Інна Нестерчук

Нестерчук Інна Костянтинівна

Nesterchuk Inna

Початок роботи в університеті
З 2022
Наукові інтереси
Геоекологічний аналіз, географія туризму, гастрономічний туризм, готельно-рестронний бізнес.
Нагороди
Почесна грамота управління культури Житомирської обласної державної адміністрації (2000 р.); грамота Житомирської обласної державної адміністрації (2000 р.); грамота Лугинської районної державної адміністрації (2000 р.); грамота управління освіти Житомирської міської ради Житомирської обласної
ради (2004 р.); грамота Міністерства аграрної політики та продовольства України Житомирського національного агроекологічного університету (2012 р.); медаль «Гордість ЖНАЕУ» (2017 р.); почесна грамота Верховної Ради України Міжфракційного депутатського об’єднання «За Житомирщину» (2018 р.); подяка Житомирської обласної державної адміністрації (2022 р.);
знак народної пошани «Золота зірка» Героя українського народу за особистий внесок у розбудову громадянського суспільства і підняття іміджу держави, справжній патріотизм та непохитну любов до рідної України.

Актуальні пункти професійної активності

Бібліографія Приналежність до бази Scopus/Web of Science Дата рекомендації до друку DOI / Посилання
Nesterchuk I., Matsuka V., Balabanyt A., Skarha O., Pivnova L., Kondratenko I. Tools and Development Drivers for the Gastronomic Tourism. Economic Affairs. 2022. Vol. 67, № 4. P. 579-587. Scopus 22.09.2022 DOI номер: 10.46852/0424-2513.4.2022.26

http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/34684
THE METHODOLOGY OF TERRITORY ZONING OF THE UKRAINIAN RIGHT-BANK POLISSIA FOR THE GASTRONOMIC TOURISM DEVELOPMENT PURPOSES / I. Nesterchuk, E. Bondarenko, A. Osipchuk, R. Romaniuk, O. Trusii // Geojournal of Tourism and Geosites. - 2022. - Vol. 44, № 4. - P. 1271-1281. Scopus 18.09.2022 DOI номер: 10.30892/gtg.44411-943

http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/34671
Business Planning and Marketing of Gastronomic Projects in the Hotel and Restaurant Industry // I. Nesterchuk, I. Komarnitskyi, V. Samoday, T. Chunikhina, T. Chernyshova, S. Tyshchenko // Economic Affairs (New Delhi). - 2022. - Vol. 67, № 3. - P. 307-316. Scopus 22.06.2022 DOI номер: 10.46852/0424-2513.3.2022.23

http://ndpublisher.in/admin/issues/EAv67n3w.…
Elaboration of an optimal model for the development of gastronomic tourism in the right-bank Polissia of Ukraine / I. Nesterchuk, A. Osipchuk, E. Bondarenko, S. Tyshchenko, O. Trusij // GeoJournal of Tourism and Geosites. – 2021. – Vol. 38, № 4. – P. 1107–1117. Scopus 27.09.2021 http://gtg.webhost.uoradea.ro/PDF/GTG-4-2021…
Reloading of gastronomy tours in the conditions of using the right-bank Polissia gastronomy potential / I. Nesterchuk, A. Osipchuk, E. Bondarenko, O. Trusij, V. Ivanenko, L. Chyzhevska // GeoJournal of Tourism and Geosites. – 2021. – Vol. 34., № 1. – P. 170–176. Scopus 20.04.2021 http://gtg.webhost.uoradea.ro/PDF/GTG-1-2021…
ETHNIC LOADING of FOOD AS A SUSTAINABLE CULTURE COMPONENT in the FORM of PHYSICAL-GEOGRAPHICAL, SOIL and ETHNOGRAPHIC ZONING of the RIGHT-BANK POLISSIA / I. Nesterchuk, A. Osipchuk, T. Chernyshova, B. Shevchuk, E. Bondarenko // GeoJournal of Tourism and Geosites. – 2020. – Vol. 30, № 2. – P. 788–793. Scopus 25.01.2020 http://gtg.webhost.uoradea.ro/PDF/GTG-2spl-2…
Oreshchenko A. Development and use of a geoinformation system for revealing urban problems / A. Oreshchenko, I. Nesterchuk // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. – 2017. – Vol. 2, № 2(86). – P. 32–41. Scopus 26.04.2017 http://journals.uran.ua/eejet/article/view/9…
Інформація про публікацію Інформація про видання
Плужник А. В., Нестерчук І. К. Оцінка конкурентоспроможності закладів рекреації Черкаської області. Географія та туризм. 2023. Вип. 73. С. 3-8.

