Програма POSTER - як інноваційний інструмент цифрових трансформацій в системі управління готельно- ресторанним бізнесом

11.06.2024 року проведено практичне заняття зі стейкхолдером ОПП «Готельно-ресторанний бізнес», керівником кав’ярні «PLUSH» Людмилою Фостолович, на тему «Програма POSTER - як інноваційний інструмент цифрових трансформацій в системі управління готельно- ресторанним бізнесом". Керівник кав’ярні, пані Людмила, пропрацювала із магістрантами он-лайн та оф-лайн практичні аспекти функціоналу програми від створення підприємства у базі, закупок, виробничого процесу приготування готового продукту до формування чеків, проведення інвентаризації, застосування додатків при роботі безпосередньо у програмі, так і через планшет бариста в рамках функцій додатків. В процесі практичної підготовки студенти виконували завдання із: налаштування меню; створення програм лояльності; бронювання столиків; формування звітності за день, заданий період, місяць і рік; проводили робота із аналітикою даних; здійснювали управління запасами; вели операції із податкового обліку та інше.
Рівень заходу: Університетський
Дата проведення: 11 червня 2024 р.
Категорія: практичне заняття у закладі
Тип заходу: Інформаційно-просвітницькі заходи
Місце проведення: Кавятня "PLUSH", м. Вінниця, Zoom конференція
Дата проведення: 11 червня 2024 р.
Кількість учасників: 8
Відповідальні особи: Боцян Тетяна Вікторівна Павлова Світлана Іванівна Фостолович Валентина Анатоліївна
Посилання на соціальні мережі:
https://www.facebook.com/groups/130174024298827/posts/1427471617902388/
Кафедра: Економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи

Повідомити про помилку Договори
© Житомирський державний університет імені Івана Франка, 2025