Особливості формування кулінарних брендів

В рамках програми "Запрошені професори" Житомирський Державний Університет імені Івана Франка радо вітав в своїх стінах Степанову Тетяну к.т.н., доцента кафедри технології харчування Сумського національного аграрного університету, яка ознайомила здобувачів освіти ОП "Готельно-ресторанна справа" та всіх бажаючих з особливостями формування кулінарних брендів регіону на прикладі Слобожанської кухні. Цікаво було порівняти кухню Полісся та Слобожанщини та скористатись можливістю долучитись до популяризації автентичної української кухні, особливо після виходу на Netflix фільму "Борщ. Секретний інгредієнт".
Рівень заходу: Університетський
Дата проведення: 04 квітня 2023 р.
Категорія: гостьова лекція
Тип заходу: Інформаційно-просвітницькі заходи
Місце проведення: Он-лайн зустріч, ЖДУ ім. І.Франка
Дата проведення: 04 квітня 2023 р.
Кількість учасників: 24
Відповідальні особи: Боцян Тетяна Вікторівна Павлова Світлана Іванівна
Посилання на соціальні мережі:
https://www.facebook.com/zu.edu.ua/posts/pfbid0UxPuLBn7gbAGkNzzDNA4cK9nsqpD6dzfZVCxc57Ymu56rfcxiBSAVHmqjBUEF96Kl
Кафедра: Економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи

Повідомити про помилку Договори
© Житомирський державний університет імені Івана Франка, 2025