Дата рекомендації до друку: 23.11.2023
Науковий напрям: математичні та природничі науки
Галузь науки: географічні
DOI номер: https://doi.org/10.17721/2308-135X.2023.73.3-8
Посилання: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/38940
Категорія фахового видання: Б
Приналежність до бази Scopus/Web of Science: -
Дата включення, поновлення (вненення змін) у перелік фахових видань України: 02.07.2020
Дата попереднього включення у перелік фахових видань України: 16.05.2016
Нестерчук І. К., Дем’янець, К. М. Особливості вивчення географії адміністративного району у закладах загальної середньої освіти (на прикладі Житомирського району Житомирської області). Географія та туризм. 2023. Вип. 71. С. 41-47.

Дата рекомендації до друку: 19.05.2023
Науковий напрям: математичні та природничі науки
Галузь науки: географічні
DOI номер: 10.17721/2308-135X.2023.71.44-50
Посилання: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/36938
Категорія фахового видання: Б
Приналежність до бази Scopus/Web of Science: -
Дата включення, поновлення (вненення змін) у перелік фахових видань України: 02.07.2020
Дата попереднього включення у перелік фахових видань України: 16.05.2016
Нестерчук І. К. Специфіка етнічних кухень Правобережного Полісся України: історико-географічні розвідки. Географія та туризм. 2022. Вип. 69. С. 26-38.

Дата рекомендації до друку: 29.08.2022
Науковий напрям: математичні та природничі науки
Галузь науки: географічні
DOI номер: 10.17721/2308-135X.2022.69.26-38
Посилання: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/34672
Категорія фахового видання: Б
Приналежність до бази Scopus/Web of Science: -
Дата включення, поновлення (вненення змін) у перелік фахових видань України: 02.07.2020
Дата попереднього включення у перелік фахових видань України: 16.05.2016
Нестерчук, І. К. Формування сучасного поняттєво-термінологічного апарату гастрономічного туризму / І. К. Нестерчук // Географія та туризм. - 2022. - Вип. 65. - С. 9-20.

Дата рекомендації до друку: 20.06.2022
Науковий напрям: математичні та природничі науки
Галузь науки: географічні
DOI номер: 10.17721/2308-135X.2021.65.9-19
Посилання: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/34421
Категорія фахового видання: Б
Приналежність до бази Scopus/Web of Science: -
Дата включення, поновлення (вненення змін) у перелік фахових видань України: 02.07.2020
Дата попереднього включення у перелік фахових видань України: 16.05.2016
Нестерчук, І. К. Методи та інструменти оцінки потенціалу гастрономічного туризму / І. К. Нестерчук // Географія та туризм. - 2022. - Вип. 66. - С. 18-28.

Дата рекомендації до друку: 17.06.2022
Науковий напрям: математичні та природничі науки
Галузь науки: географічні
DOI номер: 10.17721/2308-135X.2021.66.18-28
Посилання: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/34422
Категорія фахового видання: Б
Приналежність до бази Scopus/Web of Science: -
Дата включення, поновлення (вненення змін) у перелік фахових видань України: 02.07.2020
Дата попереднього включення у перелік фахових видань України: 16.05.2016
Шевчук Б. Л. Аналіз можливостей інтерактивних карт, створених на базі ГІС, для потреб туризму в Україні / Б. Л. Шевчук, І. К. Нестерчук // Таврiйський науковий вiсник. Серія економіка. - 2020. - Вип. 3. - С. 147-154.

