13 березня 2023 р. відбувся майстер-клас зі здобувачами ОП "Готельно-ресторанна справа" та "Туризм і рекреація", який провів президент асоціації UCM-Italy Пауло Брешіа, та познайомив учасників з тонкощами приготування італійської пасти. Знайомились з технологією приготування пасти своїми руками, правилами готування соусу, тонкощами сервіровки та багато іншої цінної інформації.
Також здобувачі мають унікальну можливість пройти безпосередньо у готельно-ресторанних комплексах Італії міжнародну ресторанну практику у межах договору з Асоціацією U.C.M. Italy «Середземноморський союз шеф-кухарів — Italy» (Фоджа, Італія) за підтримки школи італійської кухні Settima Luna та підвищити свої навички з таких професій: помічник кухаря, помічник офіціанта, піцайоло, бармен, фахівець з туризму за програмою «Культура італійської кухні».
Рівень заходу: Університетський
Дата проведення: 13 березня 2023 р.
Категорія: майстер-клас
Тип заходу: Інформаційно-просвітницькі заходи
Місце проведення: ЖДУ, лабораторія організації ресторанного обслуговування