Інна Нестерчук

Нестерчук Інна Костянтинівна

  • Факультет / інститут: Природничий факультет
  • Кафедра: Екології та географії
  • Електронна пошта: Nesterchuk-I@zu.edu.ua
  • Посада: Доцент
Початок роботи в університеті
З 2022
Наукові інтереси
Геоекологічний аналіз, географія туризму, гастрономічний туризм, готельно-рестронний бізнес.
Нагороди
Почесна грамота управління культури Житомирської обласної державної адміністрації (2000 р.); грамота Житомирської обласної державної адміністрації (2000 р.); грамота Лугинської районної державної адміністрації (2000 р.); грамота управління освіти Житомирської міської ради Житомирської обласної
ради (2004 р.); грамота Міністерства аграрної політики та продовольства України Житомирського національного агроекологічного університету (2012 р.); медаль «Гордість ЖНАЕУ» (2017 р.); почесна грамота Верховної Ради України Міжфракційного депутатського об’єднання «За Житомирщину» (2018 р.); подяка Житомирської обласної державної адміністрації (2022 р.);
знак народної пошани «Золота зірка» Героя українського народу за особистий внесок у розбудову громадянського суспільства і підняття іміджу держави, справжній патріотизм та непохитну любов до рідної України.

Актуальні пункти професійної активності

Бібліографія Приналежність до бази Scopus/Web of Science Дата рекомендації до друку DOI / Посилання
Nesterchuk I., Matsuka V., Balabanyt A., Skarha O., Pivnova L., Kondratenko I. Tools and Development Drivers for the Gastronomic Tourism. Economic Affairs. 2022. Vol. 67, № 4. P. 579-587. Scopus 22 вересня 2022 р. DOI номер: 10.46852/0424-2513.4.2022.26

http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/34684
THE METHODOLOGY OF TERRITORY ZONING OF THE UKRAINIAN RIGHT-BANK POLISSIA FOR THE GASTRONOMIC TOURISM DEVELOPMENT PURPOSES / I. Nesterchuk, E. Bondarenko, A. Osipchuk, R. Romaniuk, O. Trusii // Geojournal of Tourism and Geosites. - 2022. - Vol. 44, № 4. - P. 1271-1281. Scopus 18 вересня 2022 р. DOI номер: 10.30892/gtg.44411-943

http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/34671
Business Planning and Marketing of Gastronomic Projects in the Hotel and Restaurant Industry // I. Nesterchuk, I. Komarnitskyi, V. Samoday, T. Chunikhina, T. Chernyshova, S. Tyshchenko // Economic Affairs (New Delhi). - 2022. - Vol. 67, № 3. - P. 307-316. Scopus 22 червня 2022 р. DOI номер: 10.46852/0424-2513.3.2022.23

http://ndpublisher.in/admin/issues/EAv67n3w.…
Elaboration of an optimal model for the development of gastronomic tourism in the right-bank Polissia of Ukraine / I. Nesterchuk, A. Osipchuk, E. Bondarenko, S. Tyshchenko, O. Trusij // GeoJournal of Tourism and Geosites. – 2021. – Vol. 38, № 4. – P. 1107–1117. Scopus 27 вересня 2021 р. http://gtg.webhost.uoradea.ro/PDF/GTG-4-2021…
Reloading of gastronomy tours in the conditions of using the right-bank Polissia gastronomy potential / I. Nesterchuk, A. Osipchuk, E. Bondarenko, O. Trusij, V. Ivanenko, L. Chyzhevska // GeoJournal of Tourism and Geosites. – 2021. – Vol. 34., № 1. – P. 170–176. Scopus 20 квітня 2021 р. http://gtg.webhost.uoradea.ro/PDF/GTG-1-2021…
ETHNIC LOADING of FOOD AS A SUSTAINABLE CULTURE COMPONENT in the FORM of PHYSICAL-GEOGRAPHICAL, SOIL and ETHNOGRAPHIC ZONING of the RIGHT-BANK POLISSIA / I. Nesterchuk, A. Osipchuk, T. Chernyshova, B. Shevchuk, E. Bondarenko // GeoJournal of Tourism and Geosites. – 2020. – Vol. 30, № 2. – P. 788–793. Scopus 25 січня 2020 р. http://gtg.webhost.uoradea.ro/PDF/GTG-2spl-2…
Oreshchenko A. Development and use of a geoinformation system for revealing urban problems / A. Oreshchenko, I. Nesterchuk // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. – 2017. – Vol. 2, № 2(86). – P. 32–41. Scopus 26 квітня 2017 р. http://journals.uran.ua/eejet/article/view/9…
Інформація про публікацію Інформація про видання
Нестерчук І. К., Іванов Є. А. Концепція гастрономічного ландшафту в сучасній географії. Географія та туризм. 2025. Вип. 79. С. 3–10.

Дата рекомендації до друку: 26 травня 2025 р.
Науковий напрям: математичні та природничі науки
Галузь науки: географічні
DOI номер: https://doi.org/10.17721/2308-135X.2025.79.3-10
Посилання: http://eprints.zu.edu.ua/44162/
Категорія фахового видання: Б
Приналежність до бази Scopus/Web of Science: -
Дата включення, поновлення (вненення змін) у перелік фахових видань України: 02 липня 2020 р.
Дата попереднього включення у перелік фахових видань України: 17 червня 2015 р.
Nesterchuk I. K. The concept of territorial gastro-tourism systems. Ukrainian Journal of Natural Sciences. 2024. № 7. Р. 63-74.

