11 травня 2023 р. викладачі та студенти спеціальності “Готельно-ресторанна справа” вкотре мали змогу зустрітися з професіоналом своєї справи.
Цього разу з головним технологом мережі ресторанів SALAD, членом правління Асоціації кулінарів України, золотим шеф-кухарем Бондарчуком Віктором. Зустріч була присвячена актуальній та дуже складній темі в роботі будь-якого ресторану - «Внутрішні документи закладу ресторанного господарства».
Студенти мали змогу ознайомитися зі створенням меню, етапами введення нової позиції, визначенням показників ефективності окремих позицій та на прикладі розібрали шляхи зменшення собівартості страви без втрати її якісних характеристик. Завдяки пану Віктору переконалися, що постійний моніторинг цін, удосконалення складових інгредієнтів рецептур та творчість шеф-поварів можуть забезпечити достойні показники ефективності роботи ресторану та задовольнити вишукані смаки гостей.