Одеського національного економічного університету. - 2019. - № 2. - С. 45-63.

Дата рекомендації до друку: 31.12.2019
Науковий напрям: суспільні науки
Галузь науки: економічні
Посилання: http://n-visnik.oneu.edu.ua/collections/2019…
Категорія фахового видання: -
Приналежність до бази Scopus/Web of Science: -
Дата включення, поновлення (вненення змін) у перелік фахових видань України: 02.07.2020
Дата попереднього включення у перелік фахових видань України: 29.12.2014
Боцян Т. В. Соціальний капітал в індустрії гостинності: обліковий аспект [Електронний ресурс] / Т. В. Боцян, Л. В. Зварич // Економіка. Управління. Інновації. Серія: Економічні науки. - 2019. - Вип. 1. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/eui_2019_1_4

Дата рекомендації до друку: 31.12.2019
Науковий напрям: суспільні науки
Галузь науки: економічні
Посилання: http://nbuv.gov.ua/UJRN/eui_2019_1_4
Категорія фахового видання: -
Приналежність до бази Scopus/Web of Science: -
Дата включення, поновлення (вненення змін) у перелік фахових видань України: 17.03.2020
Дата попереднього включення у перелік фахових видань України: 29.12.2014
Botsian T. V. The concept of CSR: does the origin matter (case study of Ukraine) [Електронний ресурс] / T. V. Botsian // Економіка. Управління. Інновації. Серія: Економічні науки. – 2018. – № 1(22). - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/eui_2018_1_4

Дата рекомендації до друку: 31.12.2018
Науковий напрям: суспільні науки
Галузь науки: економічні
Посилання: http://nbuv.gov.ua/UJRN/eui_2018_1_4
Категорія фахового видання: -
Приналежність до бази Scopus/Web of Science: -
Дата включення, поновлення (вненення змін) у перелік фахових видань України: 17.03.2020
Дата попереднього включення у перелік фахових видань України: 29.05.2014
Боцян Т. В. До питання про відображення в бухгалтерському обліку прибутку підприємств[Електронний ресурс] / Т. В. Боцян // Економіка. Управління. Інновації. Серія: Економічні науки. - 2018. - Вип. 2. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/eui_2018_2_5

Дата рекомендації до друку: 31.12.2018
Науковий напрям: суспільні науки
Галузь науки: економічні
Посилання: http://nbuv.gov.ua/UJRN/eui_2018_2_5
Категорія фахового видання: -
Приналежність до бази Scopus/Web of Science: -
Дата включення, поновлення (вненення змін) у перелік фахових видань України: 17.03.2020
Дата попереднього включення у перелік фахових видань України: 29.12.2014
Боцян Т. В. Аутсорсинг маркетингу в діяльності підприємств малого і середнього бізнесу [Електронний ресурс] / Т. В. Боцян, О. А. Карпюк, М. В. Лазаренко // Економіка. Управління. Інновації. Серія: Економічні науки. - 2017. - Вип. 2. -Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/eui_2017_2_3

Дата рекомендації до друку: 31.12.2017
Науковий напрям: суспільні науки
Галузь науки: економічні
Посилання: http://www.irbis-nbuv.gov.ua/cgi-bin/irbis_n…
Категорія фахового видання: -
Приналежність до бази Scopus/Web of Science: -
Дата включення, поновлення (вненення змін) у перелік фахових видань України: 17.03.2020
Дата попереднього включення у перелік фахових видань України: 08.07.2009
Боцян Т. В. Оценка эффективности КСО с использованием теории игр [Электронный ресурс] / Т. В. Боцян // Вісник Житомирського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки. - 2017. - № 3. - С. 3-7.

Дата рекомендації до друку: 31.12.2017
Науковий напрям: суспільні науки
Галузь науки: економічні
Посилання: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vzhdtu_econ_2017_3_3
Категорія фахового видання: -
Приналежність до бази Scopus/Web of Science: -
Дата включення, поновлення (вненення змін) у перелік фахових видань України: 18.12.2018
Дата попереднього включення у перелік фахових видань України: 10.07.2015
Боцян Т. В. Трансформація бухгалтерського обліку для цілей соціально-відповідального управління: етичний вимір / Т. В. Боцян // Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу. - 2017. - Вип. 2. - С. 3-7.

