Бібліографія | Приналежність до бази Scopus/Web of Science | Дата рекомендації до друку | DOI / Посилання |
---|---|---|---|
Assessment of Mechanisms for Managing the Competitiveness of the Hospitality Establishments under Quarantine Conditions / S. Pavlova, T. Botsian, I. Klimova, O. Milinchuk, N. Omelchuk // Review of Economics and Finance. - 2022. - Vol. 20, № 1. - P. 378-384. | Scopus | 01 вересня 2022 р. |
DOI номер:
10.55365/1923.x2022.20.44 https://refpress.org/ref-vol20-a44/ |
Pavlova S. I. Economic Ways to Improve the Mechanization of Production / Rusnak A. V. , Buzhymska K. A., Tkachuk H. Yu., Pavlova S. I., Ovander N. L. // Journal of Advanced Research in Law and Economics. – 2018. – Vol. 9. – № 4. – С. 1461-1473. | Scopus | 31 грудня 2018 р. | https://journals.aserspublishing.eu/jarle/ar… |
Інформація про публікацію | Інформація про видання |
---|---|
Осташевський О. Павлова С. Управління брендом закладу ресторанного бізнесу. Економіка. Управління. Інновації. 2025. № 1 (36). URL: http://eui.zu.edu.ua/article/view/333399.
Дата рекомендації до друку: 20 червня 2025 р. Науковий напрям: суспільні науки Галузь науки: економічні DOI номер: https://doi.org/10.35433/ISSN2410-3748-2024-1(36)-13 Посилання: http://eprints.zu.edu.ua/44337/ |
Категорія фахового видання:
Б Приналежність до бази Scopus/Web of Science: - Дата включення, поновлення (вненення змін) у перелік фахових видань України: 17 березня 2020 р. Дата попереднього включення у перелік фахових видань України: 29 грудня 2014 р. |
Фостолович В. Павлова С. Інноваційні підходи до системи управління підприємством сфери гостинностів умовах персоналізації та цифрових трансформацій. Економіка. Управління. Інновації. 2025. № 1 (36). URL: http://eui.zu.edu.ua/article/view/333407
Дата рекомендації до друку: 20 червня 2025 р. Науковий напрям: суспільні науки Галузь науки: економічні DOI номер: https://doi.org/10.35433/ISSN2410-3748-2024-1(36)-16 Посилання: http://eprints.zu.edu.ua/44314/ |
Категорія фахового видання:
Б Приналежність до бази Scopus/Web of Science: - Дата включення, поновлення (вненення змін) у перелік фахових видань України: 17 березня 2020 р. Дата попереднього включення у перелік фахових видань України: 25 червня 2025 р. |
Фостолович В., Боцян Т., Павлова С., Фостолович Р., Гуртовий Ю. Постер як інструмент дігіталізації системи управління підприємствами готельно-ресторанного бізнесу. Економіка. Управління. Інновації. 2024. № 1 (34). URL : http://eui.zu.edu.ua/issue/view/18120
Дата рекомендації до друку: 25 червня 2024 р. Науковий напрям: суспільні науки Галузь науки: економічні DOI номер: DOI: https://doi.org/10.35433/ISSN2410-3748-2024-1(34)-9 Посилання: http://eprints.zu.edu.ua/40816/ |
Категорія фахового видання:
Б Приналежність до бази Scopus/Web of Science: - Дата включення, поновлення (вненення змін) у перелік фахових видань України: 17 березня 2020 р. Дата попереднього включення у перелік фахових видань України: 29 грудня 2014 р. |
Фостолович В. А., Павлова С. І., Гуртовий Ю. А. Удосконалення системи управління закладом готельно-ресторанного бізнесу через поліпшення комунікаційних процесів [Електронний ресурс]. Економіка та суспільство. 2023. Вип. 56.
URL: http://eprints.zu.edu.ua/38533/ (Дата перегляду: 19.12.2023).