Дата рекомендації до друку: 12 лютого 2024 р.
Науковий напрям: математичні та природничі науки
Галузь науки: географічні
DOI номер: 10.32782/naturaljournal.7.2024.7
Посилання: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/41055
Категорія фахового видання: Б
Приналежність до бази Scopus/Web of Science: -
Дата включення, поновлення (вненення змін) у перелік фахових видань України: 27 квітня 2023 р.
Дата попереднього включення у перелік фахових видань України: 27 квітня 2023 р.
Плужник А. В., Нестерчук І. К. Оцінка конкурентоспроможності закладів рекреації Черкаської області. Географія та туризм. 2023. Вип. 73. С. 3-8.

Дата рекомендації до друку: 23 листопада 2023 р.
Науковий напрям: математичні та природничі науки
Галузь науки: географічні
DOI номер: https://doi.org/10.17721/2308-135X.2023.73.3-8
Посилання: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/38940
Категорія фахового видання: Б
Приналежність до бази Scopus/Web of Science: -
Дата включення, поновлення (вненення змін) у перелік фахових видань України: 02 липня 2020 р.
Дата попереднього включення у перелік фахових видань України: 16 травня 2016 р.
Нестерчук І. К., Дем’янець, К. М. Особливості вивчення географії адміністративного району у закладах загальної середньої освіти (на прикладі Житомирського району Житомирської області). Географія та туризм. 2023. Вип. 71. С. 41-47.

Дата рекомендації до друку: 19 травня 2023 р.
Науковий напрям: математичні та природничі науки
Галузь науки: географічні
DOI номер: 10.17721/2308-135X.2023.71.44-50
Посилання: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/36938
Категорія фахового видання: Б
Приналежність до бази Scopus/Web of Science: -
Дата включення, поновлення (вненення змін) у перелік фахових видань України: 02 липня 2020 р.
Дата попереднього включення у перелік фахових видань України: 16 травня 2016 р.
Нестерчук І. К. Специфіка етнічних кухень Правобережного Полісся України: історико-географічні розвідки. Географія та туризм. 2022. Вип. 69. С. 26-38.

Дата рекомендації до друку: 29 серпня 2022 р.
Науковий напрям: математичні та природничі науки
Галузь науки: географічні
DOI номер: 10.17721/2308-135X.2022.69.26-38
Посилання: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/34672
Категорія фахового видання: Б
Приналежність до бази Scopus/Web of Science: -
Дата включення, поновлення (вненення змін) у перелік фахових видань України: 02 липня 2020 р.
Дата попереднього включення у перелік фахових видань України: 16 травня 2016 р.
Нестерчук, І. К. Формування сучасного поняттєво-термінологічного апарату гастрономічного туризму / І. К. Нестерчук // Географія та туризм. - 2022. - Вип. 65. - С. 9-20.

Дата рекомендації до друку: 20 червня 2022 р.
Науковий напрям: математичні та природничі науки
Галузь науки: географічні
DOI номер: 10.17721/2308-135X.2021.65.9-19
Посилання: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/34421
Категорія фахового видання: Б
Приналежність до бази Scopus/Web of Science: -
Дата включення, поновлення (вненення змін) у перелік фахових видань України: 02 липня 2020 р.
Дата попереднього включення у перелік фахових видань України: 16 травня 2016 р.
Нестерчук, І. К. Методи та інструменти оцінки потенціалу гастрономічного туризму / І. К. Нестерчук // Географія та туризм. - 2022. - Вип. 66. - С. 18-28.

Дата рекомендації до друку: 17 червня 2022 р.
Науковий напрям: математичні та природничі науки
Галузь науки: географічні
DOI номер: 10.17721/2308-135X.2021.66.18-28
Посилання: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/34422
Категорія фахового видання: Б
Приналежність до бази Scopus/Web of Science: -
Дата включення, поновлення (вненення змін) у перелік фахових видань України: 02 липня 2020 р.
Дата попереднього включення у перелік фахових видань України: 16 травня 2016 р.
Шевчук Б. Л. Аналіз можливостей інтерактивних карт, створених на базі ГІС, для потреб туризму в Україні / Б. Л. Шевчук, І. К. Нестерчук // Таврiйський науковий вiсник. Серія економіка. - 2020. - Вип. 3. - С. 147-154.

Дата рекомендації до друку: 09 листопада 2020 р.
Науковий напрям: суспільні науки
Галузь науки: економічні
DOI номер: 10.32851/2708-0366/2020.3.18
Посилання: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/34687
Категорія фахового видання: Б
Приналежність до бази Scopus/Web of Science: -
Дата включення, поновлення (вненення змін) у перелік фахових видань України: 24 вересня 2020 р.
Дата попереднього включення у перелік фахових видань України: 24 вересня 2020 р.
Нестерчук І. К. Гастрономічно-туристичне районування: планування, проектування туристично-рекреаційного простору / І. К. Нестерчук // Науковий вісник Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. Серія. Географічні науки. - 2020. - № 1 (405). - С. 86–92.

Дата рекомендації до друку: 05 березня 2020 р.
Науковий напрям: суспільні науки
Галузь науки: географічні
Посилання: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33692
Категорія фахового видання: -
Приналежність до бази Scopus/Web of Science: -
Дата включення, поновлення (вненення змін) у перелік фахових видань України: 21 грудня 2015 р.
Дата попереднього включення у перелік фахових видань України: 10 листопада 2010 р.
Нестерчук І. К. Гастрономічний бренд території (на прикладі культурно-історичної спадщини Правобережного Полісся) / І. К. Нестерчук // Географія та туризм. - 2020. - Вип. 60. - С. 43-56.