Дата рекомендації до друку: 09.11.2020
Науковий напрям: суспільні науки
Галузь науки: економічні
DOI номер: 10.32851/2708-0366/2020.3.18
Посилання: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/34687
Категорія фахового видання: Б
Приналежність до бази Scopus/Web of Science: -
Дата включення, поновлення (вненення змін) у перелік фахових видань України: 24.09.2020
Дата попереднього включення у перелік фахових видань України: 24.09.2020
Нестерчук І. К. Гастрономічно-туристичне районування: планування, проектування туристично-рекреаційного простору / І. К. Нестерчук // Науковий вісник Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. Серія. Географічні науки. - 2020. - № 1 (405). - С. 86–92.

Дата рекомендації до друку: 05.03.2020
Науковий напрям: суспільні науки
Галузь науки: географічні
Посилання: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33692
Категорія фахового видання: -
Приналежність до бази Scopus/Web of Science: -
Дата включення, поновлення (вненення змін) у перелік фахових видань України: 21.12.2015
Дата попереднього включення у перелік фахових видань України: 10.11.2010
Нестерчук І. К. Гастрономічний бренд території (на прикладі культурно-історичної спадщини Правобережного Полісся) / І. К. Нестерчук // Географія та туризм. - 2020. - Вип. 60. - С. 43-56.

Дата рекомендації до друку: 31.01.2020
Науковий напрям: суспільні науки
Галузь науки: географічні
Посилання: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33695
Категорія фахового видання: Б
Приналежність до бази Scopus/Web of Science: -
Дата включення, поновлення (вненення змін) у перелік фахових видань України: 02.07.2020
Дата попереднього включення у перелік фахових видань України: 16.05.2016
Нестерчук І. К. Туристична привабливість рельєфу Правобережного Полісся для розвитку гастрономічного туризму. Наук. вісник Східноєвропейського нац. університету ім. Лесі Українки. Серія: Географічні науки. 2019. № 1 (385). С. 122–131.

Дата рекомендації до друку: 08.09.2019
Науковий напрям: математичні та природничі науки
Галузь науки: географічні
DOI номер: -
Посилання: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33681
Категорія фахового видання: -
Приналежність до бази Scopus/Web of Science: -
Дата включення, поновлення (вненення змін) у перелік фахових видань України: 21.12.2015
Дата попереднього включення у перелік фахових видань України: 10.11.2010
Нестерчук І. К. Гастрономічний туризм як фасилітатор змін для фізико-географічної області Київського Полісся. Часопис картографії. 2018. Вип. 2(19). С. 48–59.

Дата рекомендації до друку: 08.09.2018
Науковий напрям: математичні та природничі науки
Галузь науки: географічні
DOI номер: -
Посилання: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33680
Категорія фахового видання: -
Приналежність до бази Scopus/Web of Science: -
Дата включення, поновлення (вненення змін) у перелік фахових видань України: 16.05.2016
Дата попереднього включення у перелік фахових видань України: 19.08.2010
Нестерчук І. К. Фізико-географічне районування Правобережного Полісся: перспективи розвитку специфічних видів туризму. Фізична географія та геоморфологія. 2018. Вип. 1 (89). С. 41–48.

Дата рекомендації до друку: 08.09.2018
Науковий напрям: математичні та природничі науки
Галузь науки: географічні
DOI номер: -
Посилання: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33677
Категорія фахового видання: -
Приналежність до бази Scopus/Web of Science: -
Дата включення, поновлення (вненення змін) у перелік фахових видань України: 02.07.2020
Дата попереднього включення у перелік фахових видань України: 16.05.2016
Нестерчук І. К. Відбитки харчування Поліщуків на тлі фізико-географічної області Волинського Полісся / І. К. Нестерчук // Науковий вісник Херсонського державного університету. Серія. Географічні науки. - 2018. - Вип. 8. - С. 270-275.

