Майстер-клас з приготування італійської пасти

13 березня 2023 р. відбувся майстер-клас зі здобувачами ОП "Готельно-ресторанна справа" та "Туризм і рекреація", який провів президент асоціації UCM-Italy Пауло Брешіа, та познайомив учасників з тонкощами приготування італійської пасти. Знайомились з технологією приготування пасти своїми руками, правилами готування соусу, тонкощами сервіровки та багато іншої цінної інформації. Також здобувачі мають унікальну можливість пройти безпосередньо у готельно-ресторанних комплексах Італії міжнародну ресторанну практику у межах договору з Асоціацією U.C.M. Italy «Середземноморський союз шеф-кухарів — Italy» (Фоджа, Італія) за підтримки школи італійської кухні Settima Luna та підвищити свої навички з таких професій: помічник кухаря, помічник офіціанта, піцайоло, бармен, фахівець з туризму за програмою «Культура італійської кухні».
Рівень заходу: Університетський
Дата проведення: 13 березня 2023 р.
Категорія: майстер-клас
Тип заходу: Інформаційно-просвітницькі заходи
Місце проведення: ЖДУ, лабораторія організації ресторанного обслуговування
Дата проведення: 13 березня 2023 р.
Кількість учасників: 28
Відповідальні особи: Боцян Тетяна Вікторівна Павлова Світлана Іванівна
Посилання на соціальні мережі:
https://www.facebook.com/zu.edu.ua/posts/pfbid0VF4xMSXBCg6eSvm6D1ckg3ZsGtCKJ3MzpzYbJs27fU56aSWSEyUkRXSuNyKZGEGkl
https://www.facebook.com/groups/202081687250031/posts/1343604489764406
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02CvsWGJbeNgcfbRTMJpvvzWBXQrQQNHBGr2Wah6P3PPSJAri4xbfq6db6ZHkLcUiDl&id=100011521443912
Кафедра: Економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи

Повідомити про помилку Договори
© Житомирський державний університет імені Івана Франка, 2025