Презентація програми "Культура італійської кухні" в рамках проєкту EuroEst.

13 жовтня студенти спеціальності Готельно-ресторанна справа та Туризм змогли детально ознайомитись з можливостями проходження міжнародної літньої практики у закладах гостинності Італії. Генеральний секретар Асоціація UCM Italy, пан Анатолій Полосін, представив умови, вакантні позиції та перспективи розвитку (на власному прикладі) для практикантів.
Рівень заходу: Університетський
Дата проведення: 13 жовтня 2023 р.
Категорія: презентація
Тип заходу: Інформаційно-просвітницькі заходи
Місце проведення: через платформу Google Meet
Дата проведення: 13 жовтня 2023 р.
Кількість учасників: 28
Відповідальні особи: Боцян Тетяна Вікторівна Павлова Світлана Іванівна
Посилання на соціальні мережі:
https://www.facebook.com/groups/130174024298827/posts/1298980397418178/
Кафедра: Економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи

Повідомити про помилку Договори
© Житомирський державний університет імені Івана Франка, 2025