Дата рекомендації до друку: 31 жовтня 2023 р. Науковий напрям: суспільні науки Галузь науки: економічні DOI номер: 10.32782/2524-0072/2023-56-114 Посилання: http://eprints.zu.edu.ua/38533/ |
Категорія фахового видання:
Б Приналежність до бази Scopus/Web of Science: - Дата включення, поновлення (вненення змін) у перелік фахових видань України: 26 листопада 2020 р. Дата попереднього включення у перелік фахових видань України: 09 березня 2016 р. |
Павлова С. Огляд основних стратегій ціноутворення у готельному бізнесі [Електронний ресурс]. Економіка та суспільство. 2023. Вип. 52. URL: https://doi.org/10.32782/2524-0072/2023-52-86 (Дата звернення: 24.08.2023).
Дата рекомендації до друку: 28 червня 2023 р. Науковий напрям: суспільні науки Галузь науки: економічні DOI номер: 10.32782/2524-0072/2023-52-86 Посилання: http://eprints.zu.edu.ua/37802/ |
Категорія фахового видання:
Б Приналежність до бази Scopus/Web of Science: - Дата включення, поновлення (вненення змін) у перелік фахових видань України: 26 листопада 2020 р. Дата попереднього включення у перелік фахових видань України: 09 березня 2016 р. |
Фостолович В. А., Боцян Т. В., Павлова С. І., Фостолович Р., Гуртовий О. Штучний інтелект у сфері гостинності: місце інтегрування, специфіка використання та вплив на доходи підприємства. [Електронний ресурс]. Економіка. Управління. Інновації. 2023. Вип. 1. (32).
Дата рекомендації до друку: 26 червня 2023 р. Науковий напрям: суспільні науки Галузь науки: економічні DOI номер: 10.35433/ISSN2410-3748-2023-1(32)-10 Посилання: http://eprints.zu.edu.ua/37678/ |
Категорія фахового видання:
Б Приналежність до бази Scopus/Web of Science: - Дата включення, поновлення (вненення змін) у перелік фахових видань України: 17 березня 2020 р. Дата попереднього включення у перелік фахових видань України: 29 грудня 2014 р. |
Фостолович В. А., Боцян Т. В., Павлова С. І. Нові підходи до організації бізнесової діяльності підприємств сфери гостинності в епоху постіндустріалізму та цифрових трансформацій. Інвестиції: практика та досвід. 2023. № 11. С. 9-14.
Дата рекомендації до друку: 08 травня 2023 р. Науковий напрям: суспільні науки Галузь науки: економічні DOI номер: 10.32702/2306-6814.2023.11.9 Посилання: http://eprints.zu.edu.ua/37080/ |
Категорія фахового видання:
Б Приналежність до бази Scopus/Web of Science: - Дата включення, поновлення (вненення змін) у перелік фахових видань України: 02 липня 2020 р. Дата попереднього включення у перелік фахових видань України: 13 липня 2015 р. |
Ковпака А. А. Особливості використання ERP- і CRM- систем для автоматизації управління підприємством / А. А. Ковпака, І. В. Саух, С. І. Павлова [Електронний ресурс] // Економіка. Управління. Інновації. Cерія: Економічні науки. - 2022. - Вип. 1 (30). - Режим доступу: http://eui.zu.edu.ua/article/view/260929
Дата рекомендації до друку: 29 квітня 2022 р. Науковий напрям: суспільні науки Галузь науки: економічні DOI номер: 10.35433/ISSN2410-3748-2022-1(30)-7 Посилання: http://eui.zu.edu.ua/article/view/260929 |
Категорія фахового видання:
Б Приналежність до бази Scopus/Web of Science: - Дата включення, поновлення (вненення змін) у перелік фахових видань України: 17 березня 2020 р. Дата попереднього включення у перелік фахових видань України: 29 грудня 2014 р. |