Дата рекомендації до друку: 24.05.2018
Науковий напрям: математичні та природничі науки
Галузь науки: географічні
Посилання: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33675
Категорія фахового видання: -
Приналежність до бази Scopus/Web of Science: -
Дата включення, поновлення (вненення змін) у перелік фахових видань України: 17.03.2020
Дата попереднього включення у перелік фахових видань України: 07.10.2016
Нестерчук І. К. Гастрономічний туризм: методична платформа / І. К. Нестерчук // Науковий вісник Херсонського державного університету. Серія. Географічні науки. - 2017. - Вип. 7. - С. 210-214.

Дата рекомендації до друку: 04.04.2017
Науковий напрям: математичні та природничі науки
Галузь науки: географічні
Посилання: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33673
Категорія фахового видання: Б
Приналежність до бази Scopus/Web of Science: -
Дата включення, поновлення (вненення змін) у перелік фахових видань України: 17.03.2020
Дата попереднього включення у перелік фахових видань України: 07.10.2016
Нестерчук І. К. Гастрономічний туризм: історія, теорія і сучасні практики / І. К. Нестерчук // Науковий вісник Херсонського державного університету. Серія. Географічні науки. - 2017. - Вип. 6. - С. 193-200.

Дата рекомендації до друку: 21.01.2017
Науковий напрям: математичні та природничі науки
Галузь науки: географічні
Посилання: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33672
Категорія фахового видання: Б
Приналежність до бази Scopus/Web of Science: -
Дата включення, поновлення (вненення змін) у перелік фахових видань України: 17.03.2020
Дата попереднього включення у перелік фахових видань України: 07.10.2016
Нестерчук І. К. Гастрономічний туризм: експлікація аксіологічних концептів / І. К. Нестерчук // Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Географія. - 2017. - Вип. 3 (68)/4 (69). - С. 97-102.

Дата рекомендації до друку: 20.01.2017
Науковий напрям: математичні та природничі науки
Галузь науки: географічні
Посилання: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33674
Категорія фахового видання: Б
Приналежність до бази Scopus/Web of Science: -
Дата включення, поновлення (вненення змін) у перелік фахових видань України: 17.03.2020
Дата попереднього включення у перелік фахових видань України: 16.05.2016
Нестерчук І. К. Аналіз перспектив розвитку гастрономічного туризму Правобережного Полісся / І. К. Нестерчук // Географія та туризм. - 2017. - Вип. 40. - С. 57–66.

Дата рекомендації до друку: 11.01.2017
Науковий напрям: математичні та природничі науки
Галузь науки: географічні
Посилання: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33676
Категорія фахового видання: Б
Приналежність до бази Scopus/Web of Science: -
Дата включення, поновлення (вненення змін) у перелік фахових видань України: 02.07.2020
Дата попереднього включення у перелік фахових видань України: 16.05.2016
Нестерчук І. К. Специфіка і просторові особливості гастрономічного туризму: теоретичний конструкт / І. К. Нестерчук // Часопис картографії. - 2016. - Вип. 16. - С. 203-213.

Дата рекомендації до друку: 23.01.2016
Науковий напрям: математичні та природничі науки
Галузь науки: географічні
Посилання: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33671
Категорія фахового видання: -
Приналежність до бази Scopus/Web of Science: -
Дата включення, поновлення (вненення змін) у перелік фахових видань України: 16.05.2016
Дата попереднього включення у перелік фахових видань України: 19.08.2010
Охоронний документ № охоронного документу Назва охоронного документу Рік видачі Дата опублікування Посилання на документ Файл охоронного документу
Назва Тип публікації Вид публікації Обсяг (у друкованих аркушах) Кількість авторів Бібліографія Рік Науковий напрям Галузь науки Рекомендація (№ протоколу) Організація, яка надала рекомендацію ISBN / Посилання
Гастрономічний туризм Правобережного Полісся України монографія не електронний Загальний обсяг: 31.97
Власний обсяг: 31.97
1 Гастрономічний туризм Правобережного Полісся України: теорія, методологія і практика досліджень: моногр: І. К. Нестерчук, Житомир: ЖДУ ім. І. Франка, 2023. 548 с. 2023 математичні та природничі науки географічні протокол № 9 Житомирського державного університету імені Івана Франка
Дата рекомендації: 28.04.2023
ISBN номер: 978-617-7992-53-9