Дата рекомендації до друку: 31 січня 2020 р.
Науковий напрям: суспільні науки
Галузь науки: географічні
Посилання: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33695
Категорія фахового видання: Б
Приналежність до бази Scopus/Web of Science: -
Дата включення, поновлення (вненення змін) у перелік фахових видань України: 02 липня 2020 р.
Дата попереднього включення у перелік фахових видань України: 16 травня 2016 р.
Нестерчук І. К. Туристична привабливість рельєфу Правобережного Полісся для розвитку гастрономічного туризму. Наук. вісник Східноєвропейського нац. університету ім. Лесі Українки. Серія: Географічні науки. 2019. № 1 (385). С. 122–131.

Дата рекомендації до друку: 08 вересня 2019 р.
Науковий напрям: математичні та природничі науки
Галузь науки: географічні
DOI номер: -
Посилання: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33681
Категорія фахового видання: -
Приналежність до бази Scopus/Web of Science: -
Дата включення, поновлення (вненення змін) у перелік фахових видань України: 21 грудня 2015 р.
Дата попереднього включення у перелік фахових видань України: 10 листопада 2010 р.
Нестерчук І. К. Гастрономічний туризм як фасилітатор змін для фізико-географічної області Київського Полісся. Часопис картографії. 2018. Вип. 2(19). С. 48–59.

Дата рекомендації до друку: 08 вересня 2018 р.
Науковий напрям: математичні та природничі науки
Галузь науки: географічні
DOI номер: -
Посилання: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33680
Категорія фахового видання: -
Приналежність до бази Scopus/Web of Science: -
Дата включення, поновлення (вненення змін) у перелік фахових видань України: 16 травня 2016 р.
Дата попереднього включення у перелік фахових видань України: 19 серпня 2010 р.
Нестерчук І. К. Фізико-географічне районування Правобережного Полісся: перспективи розвитку специфічних видів туризму. Фізична географія та геоморфологія. 2018. Вип. 1 (89). С. 41–48.

Дата рекомендації до друку: 08 вересня 2018 р.
Науковий напрям: математичні та природничі науки
Галузь науки: географічні
DOI номер: -
Посилання: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33677
Категорія фахового видання: -
Приналежність до бази Scopus/Web of Science: -
Дата включення, поновлення (вненення змін) у перелік фахових видань України: 02 липня 2020 р.
Дата попереднього включення у перелік фахових видань України: 16 травня 2016 р.
Нестерчук І. К. Відбитки харчування Поліщуків на тлі фізико-географічної області Волинського Полісся / І. К. Нестерчук // Науковий вісник Херсонського державного університету. Серія. Географічні науки. - 2018. - Вип. 8. - С. 270-275.

Дата рекомендації до друку: 24 травня 2018 р.
Науковий напрям: математичні та природничі науки
Галузь науки: географічні
Посилання: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33675
Категорія фахового видання: -
Приналежність до бази Scopus/Web of Science: -
Дата включення, поновлення (вненення змін) у перелік фахових видань України: 17 березня 2020 р.
Дата попереднього включення у перелік фахових видань України: 07 жовтня 2016 р.
Нестерчук І. К. Гастрономічний туризм: методична платформа / І. К. Нестерчук // Науковий вісник Херсонського державного університету. Серія. Географічні науки. - 2017. - Вип. 7. - С. 210-214.

Дата рекомендації до друку: 04 квітня 2017 р.
Науковий напрям: математичні та природничі науки
Галузь науки: географічні
Посилання: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33673
Категорія фахового видання: Б
Приналежність до бази Scopus/Web of Science: -
Дата включення, поновлення (вненення змін) у перелік фахових видань України: 17 березня 2020 р.
Дата попереднього включення у перелік фахових видань України: 07 жовтня 2016 р.
Нестерчук І. К. Гастрономічний туризм: історія, теорія і сучасні практики / І. К. Нестерчук // Науковий вісник Херсонського державного університету. Серія. Географічні науки. - 2017. - Вип. 6. - С. 193-200.

Дата рекомендації до друку: 21 січня 2017 р.
Науковий напрям: математичні та природничі науки
Галузь науки: географічні
Посилання: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33672
Категорія фахового видання: Б
Приналежність до бази Scopus/Web of Science: -
Дата включення, поновлення (вненення змін) у перелік фахових видань України: 17 березня 2020 р.
Дата попереднього включення у перелік фахових видань України: 07 жовтня 2016 р.
Нестерчук І. К. Гастрономічний туризм: експлікація аксіологічних концептів / І. К. Нестерчук // Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Географія. - 2017. - Вип. 3 (68)/4 (69). - С. 97-102.

Дата рекомендації до друку: 20 січня 2017 р.
Науковий напрям: математичні та природничі науки
Галузь науки: географічні
Посилання: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33674
Категорія фахового видання: Б
Приналежність до бази Scopus/Web of Science: -
Дата включення, поновлення (вненення змін) у перелік фахових видань України: 17 березня 2020 р.
Дата попереднього включення у перелік фахових видань України: 16 травня 2016 р.
Нестерчук І. К. Аналіз перспектив розвитку гастрономічного туризму Правобережного Полісся / І. К. Нестерчук // Географія та туризм. - 2017. - Вип. 40. - С. 57–66.