Павлова С. Управління якістю послуг ресторану через механізми впровадження внутрішніх стандартів обслуговування [Електронний ресурс] / С. Павлова // Економіка та суспільство. - 2021. - № 34. - Режим доступу : URL: https://economyandsociety.in.ua/index.php/journal/article/view/988
Дата рекомендації до друку: 28 грудня 2021 р. Науковий напрям: суспільні науки Галузь науки: економічні Посилання: https://economyandsociety.in.ua/index.php/jo… |
Категорія фахового видання:
Б Приналежність до бази Scopus/Web of Science: - Дата включення, поновлення (вненення змін) у перелік фахових видань України: 26 листопада 2020 р. Дата попереднього включення у перелік фахових видань України: 09 березня 2016 р. |
Павлова С. Оцінка ефективності франчайзингу у готельному бізнесі [Електронний ресурс] / С. Павлова, А. Зайчук
// Економіка. Управління. Інновації. Серія: Економічні науки. - 2021. - Вип. 2 (29). - Режим доступу:
http://eui.zu.edu.ua/article/view/246297
Дата рекомендації до друку: 06 грудня 2021 р. Науковий напрям: суспільні науки Галузь науки: економічні Посилання: http://eui.zu.edu.ua/article/view/246297 |
Категорія фахового видання:
Б Приналежність до бази Scopus/Web of Science: - Дата включення, поновлення (вненення змін) у перелік фахових видань України: 17 березня 2020 р. Дата попереднього включення у перелік фахових видань України: 29 грудня 2014 р. |
Павлова С. І. Маркетингове стратегічне планування молокопереробних підприємств / С. І. Павлова, Н. Л. Овандер, А. В. Рижук // Приазовський економічний вісник. –2020. – Вип. 6 (23). – С. 122 – 127.
Дата рекомендації до друку: 31 грудня 2020 р. Науковий напрям: суспільні науки Галузь науки: економічні Посилання: http://pev.kpu.zp.ua/journals/2020/6_23_ukr/… |
Категорія фахового видання:
Б Приналежність до бази Scopus/Web of Science: - Дата включення, поновлення (вненення змін) у перелік фахових видань України: 17 березня 2020 р. Дата попереднього включення у перелік фахових видань України: 10 травня 2017 р. |
Павлова С. І. Впровадження стандартів торговельних послуг як засіб підвищення конкурентоспроможності підприємств роздрібної торгівлі / К. О. Бужимська, С. І. Павлова // Міжнародний науковий журнал «Інтернаука». Серія: «Економічні науки». – 2018. – № 6. – С. 15-22.
Дата рекомендації до друку: 31 грудня 2018 р. Науковий напрям: суспільні науки Галузь науки: економічні Посилання: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mnjie_2018_6_4 |
Категорія фахового видання:
- Приналежність до бази Scopus/Web of Science: - Дата включення, поновлення (вненення змін) у перелік фахових видань України: 28 грудня 2019 р. Дата попереднього включення у перелік фахових видань України: 10 травня 2017 р. |
Павлова С. І. Управління проектами енергоефективності на підприємстві / С. І. Павлова // «Інтелект ХХІ». – 2018. – Вип. 4. – С. 78-82.
Дата рекомендації до друку: 31 грудня 2018 р. Науковий напрям: суспільні науки Галузь науки: економічні Посилання: http://www.intellect21.nuft.org.ua/journal/2… |
Категорія фахового видання:
- Приналежність до бази Scopus/Web of Science: - Дата включення, поновлення (вненення змін) у перелік фахових видань України: 02 липня 2020 р. Дата попереднього включення у перелік фахових видань України: 17 січня 2014 р. |
Павлова С. І. Регіональний статистико-економічний аналіз розвитку малого та середнього підприємництва в Житомирській області / С. І. Павлова // Вісник Житомирського державного технологічного університету. Серія : Економічні науки. – 2017 – №3 (81). – С. 54-60.