http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/36588
Географія туризму: Екологічний туризм підручник не електронний Загальний обсяг: 7.6
Власний обсяг: 1.9
4 Тарасова В. В., Нестерчук І. К., Ковалевська І. М., Осіпчук А. С. Географія туризму: Екологічний туризм: підручник. - Житомир, 2021. - 252 с. 2021 математичні та природничі науки географічні 13 Вченою радою Поліського національного університету
Дата рекомендації: 23.06.2021
ISBN номер: 978-617-7594-16-0

http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/34001
Еthnic loading of food as a sustainable culture component in the form of physical-geographical, soil and ethnographic zoning of the Right-bank Polissya. Organization and management in the services’ sphere on selected examples. монографія електронний Загальний обсяг: 5.0
Власний обсяг: 497.0
1 Nesterchuck I. Еthnic loading of food as a sustainable culture component in the form of physical-geographical, soil and ethnographic zoning of the Right-bank Polissya. Organization and management in the services’ sphere on selected examples: monograph / by eds. Nestorenko, T. Pokusa. Opole : The Academy of Management and Administration in Opole, 2020. P. 788-793. 2020 математичні та природничі науки географічні - -
Дата рекомендації: 23.02.2022
https://www.wszia.opole.pl/wp-content/upload…
Геоекологічний аналіз: концептуальні підходи, сталий розвиток монографія не електронний Загальний обсяг: 4.5
Власний обсяг: 311.0
1 Нестерчук, І. К. (2011) Геоекологічний аналіз:концептуальні підходи, сталий розвиток. Технічний звіт. Житомир. 2011 математичні та природничі науки географічні 10 Вченою радою Житомирського державного технологічного університету
Дата рекомендації: 30.05.2011
http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33814
Тип Бібліографія Рік видачі Галузь науки Організація, яка надала рекомендацію № Протоколу Дата надання рекомендації Посилання на видання
конспект лекцій Основи організації наукових досліджень в туризмі та академічна доброчесність : матеріали лекційного курсу / Уклад.: В. В. Тарасова, І. К. Нестерчук, І. М. Ковалевська. – Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2022. – 118 с. 2022 економічні Вчена рада Житомирського державного університету імені Івана Франка 22 27.12.2022 http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/35758
методичні вказівки Інструктивно-методичні матеріали до практичних занять, самостійної роботи та індивідуальних завдань з освітньої компоненти «Основи організації наукових досліджень в туризмі та академічна доброчесність» / Уклад.: В. В. Тарасова, І. К. Нестерчук, І. М. Ковалевська. – Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2022. – 81 с. 2022 економічні Вчена рада Житомирського державного університету імені Івана Франка 22 27.12.2022 http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/35760
методичні вказівки Методичні рекомендації до лабораторних занять освітньої компоненти "Географічна номенклатура" для підготовки здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти / Уклад.: І. К. Нестерчук, В. В. Тарасова. Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2023. 49 с. 2023 географічні Вчена рада Житомирського державного університету імені Івана Франка 6 31.03.2023 http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/36505
методичні вказівки Методичні рекомендації щодо написання курсової роботи з курсу «Підприємницька діяльність в туризмі і рекреації» для підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти усіх форм навчання спеціальності 242 «Туризм і рекреація» / Уклад.: О. М. Овдіюк, І. К. Нестерчук. Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2024. 22 с. 2024 економічні Вчена рада Житомирського державного університету імені Івана Франка 11 25.06.2024 http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/40483