Дата рекомендації до друку: 11 січня 2017 р.
Науковий напрям: математичні та природничі науки
Галузь науки: географічні
Посилання: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33676
Категорія фахового видання: Б
Приналежність до бази Scopus/Web of Science: -
Дата включення, поновлення (вненення змін) у перелік фахових видань України: 02 липня 2020 р.
Дата попереднього включення у перелік фахових видань України: 16 травня 2016 р.
Нестерчук І. К. Специфіка і просторові особливості гастрономічного туризму: теоретичний конструкт / І. К. Нестерчук // Часопис картографії. - 2016. - Вип. 16. - С. 203-213.

Дата рекомендації до друку: 23 січня 2016 р.
Науковий напрям: математичні та природничі науки
Галузь науки: географічні
Посилання: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33671
Категорія фахового видання: -
Приналежність до бази Scopus/Web of Science: -
Дата включення, поновлення (вненення змін) у перелік фахових видань України: 16 травня 2016 р.
Дата попереднього включення у перелік фахових видань України: 19 серпня 2010 р.
Охоронний документ № охоронного документу Назва охоронного документу Рік видачі Дата опублікування Посилання на документ Файл охоронного документу
Назва Тип публікації Вид публікації Обсяг (у друкованих аркушах) Кількість авторів Бібліографія Рік Науковий напрям Галузь науки Рекомендація (№ протоколу) Організація, яка надала рекомендацію ISBN / Посилання
Гастрономічний туризм Правобережного Полісся України монографія не електронний Загальний обсяг: 31,97
Власний обсяг: 31,97
1 Гастрономічний туризм Правобережного Полісся України: теорія, методологія і практика досліджень: моногр: І. К. Нестерчук, Житомир: ЖДУ ім. І. Франка, 2023. 548 с. 2023 математичні та природничі науки географічні протокол № 9 Житомирського державного університету імені Івана Франка
Дата рекомендації: 28 квітня 2023 р.
ISBN номер: 978-617-7992-53-9

http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/36588
Географія туризму: Екологічний туризм підручник не електронний Загальний обсяг: 7,6
Власний обсяг: 1,9
4 Тарасова В. В., Нестерчук І. К., Ковалевська І. М., Осіпчук А. С. Географія туризму: Екологічний туризм: підручник. - Житомир, 2021. - 252 с. 2021 математичні та природничі науки географічні 13 Вченою радою Поліського національного університету
Дата рекомендації: 23 червня 2021 р.
ISBN номер: 978-617-7594-16-0