Дата рекомендації до друку: 31.12.2017
Науковий напрям: суспільні науки
Галузь науки: економічні
Посилання: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ptmbo_2017_2_3
Категорія фахового видання: -
Приналежність до бази Scopus/Web of Science: -
Дата включення, поновлення (вненення змін) у перелік фахових видань України: 15.10.2019
Дата попереднього включення у перелік фахових видань України: 07.10.2015
Боцян Т. В. Особливості використання соціально-психологічних методів в процесі управління персоналом [Електронний ресурс] / Т. В. Боцян, С. П. Бордзань // Економіка. Управління. Інновації. Серія: Економічні науки. - 2016. - № 4. - Режим доступу : Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/eui_2016_4_4

Дата рекомендації до друку: 31.12.2016
Науковий напрям: суспільні науки
Галузь науки: економічні
Посилання: http://www.irbis-nbuv.gov.ua/cgi-bin/irbis_n…
Категорія фахового видання: -
Приналежність до бази Scopus/Web of Science: -
Дата включення, поновлення (вненення змін) у перелік фахових видань України: 17.03.2020
Дата попереднього включення у перелік фахових видань України: 08.07.2009
Охоронний документ № охоронного документу Назва охоронного документу Рік видачі Дата опублікування Посилання на документ Файл охоронного документу
Назва Тип публікації Вид публікації Обсяг (у друкованих аркушах) Кількість авторів Бібліографія Рік Науковий напрям Галузь науки Рекомендація (№ протоколу) Організація, яка надала рекомендацію ISBN / Посилання
Тип Бібліографія Рік видачі Галузь науки Організація, яка надала рекомендацію № Протоколу Дата надання рекомендації Посилання на видання
рекомендації Методичні рекомендації до написання курсових робіт з курсу «Статистика». Галузь знань: 0306 Менеджмент і адміністрування, напрям підготовки: 6.030601 «Менеджмент» ОКР «Бакалавр» / Т. В. Боцян, К. М. Кащук, Л. Д. Павловська – Житомир: Вид-во ЖДУ ім. Івана Франка, 2015. – 16 с. 2015 економічні Вчена рада Житомирського державного університету імені Івана Франка 8 27.03.2015
рекомендації Методичні рекомендації та вимоги до виконання курсової роботи з курсу «Тeopiя eкoнoмiчнoгo аналiзу» / O. А. Каpпюк, Т. В. Бoцян, O. I. Янкoвська. – Житомир : Вид-во ЖДУ ім. Івана Франка, 2015. – 19 с. 2015 економічні Вчена рада Житомирського державного університету імені Івана Франка 8 27.03.2015
рекомендації Мeтoдичні peкoмeндацiї щoдo викoнання та захисту диплoмних робіт студентів спеціальності 8.03060101 «Менеджмент організацій та адміністрування (за видами економічної діяльності)» / Т. В. Бoцян, Л. Д. Павлoвська, О. А. Каpпюк, О. І. Янкoвська, І. В. Саух, Т. В. Фiлiпенкo – Житомир : Вид-во ЖДУ ім. Івана Франка, 2015. – 59 с. 2015 економічні Вчена рада Житомирського державного університету імені Івана Франка 8 27.03.2015
рекомендації Методичні рекомендації та вимоги до виконання курсової роботи з курсу «Тeopiя eкoнoмiчнoгo аналiзу» / O. А. Каpпюк, Т. В. Бoцян, O. I. Янкoвська. – Житомир : Вид-во ЖДУ ім. Івана Франка, 2015. – 19 с. 2015 економічні Вчена рада Житомирського державного університету імені Івана Франка 8 27.03.2015
рекомендації Методичні рекомендації та вимоги до виконання курсової роботи з «Управління персоналом» для студентів галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 073 «Менеджмент» / Л. Д. Павловська, Т. В. Боцян, О. А. Карпюк, І. В. Мосійчук – Житомир : Вид-во ЖДУ ім. Івана Франка, 2017. – 26 с. 2017 економічні Вчена рада Житомирського державного університету імені Івана Франка 12 28.04.2017
рекомендації Методичні рекомендації щодо проходження навчальної практики (ознайомчої) з роботи готелів та ресторанів та підготовки звіту для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». / Уклад.: С. І. Павлова, Т. В. Боцян, В. О. Лавренчук. – Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І.Франка. – 2021 – 27 с. 2021 економічні Вчена рада Житомирського державного університету імені Івана Франка 20 29.10.2021 http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33252