методичні вказівки Інструктивно-методичні матеріали до практичних занять, організації самостійної/ індивідуальної роботи з освітньої компоненти «Підприємницька діяльність в туризмі і рекреації» для підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти усіх форм навчання спеціальності 242 «Туризм і рекреація»/ Уклад.: О. М. Овдіюк, І. К. Нестерчук. Житомир : Вид-во ЖДУ імені Івана Франка, 2024. 18 с. 2024 економічні Вчена рада Житомирського державного університету імені Івана Франка 11 25.06.2024 http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/40484
методичні вказівки Методичні рекомендації до практичних занять, організації самостійної / індивідуальної роботи з освітньої компоненти «Туроперейтинг» для підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти усіх форм навчання спеціальності 242 «Туризм і рекреація» / Уклад.: О. М. Овдіюк, І. К. Нестерчук . Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2024. 17 с 2024 економічні Вчена рада Житомирського державного університету імені Івана Франка 11 25.06.2024 http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/40485
Тема дисертації Тип документу Номер спеціальзованої ради Назва установи де здійснено захист ПІП керівника/консультанта ПІП опонентів ПІП експертів Спеціальність Серія номер документу Дата видачі документу Дата захисту Дисертація
«Геоекологічний аналіз регіону (на прикладі Житомирської області)» К.Н. Д 26.001.07 Київського національного університету імені Тараса Шевченка доктор географічних наук, професор, член-кореспондент НАГІН України Шищенко Петро Григорович доктор географічних наук, професор,
Стецюк Володимир Васильович,
Київський національний університет імені Тараса
Шевченка, професор кафедри землезнавства та
геоморфології
кандидат географічних наук, доцент
Міхелі Сергій Володимирович,
Національний педагогічний університет
імені М.П. Драгоманова, завідувач кафедри
фізичної географі
- 11.00.11 конструктивна географія і раціональне використання природних ресурсів ** ****** ********** 27.10.2021 Завантажити
Призвіще та ініціали здобувача Тип документу, що отримав здобувач Номер спеціалізованої ради Назва установи де відбувся захист Шифр спеціальності Назва спеціальності Серія диплому № диплому № наказу Дата наказу Дата захисту Автореферат/Дисертація
Назва наукової теми (проекту) № проекту в УкрІНТЕІ Джерело фінансування Сума фінансування Роль Дата початку проекту Дата закінчення проекту Щорічні звіти
Назва видання Науковий напрям Галузь науки Посада База, до якої входить журнал № Наказу МОН Дата наказу МОН Посилання на журнал
Український журнал природничих наук біологія та охорона здоров’я біологічні Член редколегії До переліку фахових в категорії Б №491 від 27.04.2023 р. 28.10.2022 http://naturaljournal.zu.edu.ua/about/editor…
Назва видання Науковий напрям Галузь науки Посада Дата виходу першого номеру журналу База, до якої входить журнал Посилання на Web-сторінку журналу
Назва Організація що фінансує проект Статус Тип проекту Вартість проекту Рік початку проекту Рік закінчення проекту Дата наказу № наказу Наказ/договір
Дата проведення спортивних змагань № наказу міжнародної спортивної федерації з виду спорту про присвоєння кваліфікаційної категорії "Спортивний суддя міжнародної категорії (А, В, С)" Серія і номер посвідчення "судді міжнародної категорії" Посвідчення
Назва установи Опис наданого наукового консультування № договору консультування Дата укладання договору Договір
КЗ "Кмитівський музей образотворчого мистецтва ім. Й. Д. Буханчука" Наукове консультування прикладних досліджень у сфері туризму, рекреації та музейної і екскурсійної справ, що розробляються та реалізуються сторонами. №176 27.06.2022
Вид публікації Бібліографія Дата рекомендації до друку Посилання / сертифікат
апробаційна Овдіюк О. М., Нестерчук І. К. Особливості управління сфери туристичної індустрії в Україні. Туризм і гостинність: стан, проблеми, перспективи : матеріали VІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 16 трав. Черкаси : Ю. Чабаненко, 2024. С. 169-171. 06.05.2024 http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/39876