Дата рекомендації до друку: 31 грудня 2017 р. Науковий напрям: суспільні науки Галузь науки: економічні Посилання: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vzhdtu_econ_2017_3_11 |
Категорія фахового видання:
- Приналежність до бази Scopus/Web of Science: - Дата включення, поновлення (вненення змін) у перелік фахових видань України: 07 листопада 2018 р. Дата попереднього включення у перелік фахових видань України: 10 лютого 2015 р. |
Павлова С. І. Аналіз та удосконалення управління грошовими потоками підприємств молокопереробної галузі [Електронний ресурс] / С. І. Павлова, А. М. Шпакевич // Східна Європа: економіка, бізнес та управління. – 2016. – Вип. 5 (05). – С. 184 – 191.
Дата рекомендації до друку: 31 грудня 2016 р. Науковий напрям: суспільні науки Галузь науки: економічні Посилання: http://www.easterneurope-ebm.in.ua/journal/5… |
Категорія фахового видання:
- Приналежність до бази Scopus/Web of Science: - Дата включення, поновлення (вненення змін) у перелік фахових видань України: 24 вересня 2020 р. Дата попереднього включення у перелік фахових видань України: 16 травня 2016 р. |
Павлова С. І. Метод таргет-костингу як прогресивний метод цільового стратегічного управління витратами / С. І. Павлова, Т. М. Магнушевська // Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія : Міжнар. економічні відносини та світове господарство. – 2016. – Вип. 10 (2). – С. 56- 58.
Дата рекомендації до друку: 31 грудня 2016 р. Науковий напрям: суспільні науки Галузь науки: економічні Посилання: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvuumevcg_2016_10%28… |
Категорія фахового видання:
- Приналежність до бази Scopus/Web of Science: - Дата включення, поновлення (вненення змін) у перелік фахових видань України: 02 липня 2020 р. Дата попереднього включення у перелік фахових видань України: 21 грудня 2015 р. |
Павлова С. І. Проектно-орієнтовані організації як розвиток методів управління підприємством / С. І. Павлова // Вісник Житомирського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки. – 2016. – №4 (78). – С. 170 – 177.
Дата рекомендації до друку: 31 грудня 2016 р. Науковий напрям: суспільні науки Галузь науки: економічні Посилання: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vzhdtu_econ_2016_4_20 |
Категорія фахового видання:
- Приналежність до бази Scopus/Web of Science: - Дата включення, поновлення (вненення змін) у перелік фахових видань України: 07 листопада 2018 р. Дата попереднього включення у перелік фахових видань України: 10 лютого 2015 р. |
Охоронний документ | № охоронного документу | Назва охоронного документу | Рік видачі | Дата опублікування | Посилання на документ | Файл охоронного документу |
---|
Назва | Тип публікації | Вид публікації | Обсяг (у друкованих аркушах) | Кількість авторів | Бібліографія | Рік | Науковий напрям | Галузь науки | Рекомендація (№ протоколу) | Організація, яка надала рекомендацію | ISBN / Посилання |
---|
Тип | Бібліографія | Рік видачі | Галузь науки | Організація, яка надала рекомендацію | № Протоколу | Дата надання рекомендації | Посилання на видання |
---|---|---|---|---|---|---|---|
методичні вказівки | Кваліфікаційна робота. Методичні рекомендації щодо підготовки та захисту кваліфікаційної роботи здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ОП «Готельно-ресторанний бізнес» / Уклад.: В. А. Фостолович, Т. В. Боцян, С. І. Павлова. Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І.Франка. 2024. 46 с. | 2024 | економічні | Вчена рада Житомирського державного університету імені Івана Франка | 20 | 25 жовтня 2024 р. | http://eprints.zu.edu.ua/41226/ |