рекомендації Методичні рекомендації щодо проходження виробничої готельної практики та підготовки звіту для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». / С. І. Павлова, Т. В. Боцян, В. О. Лавренчук. – Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка. – 2021 – 27 с. 2021 економічні Вчена рада Житомирського державного університету імені Івана Франка 20 29.10.2021 http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33253
рекомендації Методичні рекомендації щодо проходження виробничої ресторанної практики та підготовки звіту для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / Уклад.: С. І. Павлова, Т. В. Боцян, В. О. Лавренчук. – Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І.Франка. – 2021 – 28 с. 2021 економічні Вчена рада Житомирського державного університету імені Івана Франка 20 29.10.2021 http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33254
методичні вказівки Методичні вказівки з підготовки до атестаційного екзамену з готельно-ресторанної справи здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / Уклад.: Т. В. Боцян, С. І. Павлова, В. О. Іваненко, О. І. Дєнічева, В. А. Фостолович. – Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2022. – 25 с. 2022 економічні Вчена рада Житомирського державного університету імені Івана Франка 20 28.10.2022 http://eprints.zu.edu.ua/34721/
методичні вказівки Методичні рекомендації для підготовки до практичних занять з освітньої компоненти Облік в готельно-ресторанному бізнесі здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / Уклад.: В. А. Фостолович, Т. В. Боцян, С. І. Павлова. Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2023. 53 с. 2023 економічні Вчена рада Житомирського державного університету імені Івана Франка 6 31.03.2023 http://eprints.zu.edu.ua/37553/1/%D0%9C%D0%B…
методичні вказівки Методичні рекомендації щодо проходження виробничої технологічної практики та підготовки звіту для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / Уклад.: С. І. Павлова, Т. В. Боцян, В. А. Фостолович. Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка. 2023. 21 с. 2023 економічні Вчена рада Житомирського державного університету імені Івана Франка 6 31.03.2023 http://eprints.zu.edu.ua/37520/1/%D0%9C%D0%B…
методичні вказівки Економіка і фінанси підприємства: метод. рекомендації для підготовки до практичних занять здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 073 «Менеджмент». / Уклад.: В. А. Фостолович, Т. В. Боцян, І. О. Клімова. – Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2022. – 60 с. 2022 економічні Вчена рада Житомирського державного університету імені Івана Франка 18 30.09.2022 http://eprints.zu.edu.ua/37677/1/Metodychka_…
методичні вказівки Управління якістю : метод. рек. для підгот. до практ. занять здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / Уклад.: В. А. Фостолович, Т. В. Боцян. – Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І.Франка, 2022. – 62 с. 2022 економічні Вчена рада Житомирського державного університету імені Івана Франка 20 28.10.2022 http://eprints.zu.edu.ua/37676/1/Metodychka_…
методичні вказівки Інструктивно-методичні матеріали до практичних занять з освітньої компоненти «Інженерне обладнання будівель» для підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / Уклад.: Р. Якобчук, Т. Боцян. Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2023. 130 с. 2023 технічні Вчена рада Житомирського державного університету імені Івана Франка 2 27.01.2023 http://eprints.zu.edu.ua/35966/1/%D0%86%D0%9…
методичні вказівки Методичні рекомендації щодо підготовки та захисту кваліфікаційної роботи здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / Уклад.: Т. Боцян, С. Павлова, В. Фостолович, В. Іваненко. Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2022. 45 с. 2023 економічні Житомирський державний університет імені Івана Франка 2 27.01.2023 http://eprints.zu.edu.ua/35967/1/%D0%9C%D0%B…