апробаційна Овдіюк О. М., Василенко О. М., Нестерчук І. К. Теоретичні засади формування економіки природокористування сталого середовища. Екологія та раціональне природокористування: освіта, наука і практика : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. Житомир ; Łomży, 2023. С. 108-112. 26.11.2023 http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/38575
апробаційна Шевчик С. П., Нестерчук І. К. Історичні та регіональні особливості розвитку гастрономічного туризму України. Topical aspects of modern scientific research, 28-30 верес. Токіо, 2023. С. 96-104. 25.09.2023 http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/38030
апробаційна Крастильова Г., Нестерчук І. К. Особливості організації уроків географії в умовах дистанційного навчання. Молодь у географічній науці : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., 18 квіт. Ніжин, 2023. С. 90-94. 01.05.2023 http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/37007
апробаційна Кобернік Д. І., Нестерчук І. К. Використання просторового аналізу туристичних ресурсів Київської області. Молодь у географічній науці. 2023. С. 56-62. 18.04.2023 http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/37866
апробаційна Нестерчук І. К., Кучинська Я. О. Гастрономічні тренди Данії. Індустрія гостинності: стан, тенденції розвитку та перспективи галузі в умовах війни : зб. пр. Міжнар. наук.-практ. форуму, 19-21 квіт. Львів : Камула, 2023. С. 406-413. 03.04.2023 http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/36643
апробаційна Нестерчук І. К. Соціально-економічне значення проєктів із активізації туристичної активності Закарпатської області. Туризм в Україні: виклики та відновлення : зб. пр. Міжнар. тур. форуму, 21-22 берез. Київ, 2023. С. 154-155. 03.04.2023 http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/36940
апробаційна Нестерчук І. К., Панфелюк М. В. Географія туризму та рекреації: сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку. Сучасні виклики та трансформації туризму на шляху євроінтеграції : зб. матеріалів. Міжнар. наук.-практ. конф., 16 трав. 2023 р. Чернівці, 2023. С. 95-97. 01.04.2023 http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/38628
апробаційна Нестерчук І. К., Кривець П. І. Географічні передумови розвитку екологічного (зеленого туризму) в межах Коростенського району Житомирської області. Географія та туризм : матеріали VІ всеукр. наук.-практ. інтернет-конф., 28 лют.-1 берез. 2023 р. Харків, 2023. С. 284–287. 05.03.2023 http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/36386
апробаційна Нестерчук І. К., Саволюк В. В. Геоекологічний стан Житомирської області та розроблення рекомендацій щодо збалансованого природокористування. Географія та туризм : матеріали VІ всеукр. наук.-практ. інтернет-конф., 28 лют. - 1 берез. 2023 р. Харків, 2023. С. 241–245. 05.03.2023 http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/36385
науково-популярна Nesterchuk I. K. Reloading of gastronomy tours in the conditions of using the rightbank Polissia gastronomy potential / Nesterchuk I. K. // Глобальні виклики для індустрії гостинності: економіки, менеджмент : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф. - Київ, 2021. - С. 17-20. 19.05.2021 http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33721
науково-популярна Нестерчук І. К. Регіональний туристичний гастрономічний кластер правобережного Полісся України / І. К. Нестерчук // Регіональний туризм: сучасний стан та шляхи оптимізації : матеріали Міжнар. наук.- практ. конф. - Житомир, 2021. - С. 104-106. 02.04.2021 http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33715
науково-популярна Нестерчук І. К. Розроблення оптимальної моделі розвитку гастрономічного туризму Українського Правобережного Полісся / І. Нестерчук // Теоретичні і прикладні напрямки розвитку туризму та рекреації в регіонах України : матеріали VІI міжнар. наук.-практ. конф. - Кропивницький, 2021. - С. 82-89. 01.04.2021 http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33724
науково-популярна Чернешова Т. М. Активність туристичних магнітів м. Житомир / Чернешова Т. М., Нестерчук І. К., Ніквашвілі Д. Г. // Українське Полісся: проблеми та тренди сучасного розвитку : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. - Ніжин, 2021. - С. 137-141. 02.03.2021 http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33725
