Зустріч з професіоналом

11 травня 2023 р. викладачі та студенти спеціальності “Готельно-ресторанна справа” вкотре мали змогу зустрітися з професіоналом своєї справи. Цього разу з головним технологом мережі ресторанів SALAD, членом правління Асоціації кулінарів України, золотим шеф-кухарем Бондарчуком Віктором. Зустріч була присвячена актуальній та дуже складній темі в роботі будь-якого ресторану - «Внутрішні документи закладу ресторанного господарства». Студенти мали змогу ознайомитися зі створенням меню, етапами введення нової позиції, визначенням показників ефективності окремих позицій та на прикладі розібрали шляхи зменшення собівартості страви без втрати її якісних характеристик. Завдяки пану Віктору переконалися, що постійний моніторинг цін, удосконалення складових інгредієнтів рецептур та творчість шеф-поварів можуть забезпечити достойні показники ефективності роботи ресторану та задовольнити вишукані смаки гостей.
Рівень заходу: Університетський
Дата проведення: 11 травня 2023 р.
Категорія: зустріч
Тип заходу: Інформаційно-просвітницькі заходи
Місце проведення: ЖДУ ім. І Франка
Дата проведення: 11 травня 2023 р.
Кількість учасників: 36
Відповідальні особи: Боцян Тетяна Вікторівна Павлова Світлана Іванівна
Посилання на соціальні мережі:
https://www.facebook.com/zu.edu.ua/posts/pfbid0ouFKfNrgUgzxS1AS5x7CmVgKCaGozQZFZmmSCqGuQjuTeLc4EZDmhFdY27CueDATl
Кафедра: Економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи

Повідомити про помилку Договори
© Житомирський державний університет імені Івана Франка, 2025