Тема дисертації Тип документу Номер спеціальзованої ради Назва установи де здійснено захист ПІП керівника/консультанта ПІП опонентів ПІП експертів Спеціальність Серія номер документу Дата видачі документу Дата захисту Дисертація
Призвіще та ініціали здобувача Тип документу, що отримав здобувач Номер спеціалізованої ради Назва установи де відбувся захист Шифр спеціальності Назва спеціальності Серія диплому № диплому № наказу Дата наказу Дата захисту Автореферат/Дисертація
Назва наукової теми (проекту) № проекту в УкрІНТЕІ Джерело фінансування Сума фінансування Роль Дата початку проекту Дата закінчення проекту Щорічні звіти
Актуальні проблеми ефективного управління підприємствами” 0112U007422 державний бюджет - Керівник 01.01.2013 31.12.2023
Назва видання Науковий напрям Галузь науки Посада База, до якої входить журнал № Наказу МОН Дата наказу МОН Посилання на журнал
Економіка. Управління. Інновації суспільні науки економічні Член редколегії Index Copernicus, Google Scholar наказ МОН України № 1528 29.12.2014 http://eui.zu.edu.ua/
Назва видання Науковий напрям Галузь науки Посада Дата виходу першого номеру журналу База, до якої входить журнал Посилання на Web-сторінку журналу
Робота у складі Назва наказу/рішення/протоколу Дата наказу/рішення/протоколу Наказ
експертна комісія МОН/НАЗЯВО № 1657-Е Про призначення експертної групи для проведення акредитаційної експертизи за спеціальностю "071 Облік і оподаткування" освітньою програмою "Облік і оподаткування" у Львівському національному аграрному університеті 23.10.2020 Завантажити
Назва Організація що фінансує проект Статус Тип проекту Вартість проекту Рік початку проекту Рік закінчення проекту Дата наказу № наказу Наказ/договір
Програма книжкових перекладів Посольство США в Україні учасник міжнародний освітній проект 205068,8 2020 2020 09.06.2020 207-к Завантажити
Міжнародний проект розвитку за підтримки ПРО/ООН в Україні. Ресурсноий центр зі сталого місцевого розвитку за участю громад при Житомирському державному університеті імені Івана Франка ООН None None None 2016 2016 25.03.2016 №8 Завантажити
Дата проведення спортивних змагань № наказу міжнародної спортивної федерації з виду спорту про присвоєння кваліфікаційної категорії "Спортивний суддя міжнародної категорії (А, В, С)" Серія і номер посвідчення "судді міжнародної категорії" Посвідчення
Назва установи Опис наданого наукового консультування № договору консультування Дата укладання договору Договір
ФОП Мастеренко І. О. 67 16.04.2018
ТОВ "Чайма" консультування з проблематики "Імерсивні технології у сфері гостинності" 106 03.09.2021
Вид публікації Бібліографія Дата рекомендації до друку Посилання / сертифікат
апробаційна Боцян Т., Фостолович В. IT-інструменти управління готелем: аналіз вітчизняного ринку. Збірник тез доповідей наукової конференції викладачів та молодих науковців Житомирського державного університету імені Івана Франка з нагоди Днів науки, 19-20 трав. Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2023. С. 248-250. 26.05.2023 http://eprints.zu.edu.ua/37577/1/1.pdf
консультаційна (дорадча) Корнійчук Н. Можливості поєднання здобувачами вищої освіти формальної, неформальної та інформальної освіти / Корнійчук Н., Боцян Т. // Розбудова внутрішніх систем забезпечення якості в закладах вищої освіти України: інструменти та виклики : електрон. наук. зб. тез доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (17–18 лист. 2022 р.). – Київ : ВПЦ "Київський університет", 2022. – С. 77-82. 18.11.2022 http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/35429
апробаційна Боцян Т. В. Іммерсивні технології дозвілля: досвід індустрії гостинності // Формування сучасних концепцій управління туризмом та готельно-ресторанним бізнесом в умовах парадигми сталого розвитку : зб. матеріалів І Міжнар. наук.-практ. конф. (Запоріжжя, 9-10 груд. 2021 р.) / за заг. ред. Н. В. Маковецької, Л. В. Безкоровайної. - Запоріжжя : Запорізьк. нац. ун-т, 2021. - С. 87-90. 21.12.2021 http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33926