науково-популярна Нестерчук І. Національні туристичні організації: перевантаження після COVID-19 / Інна Нестерчук // Туризм у ХХІ столітті: виклики та реагування : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., Київ, 27 листоп. 2020 р. - Київ, 2020. - С. 71-74. 27.11.2020 http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33726
Освітній ступінь Курс Назва дисципліни Іноземна мова якою читалася Кількість годин Дата початку навчального року протягом якого дисципліна викладалася Освітня програма
Олімпіада / конкурс Назва олімпіади/конкурсу Етап Дані про студента(ПІП, факультет/інститут, ОП, курс, ЗВО де проводився захід)' Реквізити Наказу ЗВО/МОН України про затвердження результатів проведеного заходу(№, дата, назва) Дата наказу Сертифікат/диплом
Вид діяльності Реквізити наказу ЗВО/МОН України про проведення заходу (номер, дата, назва) Дата наказу Наказ
Член оргкомітету Наказ про затвердження програми, складу організаційного комітету та журі для проведення ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу захисту науково-дослідницьких робіт (№21 від 09.02.24) 09.02.0024
Член оргкомітету Наказ про затвердження програми, складу організаційного комітету та журі для проведення ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу захисту науково-дослідницьких робіт (№21 від 09.02.24) 09.02.2024
Вид науково-дослідної роботи Назва наукового гуртка/проблемної групи № наказу ЖДУ Дата наказу ЖДУ Кількість студентів Звіт про роботу
Студентський науковий гурток «Real skills» № 141-АГ 02.10.2023 **
Назва конкурсу/проекту Вид діяльності Рівень заходу Місце проведення Рік проведення Реквізити наказу (№, дата, назва)
Рівень змагань Дані про студента (ПІП, курс, спеціальність) Нагорода Назва змагання Країна проведення Місце проведення Рік проведення Дата початку змагань Дата закінчення змагань Вид спорту
Пункт проф. активності не підходить для університету
Назва професійного об'єднання Назва заходу у професійному об`єднанні за спеціальністю Дата участі у заході Підтвердження участі Опис що було зроблено № посвідчення/членського квитка Дата видачі Рік закінчення терміну дії Посвідчення/членський квиток
Асоціація гостинності України "Як знайти ділових партнерів і вийти на свій цільовий ринок" 04.05.2022 https://www.facebook.com/100003337382760/pos… Розробка туристичних шаблонів Житомирської області - 11.05.2017 2023 Завантажити
Національна спілка краєзнавців України Збори Житомирської організації НСКУ 25.10.2022 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=… Представлено туристичний маршрут "Земля лугів" (на прикладі Лугинського р-н., Житомирської області) №3083 14.12.2021 2023 Завантажити
Спілка сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні Участь звітно-виборних зборах Спілки СЗТУ. 11.11.2022 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=… Розробка туристичного маршруту садибою сільського зеленого туризму "Поліська хата". № 475 11.11.2022 2033 Завантажити
Асоціація готельних об'єднань і готелів міст України Урочисті події з нагоди прийняття до спілки нових членів 20.09.2023 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=… Отримання членства в асоціації. 284 10.08.2023 24 Завантажити
Назва установи Найменування посади Дата прийняття на посаду Реквізити наказу (№, дата, назва) Трудова книжка/договір найму
Обласна мистецько-культурна спілка народних майстрів "Мистецьке Полісся" Екскурсовод 02.09.2016 №2 від 01.09. 2016р. Про зарахування на посаду екскурсоводом Завантажити
Культурно-містецький центр "Поліська хата" гід-перекладач 01.09.2017 7 від 07.09. 2017р. Про зарахування на посаду гіда-перекладача Завантажити
Посада Назва установи/підрозділу Рік наказу Реквізити наказу (№, дата, назва)
завідувач кафедри Житомирський національнй агроекологічний університет 2017 наказ №86к від 28.02.2017 (з 01.03.2017 по 01.03.22р.р.)

Повідомити про помилку Договори
© Житомирський державний університет імені Івана Франка, 2024