методичні вказівки | Методичні рекомендації щодо проходження виробничої готельно-ресторанної практики та підготовки звіту для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» / Уклад.: В. А. Фостолович, Т. В. Боцян, С. І. Павлова. Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І.Франка. 2024. 20 с. | 2024 | економічні | Вчена рада Житомирського державного університету імені Івана Франка | 20 | 25 жовтня 2024 р. | http://eprints.zu.edu.ua/41224/ |
методичні вказівки | Методичні рекомендації щодо проходження виробничої організаційно-економічної практики та підготовки звіту для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанний бізнес» / Уклад.: В. А. Фостолович, Т. В. Боцян, С. І. Павлова. Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І.Франка. 2024. 54 с. | 2024 | економічні | Вчена рада Житомирського державного університету імені Івана Франка | 20 | 25 жовтня 2024 р. | http://eprints.zu.edu.ua/41225/ |
методичні вказівки | Методичні рекомендації щодо проходження виробничої технологічної практики та підготовки звіту для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / Уклад.: С. І. Павлова, Т. В. Боцян, В. А. Фостолович. Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка. 2023. 21 с. | 2023 | економічні | Вчена рада Житомирського державного університету імені Івана Франка | 6 | 31 березня 2023 р. | http://eprints.zu.edu.ua/37520/ |
методичні вказівки | Методичні вказівки для підготовки до практичних занять, підсумкового оцінювання та самостійної роботи з освітньої компоненти Стандартизація та сертифікація продукції (робіт, послуг) здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / Уклад.: С. І. Павлова. Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2023. 43 с. | 2023 | економічні | Вчена рада Житомирського державного університету імені Івана Франка | 6 | 31 березня 2023 р. | http://eprints.zu.edu.ua/37518/ |
методичні вказівки | Методичні рекомендації для підготовки до практичних занять з освітньої компоненти Облік в готельно-ресторанному бізнесі здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / Уклад.: В. А. Фостолович, Т. В. Боцян, С. І. Павлова. Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2023. 53 с. | 2023 | економічні | Вчена рада Житомирського державного університету імені Івана Франка | 6 | 31 березня 2023 р. | http://eprints.zu.edu.ua/37553/ |
методичні вказівки | Методичні вказівки з підготовки до атестаційного екзамену з готельно-ресторанної справи здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / Уклад.: Т. В. Боцян, С. І. Павлова, В. О. Іваненко, О. І. Дєнічева, В. А. Фостолович. – Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2022. – 25 с. | 2022 | економічні | Вчена рада Житомирського державного університету імені Івана Франка | 20 | 28 жовтня 2022 р. | http://eprints.zu.edu.ua/34721/ |
методичні вказівки | Організація готельного господарства : метод. вказів. для підготов. до практ. зан. та сам. роб. здобув. вищ. осв. першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / Уклад.: С. І. Павлова. – Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2022. – 67 с. | 2022 | економічні | Вчена рада Житомирського державного університету імені Івана Франка | 8 | 27 травня 2022 р. | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/34135 |
методичні вказівки | Методичні вказівки до виконання та захисту курсової роботи з Організації ресторанного господарства/Організації готельного господарства здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / Уклад.: С. І. Павлова. – Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2022. – 31 с. | 2022 | економічні | Вчена рада Житомирського державного університету імені Івана Франка | 8 | 27 травня 2022 р. | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/34134 |