http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/34001
Еthnic loading of food as a sustainable culture component in the form of physical-geographical, soil and ethnographic zoning of the Right-bank Polissya. Organization and management in the services’ sphere on selected examples. монографія електронний Загальний обсяг: 5,0
Власний обсяг: 497,0
1 Nesterchuck I. Еthnic loading of food as a sustainable culture component in the form of physical-geographical, soil and ethnographic zoning of the Right-bank Polissya. Organization and management in the services’ sphere on selected examples: monograph / by eds. Nestorenko, T. Pokusa. Opole : The Academy of Management and Administration in Opole, 2020. P. 788-793. 2020 математичні та природничі науки географічні - -
Дата рекомендації: 23 лютого 2022 р.
https://www.wszia.opole.pl/wp-content/upload…
Геоекологічний аналіз: концептуальні підходи, сталий розвиток монографія не електронний Загальний обсяг: 4,5
Власний обсяг: 311,0
1 Нестерчук, І. К. (2011) Геоекологічний аналіз:концептуальні підходи, сталий розвиток. Технічний звіт. Житомир. 2011 математичні та природничі науки географічні 10 Вченою радою Житомирського державного технологічного університету
Дата рекомендації: 30 травня 2011 р.
http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33814
Тип Бібліографія Рік видачі Галузь науки Організація, яка надала рекомендацію № Протоколу Дата надання рекомендації Посилання на видання
методичні вказівки Інструктивно-методичні матеріали до практичних занять з освітньої компоненти «Туроперейтинг» для підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти усіх форм навчання ОПП «Туризм» / Уклад.: І. К. Нестерчук, О. М. Овдіюк, І. Г. Ердей. Житомир : ЖДУ ім. І. Франка, 2025. 30 с. 2025 географічні Вчена рада Житомирського державного університету імені Івана Франка 8 24 квітня 2025 р. http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/43497
методичні вказівки Нестерчук І. К., Ердей І. Г. Інструктивно-методичні матеріали до практичних занять з освітньої компоненти «Туристичне країнознавство». Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2025. 33 с. 2025 географічні Вчена рада Житомирського державного університету імені Івана Франка 8 23 квітня 2025 р. http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/43491
методичні вказівки Нестерчук І. К., Тарасова В. В., Ердей І. Г. Інструктивно-методичні матеріали до практичних занять з освітньої компоненти «Організація екскурсійної діяльності». Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2025. 26 с. 2025 географічні Вчена рада Житомирського державного університету імені Івана Франка 8 23 квітня 2025 р. http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/43492
методичні вказівки Нестерчук І. К., Ердей І. Г. Інструктивно-методичні матеріали до практичних занять з освітньої компоненти «Туризмознавство». Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2025. 34 с. 2025 географічні Вчена рада Житомирського державного університету імені Івана Франка 8 23 квітня 2025 р. http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/43493
методичні вказівки Інструктивно-методичні матеріали до практичних занять, організації самостійної/ індивідуальної роботи з освітньої компоненти «Географія туризму та рекреації» / Уклад.: І. К. Нестерчук. Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2025. 54 с. 2025 географічні Вчена рада Житомирського державного університету імені Івана Франка 4 03 березня 2025 р. http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/42926
методичні вказівки Методичні рекомендації щодо написання курсової роботи з курсу «Підприємницька діяльність в туризмі і рекреації» для підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти усіх форм навчання спеціальності 242 «Туризм і рекреація» / Уклад.: О. М. Овдіюк, І. К. Нестерчук. Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2024. 22 с. 2024 економічні Вчена рада Житомирського державного університету імені Івана Франка 11 25 червня 2024 р. http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/40483
методичні вказівки Інструктивно-методичні матеріали до практичних занять, організації самостійної/ індивідуальної роботи з освітньої компоненти «Підприємницька діяльність в туризмі і рекреації» для підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти усіх форм навчання спеціальності 242 «Туризм і рекреація»/ Уклад.: О. М. Овдіюк, І. К. Нестерчук. Житомир : Вид-во ЖДУ імені Івана Франка, 2024. 18 с. 2024 економічні Вчена рада Житомирського державного університету імені Івана Франка 11 25 червня 2024 р. http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/40484
методичні вказівки Методичні рекомендації до практичних занять, організації самостійної / індивідуальної роботи з освітньої компоненти «Туроперейтинг» для підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти усіх форм навчання спеціальності 242 «Туризм і рекреація» / Уклад.: О. М. Овдіюк, І. К. Нестерчук . Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2024. 17 с 2024 економічні Вчена рада Житомирського державного університету імені Івана Франка 11 25 червня 2024 р. http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/40485
методичні вказівки Методичні рекомендації до лабораторних занять освітньої компоненти "Географічна номенклатура" для підготовки здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти / Уклад.: І. К. Нестерчук, В. В. Тарасова. Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2023. 49 с. 2023 географічні Вчена рада Житомирського державного університету імені Івана Франка 6 31 березня 2023 р. http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/36505
конспект лекцій Основи організації наукових досліджень в туризмі та академічна доброчесність : матеріали лекційного курсу / Уклад.: В. В. Тарасова, І. К. Нестерчук, І. М. Ковалевська. – Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2022. – 118 с. 2022 економічні Вчена рада Житомирського державного університету імені Івана Франка 22 27 грудня 2022 р. http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/35758
методичні вказівки Інструктивно-методичні матеріали до практичних занять, самостійної роботи та індивідуальних завдань з освітньої компоненти «Основи організації наукових досліджень в туризмі та академічна доброчесність» / Уклад.: В. В. Тарасова, І. К. Нестерчук, І. М. Ковалевська. – Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2022. – 81 с. 2022 економічні Вчена рада Житомирського державного університету імені Івана Франка 22 27 грудня 2022 р. http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/35760
Тема дисертації Тип документу Номер спеціальзованої ради Назва установи де здійснено захист ПІП керівника/консультанта ПІП опонентів ПІП експертів Спеціальність Серія номер документу Дата видачі документу Дата захисту Дисертація
«Геоекологічний аналіз регіону (на прикладі Житомирської області)» К.Н. Д 26.001.07 Київського національного університету імені Тараса Шевченка доктор географічних наук, професор, член-кореспондент НАГІН України Шищенко Петро Григорович доктор географічних наук, професор,
Стецюк Володимир Васильович,
Київський національний університет імені Тараса
Шевченка, професор кафедри землезнавства та
геоморфології
кандидат географічних наук, доцент
Міхелі Сергій Володимирович,
Національний педагогічний університет
імені М.П. Драгоманова, завідувач кафедри
фізичної географі
- 11.00.11 конструктивна географія і раціональне використання природних ресурсів ** ****** ********** 27 жовтня 2021 р. Завантажити
Призвіще та ініціали здобувача Тип документу, що отримав здобувач Номер спеціалізованої ради Назва установи де відбувся захист Шифр спеціальності Назва спеціальності Серія диплому № диплому № наказу Дата наказу Дата захисту Автореферат/Дисертація
Назва наукової теми (проєкту) № проєкту в УкрІНТЕІ Джерело фінансування Сума фінансування Роль Дата початку проєкту Дата закінчення проєкту Щорічні звіти
Назва видання Науковий напрям Галузь науки Посада База, до якої входить журнал № Наказу МОН Дата наказу МОН Посилання на журнал
Український журнал природничих наук біологія та охорона здоров’я біологічні Член редколегії До переліку фахових в категорії Б №491 від 27.04.2023 р. 28 жовтня 2022 р. http://naturaljournal.zu.edu.ua/about/editor…
Назва видання Науковий напрям Галузь науки Посада Дата виходу першого номеру журналу База, до якої входить журнал Посилання на Web-сторінку журналу
Назва Організація що фінансує проєкт Статус Тип проєкту Вартість проєкту Рік початку проєкту Рік закінчення проєкту Дата наказу № наказу Наказ/договір
Дата проведення спортивних змагань № наказу міжнародної спортивної федерації з виду спорту про присвоєння кваліфікаційної категорії "Спортивний суддя міжнародної категорії (А, В, С)" Серія і номер посвідчення "судді міжнародної категорії" Посвідчення
Назва установи Опис наданого наукового консультування № договору консультування Дата укладання договору Договір
КЗ "Кмитівський музей образотворчого мистецтва ім. Й. Д. Буханчука" Наукове консультування прикладних досліджень у сфері туризму, рекреації та музейної і екскурсійної справ, що розробляються та реалізуються сторонами. №176 27 червня 2022 р.
Вид публікації Бібліографія Дата рекомендації до друку Посилання / сертифікат
апробаційна Нестерчук І., Пір А. Визначення стратегії розвитку туристичного підприємства. Актуальні проблеми та перспективи розвитку туризму : Всеукр. наук.-практ. конф., 16-17 квіт. 2025 р. Хмельницький, 2025. С. 148-151. 26 березня 2025 р. http://eprints.zu.edu.ua/43760/