науково-експертна Botsian T.V. Socially responsible approach: change of cost management paradigm [Electronic resource] / T.V. Botsian // Шляхи розвитку науки в сучасних кризових умовах = Ways of science development in modern crisis conditions : тези доп. I міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 28-29 трав. 2020 р. – Дніпро, 2020. – Т. 1. – C. 138-140. 31.12.2020 http://www.wayscience.com/wp-content/uploads…
науково-експертна Пойта І. О. Тенденції формування та функціонування ринку готельно-ресторанних послуг / Пойта І. О., Боцян Т. В. // Стратегічні перспективи готельно-ресторанного бізнесу в Україні: досвід, проблеми та інновації : зб. тез доп. ІI Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф., 11-12 лют. 2020 р. – Житомир, 2020. – С. 19-21. 31.12.2020 http://eprints.zu.edu.ua/30709/
науково-експертна Botsian T. V. Game theory application to the CSR practice / T. V. Botsian // Проблеми формування та реалізації регіональної економіки : зб. матеріалів ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Запоріжжя, 30 трав. 2020 р.). – Запоріжжя, 2020. – С. 111- 113. 31.12.2020 http://eprints.zu.edu.ua/31503/
науково-популярна Botsian Т. Nesessity of national csr strategy for hospitality industry / Botsian Т., Shakhraichuk G. // Стратегічні перспективи готельно-ресторанного бізнесу в Україні: досвід, проблеми та інновації : зб. тез доп. І Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф., 14-15 лют. 2019 р. – Житомир, 2019. - С. 26-28. 31.12.2019 http://spf.zu.edu.ua/pdf/info/konferencii/in…
науково-популярна Боцян Т. В. «Креативний» vs «Агресивний» облік: взаємозв’язок понять / Боцян Т. В. // Сучасний рух науки : тези доп. VIII міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 3-4 жовт. 2019 р. – Дніпро, 2019. – Т. 1. - С. 203-206. 31.12.2019 http://www.wayscience.com/wp-content/uploads…
науково-популярна Боцян Т. В. Визначення суттєвості інформації в інтегрованій звітності / Боцян Т. В. // Розвиток інтегрованої звітності підприємств: тези виступів Міжнар. наук. конф. ‒ Житомир, 2019. ‒ С. 19-21. 31.12.2019 https://conf.ztu.edu.ua/wp-content/uploads/2…
науково-експертна Боцян Т. В. Етичний вимір відображення облікової інформації / Боцян Т. В., Шахрайчук Г. М. // Адаптаційно-інтеграційні механізми управління інноваційними процесами в економіці : монографія / за ред. Прохорової В. В. – Харків, 2019. – С. 7-14. 26.02.2019 http://eprints.zu.edu.ua/28940/1/%D1%81%D1%8…
науково-популярна Боцян Т. В. Взаємозв’язок між точністю прогнозів на основі публічної інформації та моделюванням в бухгалтерському обліку / Боцян Т. В. // Розвиток обліку, аналізу і аудиту суб'єктів суспільного інтересу: тези виступів Міжнар. наук. конф. ‒ Житомир, 2017. ‒ С. 22-24. 31.12.2017 https://conf.ztu.edu.ua/wp-content/uploads/2…
науково-експертна Боцян Т. В. Організаційно-економічний механізм визначення ефективності соціальної відповідальності бізнесу / Т. В. Боцян // Імплементація наукових засад та перспективи досконалої маркетингової діяльності підприємств як ринково-орієнтованої концепції їх розвитку : кол. монографія / [за заг. ред. Павловської Л. Д.]. – Житомир, 2017. – С. 360-378. 26.05.2017 http://eprints.zu.edu.ua/26035/1/%D0%9C%D0%B…
науково-популярна Botsian T. Consequences of applications financial incentives and evaluations in CSR / Botsian T. // Актуальні проблеми, сучасний стан та перспективи розвитку індустрії туризму в Україні і Польщі : матеріали IX міжнар. наук.-практ. конф. / за ред. І. В. Саух. – Житомир, 2016. – С. 18-21. 31.12.2016 http://eprints.zu.edu.ua/23599/1/The_results…
науково-популярна Боцян Т. В. Соціально-відповідальний підхід: зміна парадигми управління витратами / Боцян Т. В. // Стратегії сталого розвитку: на шляху до сильнішої громади : матеріали наук.-практ. конф., 21 жовт. 2016 р. м. Сєвєродонецьк / [укл. Семененко І. М.]. – Сєвєродонецьк, 2016 . – С. 167-168. 31.12.2016 http://eprints.zu.edu.ua/24004/