рекомендації | Методичні рекомендації до написання курсової роботи з освітніх компонент: Логістика, Операційний менеджмент, Менеджмент продажів, Економіка і фінанси підприємства / Уклад.: К. М. Кащук, І. В. Мосійчук, С. І. Павлова, Л. Д. Павловська. – Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2022. – 28 с. | 2022 | економічні | Вчена рада Житомирського державного університету імені Івана Франка | 4 | 25 лютого 2022 р. | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33797 |
методичні вказівки | Павлова С. І. Статистика : метод. вк. для підг. до практ. зан., вик. лаб. роб. та сам. роб. здобув. вищ. осв. першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. – Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2022. – 65 с. | 2022 | економічні | Вчена рада Житомирського державного університету імені Івана Франка | 3 | 04 лютого 2022 р. | http://eprints.zu.edu.ua/33781/ |
рекомендації | Методичні рекомендації щодо проходження навчальної практики (ознайомчої) з роботи готелів та ресторанів та підготовки звіту для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». / Укладачі: Павлова С. І., Боцян Т. В., Лавренчук В.О. – Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І.Франка, 2021 – 27 с. | 2021 | економічні | Вчена рада Житомирського державного університету імені Івана Франка | 20 | 29 жовтня 2021 р. | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33252 |
рекомендації | Методичні рекомендації щодо проходження виробничої готельної практики та підготовки звіту для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». / Укладачі: С. І. Павлова, Т. В. Боцян, В.О. Лавренчук. – Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І.Франка, 2021 – 27 с. | 2021 | економічні | Вчена рада Житомирського державного університету імені Івана Франка | 20 | 29 жовтня 2021 р. | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33253 |
рекомендації | Методичні рекомендації щодо проходження виробничої ресторанної практики та підготовки звіту для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». / Укладачі: С. І. Павлова, Т. В. Боцян, В.О. Лавренчук. – Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І.Франка, 2021 – 28 с. | 2021 | економічні | Вчена рада Житомирського державного університету імені Івана Франка | 20 | 29 жовтня 2021 р. | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33254 |
рекомендації | Проектний аналіз : метод. рек. для провед. практ. (семінар.) занять, підг. курс. роб. та сам. роб. для студ. осв. ступ. «бакалавр» спец. 051 «Економіка» та 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» / Уклад.: С. І. Павлова. – Житомир : Вид-во ЖДТУ, 2018. – 88 с. | 2018 | економічні | Науково-методична рада Житомирського державного технологічного університету | 6 | 19 листопада 2018 р. | http://eprints.zu.edu.ua/31532/ |
методичні вказівки | Павлова С. І. Статистика : прог. курсу, метод. вказ. та пит. з фахов. контр. / С. І. Павлова, К. Є. Орлова. – Житомир : Вид-во ЖДТУ, 2017. – 78 с. | 2017 | економічні | Науково-методична рада Житомирського державного технологічного університету | 4 | 27 квітня 2017 р. | http://eprints.zu.edu.ua/31534/ |
методичні вказівки | Статистико-економічний аналіз : метод. вказ. для провед. практ. зан. та організ. сам. роб. студ. спец. 051 «Економіка» та 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» / Уклад.: С. І. Павлова. – Житомир : Вид-во ЖДТУ, 2016. – 95 с. | 2016 | економічні | Науково-методична рада Житомирського державного технологічного університету | 2 | 17 листопада 2016 р. | http://eprints.zu.edu.ua/31533/ |
Тема дисертації | Тип документу | Номер спеціальзованої ради | Назва установи де здійснено захист | ПІП керівника/консультанта | ПІП опонентів | ПІП експертів | Спеціальність | Серія номер документу | Дата видачі документу | Дата захисту | Дисертація |
---|
Призвіще та ініціали здобувача | Тип документу, що отримав здобувач | Номер спеціалізованої ради | Назва установи де відбувся захист | Шифр спеціальності | Назва спеціальності | Серія диплому | № диплому | № наказу | Дата наказу | Дата захисту | Автореферат/Дисертація |