сертифікат
апробаційна Трифутіна О. Д.; наук. керівник: Нестерчук І. К. Розвиток Закарпатської області як об’єкт лікувально-оздоровчого туризму. Актуальні проблеми та перспективи розвитку туризму : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. 16-17 квіт. 2025 р. Хмельницький, 2025. С. 168-172. 26 березня 2025 р. http://eprints.zu.edu.ua/43761/

сертифікат
апробаційна Nesterchuk I. Concept of gastronomic landscape in modern geography. Конструктивна географія і картографія: стан, проблеми, перспективи : Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 25-р. каф. конструкт. географії і картографії Львів. нац. ун-ту ім. Івана Франка, 1‒3 трав. 2025. Львів, 2025. P. 59-61. 19 березня 2025 р. http://eprints.zu.edu.ua/43758/

сертифікат
апробаційна Нестерчук І. К., Корбут О. С. Розвиток музейного туризму (на прикладі, музею коштовного і декоративного каміння міста Хорошів). Туризм. Географія. Екологія: інновації, освіта, бізнес : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. онлайн-конф., 20-21 берез. 2025 р. Житомир, 2025. C.88-90. 03 березня 2025 р. http://eprints.zu.edu.ua/43434/

сертифікат
апробаційна Нестерчук І. К., Левандовська Ю. О. Використання аквальних територій в туризмі Новоборівської громади. Туризм. Географія. Екологія: інновації, освіта, бізнес : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. онлайн-конф., 20-21 берез. 2025 р. Житомир, 2025. C. 13-15. 03 березня 2025 р. http://eprints.zu.edu.ua/43434/

сертифікат
апробаційна Нестерчук І. К., Михайлова К. О. Перспективи розвитку ділового туризму. Туризм. Географія. Екологія: інновації, освіта, бізнес : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. онлайн-конф., 20-21 берез. 2025 р. Житомир, 2025. C. 33-35. 03 березня 2025 р. http://eprints.zu.edu.ua/43434/

сертифікат
апробаційна Нестерчук І. К., Степанюк О. Л. Безпека в туристичному обслуговуванні. Туризм. Географія. Екологія: інновації, освіта, бізнес : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. онлайн-конф., 20-21 берез. 2025 р. Житомир, 2025. C. 9-12. 03 березня 2025 р. http://eprints.zu.edu.ua/43434/

сертифікат
апробаційна Нестерчук І. К., Цикал І. О. Розвиток гастрономічного туризму в Коростеньскій громаді. Туризм. Географія. Екологія: інновації, освіта, бізнес : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. онлайн-конф., 20-21 берез. 2025 р. Житомир, 2025. C. 82-85. 03 березня 2025 р. http://eprints.zu.edu.ua/43434/

сертифікат
апробаційна Нестерчук І., Береза А. Поняття сталого розвитку та його застосування в туризмі .Туризм. Географія. Екологія: інновації, освіта, бізнес : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. онлайн-конф., 20-21 берез. 2025 р. Житомир, 2025. C. 76-78. 03 березня 2025 р. http://eprints.zu.edu.ua/43434/

сертифікат
апробаційна Нестерчук І., Бондарук В. Розвиток релігійних турів в місті Бердичів. Туризм. Географія. Екологія: інновації, освіта, бізнес : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. онлайн-конф., 20-21 берез. 2025 р. Житомир, 2025. C. 91-92. 03 березня 2025 р. http://eprints.zu.edu.ua/43434/

сертифікат
апробаційна Нестерчук І., Вікарчук А. Управління якістю послуг в туристичній індустрії. Туризм. Географія. Екологія: інновації, освіта, бізнес : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. онлайн-конф., 20-21 берез. 2025 р. Житомир, 2025. C. 128-129. 03 березня 2025 р. http://eprints.zu.edu.ua/43434/

сертифікат
апробаційна Нестерчук І., Качинська І. Перспективи та проблеми розвитку об’єктів історичного туризму Попільнянської громади (на прикладі маєтку Терещенків). Туризм. Географія. Екологія: інновації, освіта, бізнес : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. онлайн-конф., 20-21 берез. 2025 р.. Житомир, 2025. C. 67-69. 03 березня 2025 р. http://eprints.zu.edu.ua/43434/

сертифікат
апробаційна Нестерчук І., Колодій І. Створення та освоєння нових туристичних продуктів на підприємствах. Туризм. Географія. Екологія: інновації, освіта, бізнес : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. онлайн-конф., 20-21 берез. 2025 р.. Житомир, 2025. C. 105-107. 03 березня 2025 р. http://eprints.zu.edu.ua/43434/

сертифікат
апробаційна Нестерчук І., Трифутіна О. Розвиток туризму та рекреації на теренах Коростишівської громади. Туризм. Географія. Екологія: інновації, освіта, бізнес : зб. тез доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. онлайн-конф., 20-21 берез. 2025 р. / за заг. ред. І. К. Нестерчук. Житомир, 2025. С. 93-95. 03 березня 2025 р. http://eprints.zu.edu.ua/43434/

сертифікат
апробаційна Нестерчук І. К., Пір А. О. Економічні питання управління якістю туристичних послуг. Географія та туризм : матеріали VІІІ Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конф., 12 берез. 2025 р. Харків, 2025. C. 379- 383. 19 лютого 2025 р. http://eprints.zu.edu.ua/43096/