науково-популярна Botsian T. European directive on disclosure of non-financial and diversity information as a new dimension of business performance verification / Botsian T. // Contabilitatea, auditul și analiza economică între conformitate, schimbare și performanță : conferință științifică internațională (2015; Chișinău) / com. șt.: Lilia Grigoroi (președinte) [et al.] ; com. org.: Mihail Nani [et al.]. – Chişinău, 2015. – pp. 56-60. 31.12.2015 http://eprints.zu.edu.ua/23593/1/Botsian_.PDF
науково-популярна Botsian T. The role of DEA in CSR efficiency evaluation / Botsian Tetiana, Karpiuk Olga // ScienceRise. - 2015. - V. 2, n. 3 (7). - p. 66-69,. 31.12.2015 http://journals.uran.ua/sciencerise/article/…
науково-популярна Боцян Т. В. Вплив видатків на освіту на розвиток людського потенціалу країни: досвід України / Т. В. Боцян, Е. П. Левчук // Продуктивність агропромислового виробництва. економічні науки. - 2015. - № 27. - С. 117-125. 31.12.2015 http://eprints.zu.edu.ua/23585/1/Pav_2015_27…
Освітній ступінь Курс Назва дисципліни Іноземна мова якою читалася Кількість годин Дата початку навчального року протягом якого дисципліна викладалася Освітня програма
Олімпіада / конкурс Назва олімпіади/конкурсу Етап Дані про студента(ПІП, факультет/інститут, ОП, курс, ЗВО де проводився захід)' Реквізити Наказу ЗВО/МОН України про затвердження результатів проведеного заходу(№, дата, назва) Дата наказу Сертифікат/диплом
Вид діяльності Реквізити наказу ЗВО/МОН України про проведення заходу (номер, дата, назва) Дата наказу Наказ
Член оргкомітету Наказ МОН від 24.11.2020 № 1457 “Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2020/2021 навчальному році” 24.11.2020
Вид науково-дослідної роботи Назва наукового гуртка/проблемної групи № наказу ЖДУ Дата наказу ЖДУ Кількість студентів Звіт про роботу
Студентський науковий гурток Розвиток корпоративної соціальної відповідальності № 108 24.11.2017 *
Студентський науковий гурток Розвиток корпоративної соціальної відповідальності № 144-АГ 28.09.2018 **
Студентський науковий гурток Розвиток корпоративної соціальної відповідальності № 297-АГ 20.09.2019 **
Назва конкурсу/проекту Вид діяльності Рівень заходу Місце проведення Рік проведення Реквізити наказу (№, дата, назва)
Рівень змагань Дані про студента (ПІП, курс, спеціальність) Нагорода Назва змагання Країна проведення Місце проведення Рік проведення Дата початку змагань Дата закінчення змагань Вид спорту
Пункт проф. активності не підходить для університету
Назва професійного об'єднання Назва заходу у професійному об`єднанні за спеціальністю Дата участі у заході Підтвердження участі Опис що було зроблено № посвідчення/членського квитка Дата видачі Рік закінчення терміну дії Посвідчення/членський квиток
Інноваційний університет Запрошення президента МБФ "Міжнародний фонд досліджень освітньої політики" Тараса Фінікова 09.12.2021 https://zu.edu.ua/studio-professionals.html Запрошення президента МБФ "Міжнародний фонд досліджень освітньої політики" Тараса Фінікова до університету в рамках проекту "PRO СТУДІЇ ВІД ПРОФЕСІОНАЛІВ" 1075 08.12.2021 2023 Завантажити
Асоціація готельних об"єднань і готелів міст України зустріч з учасницею Bocuse D’or Ukraine та Мастер Шеф Професіонали - Мартою Опанащук. 15.09.2023 https://www.facebook.com/photo/?fbid=7921131… зустріч з учасницею Bocuse D’or Ukraine та Мастер Шеф Професіонали - Мартою Опанащук. 283 10.08.2023 2025 Завантажити
Назва установи Найменування посади Дата прийняття на посаду Реквізити наказу (№, дата, назва) Трудова книжка/договір найму
Посада Назва установи/підрозділу Рік наказу Реквізити наказу (№, дата, назва)
заступник керівника закладу освіти Житомирський державний університет імені Івана Франка. 2019 наказ №600-к від 25.11.2019р., "Про кадрові питання"

Повідомити про помилку Договори
© Житомирський державний університет імені Івана Франка, 2024