---|
Інформація про здобувача | Спеціалізована рада | Захист |
---|
Інформація про раду | Накази |
---|
Назва наукової теми (проекту) | № проекту в УкрІНТЕІ | Джерело фінансування | Сума фінансування | Роль | Дата початку проекту | Дата закінчення проекту | Щорічні звіти |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Обґрунтування механізму формування стратегії енергоефективності розвитку суб'єктів господарювання» | 0116U005303 | державний бюджет | - | Керівник | 01 січня 2016 р. | 31 грудня 2018 р. | |
Розвиток сфер туристичної та готельно-ресторанної індустрії Правобережного Полісся України в умовах сталого розвитку: організаційно-економічні механізми, інновації та цифрові трансформації | 0123U102734 | державний бюджет | 0,0 | Відповідальний виконавець | 01 червня 2023 р. | 01 червня 2028 р. |
Назва видання | Науковий напрям | Галузь науки | Посада | База, до якої входить журнал | № Наказу МОН | Дата наказу МОН | Посилання на журнал |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Економіка. Управління. Інновації | суспільні науки | економічні | Член редколегії | Google Scholar; Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського; CrossRef; BASE (Bielefeld Academic Search Engine); Index Copernicus; Scilit; WordCat | 409 | 17 березня 2020 р. | http://eui.zu.edu.ua/about/editorialTeam |
Назва видання | Науковий напрям | Галузь науки | Посада | Дата виходу першого номеру журналу | База, до якої входить журнал | Посилання на Web-сторінку журналу |
---|
Робота у складі | Назва наказу/рішення/протоколу | Дата наказу/рішення/протоколу | Наказ |
---|
Назва | Організація що фінансує проект | Статус | Тип проекту | Вартість проекту | Рік початку проекту | Рік закінчення проекту | Дата наказу | № наказу | Наказ/договір |
---|
Дата проведення спортивних змагань | № наказу міжнародної спортивної федерації з виду спорту про присвоєння кваліфікаційної категорії "Спортивний суддя міжнародної категорії (А, В, С)" | Серія і номер посвідчення "судді міжнародної категорії" | Посвідчення |
---|
Назва установи | Опис наданого наукового консультування | № договору консультування | Дата укладання договору | Договір |
---|---|---|---|---|
ФОП Нестеровська С.В. (Хуторок "Чудодієво") | наукове консультування з розробки стратегічних напрямків розвитку бізнесу, аналіз ринку, опитування споживачів, проведення спільних нарад, консультацій. Аналізуються можливості долучення студетської молоді до вирішення пробелм готельно-ресторанного бізнесу | 229 | 01 лютого 2021 р. | |
ФОП Нестеровська С.В. | наукове консультування з розробки стратегічних напрямків розвитку бізнесу, аналіз ринку, опитування споживачів, проведення спільних нарад, консультацій. Аналізуються можливості долучення студетської молоді до вирішення пробелм готельно-ресторанного бізнесу | 229 | 10 липня 2023 р. |
Вид публікації | Бібліографія | Дата рекомендації до друку | Посилання / сертифікат |
---|---|---|---|
науково-популярна | Павлова С. І., Василюк Д. О. Реклама, засоби стимулювання та «паблік рілейшинз» закладу ресторанного господарства. Innovative technologies of marketing and management in the conditions of transformational changes : III International scientific and practical conference, march 09 2025. Khmelnytsky, 2025. С. 204-206. | 09 березня 2025 р. |
http://eprints.zu.edu.ua/44251/
сертифікат |
науково-популярна | Павлова С. І., Осташевський О. С. Управління брендом закладу ресторанного бізнесу. Innovative technologies of marketing and management in the conditions of transformational changes : III International Scientific and practical conference, march 09 2025. Khmelnytskyi, 2025. С. 207-209. | 09 березня 2025 р. |
http://eprints.zu.edu.ua/44252/
сертифікат |
