Сучасні тренди індустрії гостинності

Студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» зустрілися з учасницею Bocuse D’or Ukraine та «МастерШеф. Професіонали» Мартою Опанащук. ? Саме такі зустрічі дозволяють почути нову, таку потрібну інформацію з вуст професіоналів, розширити свою уяву про можливості спеціальності, задати питання про роботу у сфері гостинності та перевірити свої знання у практичних ситуаціях. Молода, цікава, амбітна шефиня та водночас здобувачка вищої освіти, змогла охарактеризувати сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності, донести необхідність та важливість постійного вдосконалення своєї майстерності, поділилася досвідом роботи у п’ятизірковому готелі Hayatt Regency Kyiv.
Рівень заходу: Університетський
Дата проведення: 15 вересня 2023 р.
Категорія: гостьова лекція
Тип заходу: Інформаційно-просвітницькі заходи
Місце проведення: ЖДУ, ауд 216, 4 корпус
Дата проведення: 15 вересня 2023 р.
Кількість учасників: 46
Відповідальні особи: Боцян Тетяна Вікторівна Павлова Світлана Іванівна
Посилання на соціальні мережі:
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02cBbYTXNKUqmrFurTtd3aBHuzEFpzgYSPUP9Lk3sJizHwfRaBfFN7sfuh1pKQPrdql&id=100011521443912
Кафедра: Економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи

Повідомити про помилку Договори
© Житомирський державний університет імені Івана Франка, 2025