сертифікат
апробаційна Нестерчук І. К., Яненко О. А. Конкурентні переваги і недоліки роботи вузької спеціалізації туристичного підприємства. Scientific achievements of contemporary society : The 6th International scientific and practical conference. London, 2025. С. 766-770. 04 грудня 2024 р. http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/42308

сертифікат
апробаційна Нестерчук І. К., Пінковський О. Й. Екскурсія Шодуарівським парком. Science in the modern world: innovations and challengesIn : the 3rd International scientific and practical conference, November 21-23, 2024, Toronto, 2024. C. 460-464. 08 листопада 2024 р. http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/41831

сертифікат
апробаційна Овдіюк О. М., Нестерчук І. К. Особливості управління сфери туристичної індустрії в Україні. Туризм і гостинність: стан, проблеми, перспективи : матеріали VІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 16 трав. Черкаси : Ю. Чабаненко, 2024. С. 169-171. 06 травня 2024 р. http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/39876
апробаційна Білошицька Е. І., Нестерчук І. К. Туристичні магніти Житомирщини. Туризм. Географія. Екологія: інновації, освіта, бізнес. Житомир, 2024. С. 39-41. 17 квітня 2024 р. http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/40505

сертифікат
апробаційна Вигівська К. С., Нестерчук І. К., Тарасова В. В. Гастрономічні тренди Норвергії. Туризм. Географія. Екологія: інновації, освіта, бізнес. Житомир, 2024. С. 7-10. 17 квітня 2024 р. http://eprints.zu.edu.ua/40495/

сертифікат
апробаційна Жалоба О. М., Нестерчук І. К. Туристичні магніти Житомирської області. Туризм. Географія. Екологія: інновації, освіта, бізнес. Житомир, 2024. С. 42-44. 17 квітня 2024 р. http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/40506

сертифікат
апробаційна Нестерчук І. К. Туристичні магніти міста Звягеля. Туризм. Географія. Екологія: інновації, освіта, бізнес. Житомир, 2024. С. 45-47. 17 квітня 2024 р. http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/40507

сертифікат
апробаційна Пір А. О., Нестерчук І. К., Тарасова В. В. Гастрономічні тренди Франції. Туризм. Географія. Екологія: інновації, освіта, бізнес. Житомир, 2024. С. 11-12. 17 квітня 2024 р. http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/40496

сертифікат
апробаційна Яремова З. І., Нестерчук І. К., Тарасова В. В. Гастрономічні особливості Японії. Туризм. Географія. Екологія: інновації, освіта, бізнес. Житомир, 2024. С. 13-15. 17 квітня 2024 р. http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/40497

сертифікат
апробаційна Овдіюк О. М., Василенко О. М., Нестерчук І. К. Теоретичні засади формування економіки природокористування сталого середовища. Екологія та раціональне природокористування: освіта, наука і практика : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. Житомир ; Łomży, 2023. С. 108-112. 26 листопада 2023 р. http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/38575
апробаційна Шевчик С. П., Нестерчук І. К. Історичні та регіональні особливості розвитку гастрономічного туризму України. Topical aspects of modern scientific research, 28-30 верес. Токіо, 2023. С. 96-104. 25 вересня 2023 р. http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/38030
апробаційна Крастильова Г., Нестерчук І. К. Особливості організації уроків географії в умовах дистанційного навчання. Молодь у географічній науці : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., 18 квіт. Ніжин, 2023. С. 90-94. 01 травня 2023 р. http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/37007
апробаційна Кобернік Д. І., Нестерчук І. К. Використання просторового аналізу туристичних ресурсів Київської області. Молодь у географічній науці. 2023. С. 56-62. 18 квітня 2023 р. http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/37866
апробаційна Нестерчук І. К., Кучинська Я. О. Гастрономічні тренди Данії. Індустрія гостинності: стан, тенденції розвитку та перспективи галузі в умовах війни : зб. пр. Міжнар. наук.-практ. форуму, 19-21 квіт. Львів : Камула, 2023. С. 406-413. 03 квітня 2023 р. http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/36643
апробаційна Нестерчук І. К. Соціально-економічне значення проєктів із активізації туристичної активності Закарпатської області. Туризм в Україні: виклики та відновлення : зб. пр. Міжнар. тур. форуму, 21-22 берез. Київ, 2023. С. 154-155. 03 квітня 2023 р. http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/36940
апробаційна Нестерчук І. К., Панфелюк М. В. Географія туризму та рекреації: сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку. Сучасні виклики та трансформації туризму на шляху євроінтеграції : зб. матеріалів. Міжнар. наук.-практ. конф., 16 трав. 2023 р. Чернівці, 2023. С. 95-97. 01 квітня 2023 р. http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/38628
апробаційна Нестерчук І. К., Кривець П. І. Географічні передумови розвитку екологічного (зеленого туризму) в межах Коростенського району Житомирської області. Географія та туризм : матеріали VІ всеукр. наук.-практ. інтернет-конф., 28 лют.-1 берез. 2023 р. Харків, 2023. С. 284–287. 05 березня 2023 р. http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/36386
апробаційна Нестерчук І. К., Саволюк В. В. Геоекологічний стан Житомирської області та розроблення рекомендацій щодо збалансованого природокористування. Географія та туризм : матеріали VІ всеукр. наук.-практ. інтернет-конф., 28 лют. - 1 берез. 2023 р. Харків, 2023. С. 241–245. 05 березня 2023 р. http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/36385
науково-популярна Nesterchuk I. K. Reloading of gastronomy tours in the conditions of using the rightbank Polissia gastronomy potential / Nesterchuk I. K. // Глобальні виклики для індустрії гостинності: економіки, менеджмент : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф. - Київ, 2021. - С. 17-20. 19 травня 2021 р. http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33721
науково-популярна Нестерчук І. К. Регіональний туристичний гастрономічний кластер правобережного Полісся України / І. К. Нестерчук // Регіональний туризм: сучасний стан та шляхи оптимізації : матеріали Міжнар. наук.- практ. конф. - Житомир, 2021. - С. 104-106. 02 квітня 2021 р. http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33715
науково-популярна Нестерчук І. К. Розроблення оптимальної моделі розвитку гастрономічного туризму Українського Правобережного Полісся / І. Нестерчук // Теоретичні і прикладні напрямки розвитку туризму та рекреації в регіонах України : матеріали VІI міжнар. наук.-практ. конф. - Кропивницький, 2021. - С. 82-89. 01 квітня 2021 р. http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33724
науково-популярна Чернешова Т. М. Активність туристичних магнітів м. Житомир / Чернешова Т. М., Нестерчук І. К., Ніквашвілі Д. Г. // Українське Полісся: проблеми та тренди сучасного розвитку : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. - Ніжин, 2021. - С. 137-141. 02 березня 2021 р. http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33725
науково-популярна Нестерчук І. Національні туристичні організації: перевантаження після COVID-19 / Інна Нестерчук // Туризм у ХХІ столітті: виклики та реагування : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., Київ, 27 листоп. 2020 р. - Київ, 2020. - С. 71-74. 27 листопада 2020 р. http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33726
Освітній ступінь Курс Назва дисципліни Іноземна мова якою читалася Кількість годин Дата початку навчального року протягом якого дисципліна викладалася Освітня програма
Олімпіада / конкурс Назва олімпіади/конкурсу Етап Дані про студента(ПІП, факультет/інститут, ОП, курс, ЗВО де проводився захід)' Реквізити Наказу ЗВО/МОН України про затвердження результатів проведеного заходу(№, дата, назва) Дата наказу Сертифікат/диплом
Вид діяльності Реквізити наказу ЗВО/МОН України про проведення заходу (номер, дата, назва) Дата наказу Наказ
Член оргкомітету Наказ про затвердження програми, складу організаційного комітету та журі для проведення ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу захисту науково-дослідницьких робіт (№21 від 09.02.24) 09 лютого 0024 р.
Член оргкомітету Наказ про затвердження програми, складу організаційного комітету та журі для проведення ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу захисту науково-дослідницьких робіт (№21 від 09.02.24) 09 лютого 2024 р.
Вид науково-дослідної роботи Назва наукового гуртка/проблемної групи № наказу ЖДУ Дата наказу ЖДУ Кількість студентів Звіт про роботу
Студентський науковий гурток «Real skills» № 141-АГ 02 жовтня 2023 р. **
Студентський науковий гурток «Real skills» №213-АГ 30 вересня 2024 р. **
Назва конкурсу/проєкту Вид діяльності Рівень заходу Місце проведення Рік проведення Реквізити наказу (№, дата, назва)
Рівень змагань Дані про студента (ПІП, курс, спеціальність) Нагорода Назва змагання Країна проведення Місце проведення Рік проведення Дата початку змагань Дата закінчення змагань Вид спорту
Пункт проф. активності не підходить для університету
Назва професійного об'єднання Назва заходу у професійному об`єднанні за спеціальністю Дата участі у заході Підтвердження участі Опис що було зроблено № посвідчення/членського квитка Дата видачі Рік закінчення терміну дії Посвідчення/членський квиток
Асоціація гостинності України "Як знайти ділових партнерів і вийти на свій цільовий ринок" 04 травня 2022 р. https://www.facebook.com/100003337382760/pos… Розробка туристичних шаблонів Житомирської області - 11 травня 2017 р. 2023 Завантажити
Національна спілка краєзнавців України Збори Житомирської організації НСКУ 25 жовтня 2022 р. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=… Представлено туристичний маршрут "Земля лугів" (на прикладі Лугинського р-н., Житомирської області) №3083 14 грудня 2021 р. 2023 Завантажити
Спілка сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні Участь звітно-виборних зборах Спілки СЗТУ. 11 листопада 2022 р. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=… Розробка туристичного маршруту садибою сільського зеленого туризму "Поліська хата". № 475 11 листопада 2022 р. 2033 Завантажити
Асоціація готельних об'єднань і готелів міст України Урочисті події з нагоди прийняття до спілки нових членів 20 вересня 2023 р. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=… Отримання членства в асоціації. 284 10 серпня 2023 р. 24 Завантажити
Назва установи Найменування посади Дата прийняття на посаду Реквізити наказу (№, дата, назва) Трудова книжка/договір найму
Обласна мистецько-культурна спілка народних майстрів "Мистецьке Полісся" Екскурсовод 02 вересня 2016 р. №2 від 01.09. 2016р. Про зарахування на посаду екскурсоводом Завантажити
Культурно-містецький центр "Поліська хата" гід-перекладач 01 вересня 2017 р. 7 від 07.09. 2017р. Про зарахування на посаду гіда-перекладача Завантажити
Посада Назва установи/підрозділу Рік наказу Реквізити наказу (№, дата, назва)
завідувач кафедри Житомирський національнй агроекологічний університет 2017 наказ №86к від 28.02.2017 (з 01.03.2017 по 01.03.22р.р.)

Повідомити про помилку Статистика
© Житомирський державний університет імені Івана Франка, 2025