науково-популярна | Павлова С. І., Гуцало С. О. Передумови розробки стратегії конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу. Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України : зб. тез доп. II Міжнар. наук.-практ. конф. Харків : Харків. політехн. ін-т, 2024. С. 104-107. | 27 листопада 2024 р. |
http://eprints.zu.edu.ua/42188/
сертифікат |
науково-експертна | Павлова С. І., Кім Е. О. Вибір постачальників харчових продуктів у закладах ресторанного господарства. Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України : зб. тез доп. І Всеукр. наук.-практ. конф., 14-15 листоп. 2023 р. Харків : Нац. техн. ун-т «Харків. політехн. ін-т», 2023. С. 103-106. | 15 листопада 2023 р. | http://eprints.zu.edu.ua/40829/ |
науково-популярна | Павлова С. І. Системний підхід до функціонування середовища гостинності // Сучасні виклики сталого розвитку бізнесу : тези виступів ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. – Житомир, 2022. – С. 276-277. | 04 листопада 2022 р. | https://conf.ztu.edu.ua/wp-content/uploads/2… |
науково-популярна | Павлова С. І. Методи оцінки відповідності безпечності надаваних послуг у сфері обслуговування / Павлова С. І., Зайчук А. В. // Маркетингові стратегії, підприємництво і торгівля: сучасний стан, напрямки розвитку : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. / відп. ред. П. В. Захарченко. - Київ, 2022. - С. 245-247. https://library.knuba.edu.ua/books/zbirniki/25/27_10_22.pdf | 27 жовтня 2022 р. | https://library.knuba.edu.ua/books/zbirniki/… |
науково-популярна | Павлова С. І. Маркетинг емоцій у ресторанному бізнесі / Павлова С. І. // Сучасні виклики сталого розвитку бізнесу: тези виступів ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. з проблем вищої освіти і науки. – Житомир, 2021. – С. 420-421. | 03 грудня 2021 р. | https://conf.ztu.edu.ua/wp-content/uploads/2… |
науково-експертна | Павлова С. І. Автовебінарна воронка : сутність, принципи дії, етапи реалізації // Тези Всеукр. наук.-практ. online конф. аспірантів, молодих учених та студентів, присвяченої Дню науки, (Житомир, 11–15 трав. 2021 р.). – Житомир, 2021. – С. 420-421. | 12 травня 2021 р. | https://conf.ztu.edu.ua/wp-content/uploads/2… |
науково-популярна | Павлова С. І. Методологія проектного управління у формуванні стратегії підприємства [Електронний ресурс] / С. І. Павлова // Тези Всеукраїнської науково-практичної on-line конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, присвяченої Дню науки - Житомир, 2020. - С. 591-592. | 31 грудня 2020 р. | https://conf.ztu.edu.ua/wp-content/uploads/2… |
науково-експертна | Павлова С. І. Управління номерним фондом готелю / С. І. Павлова // Стратегічні перспективи готельно-ресторанного бізнесу в Україні: досвід, проблеми та інновації, 11-12 лют. 2020 р. - Житомир : ЖДУ ім. І. Франка, 2020. – С. 16-19. | 31 грудня 2020 р. | http://eprints.zu.edu.ua/30709/1/%D0%97%D0%9… |
науково-експертна | Павлова С. І. Особливості та рівні стандартизації готельних послуг / С. І. Павлова // Сучасні виклики сталого розвитку бізнесу : тези доп. Міжнар. наук. конф. – Житомир, 2020. – С. 384-385. | 31 грудня 2020 р. | https://conf.ztu.edu.ua/wp-content/uploads/2… |
науково-експертна | Рижук А. В. Роль маркетингу за рівнями стратегічного планування організації / А. В. Рижук, С. І. Павлова // Менеджмент субʼєктів господарювання: проблеми та перспективи розвитку : тези виступів VI Міжнар. наук.-практ. конф. – Житомир : Житомирська політехніка, 2019. – С. 256 – 258. | 31 грудня 2019 р. | https://conf.ztu.edu.ua/wp-content/uploads/2… |
науково-експертна | Павлова С. І. Управління ризиками та шляхи їх нейтралізації [Електронний ресурс] / С. І. Павлова, О. Назарчук // Тези Всеукр. наук.-практ. on-line конф. аспірантів, молодих учених та студентів, присвяченої Дню науки. – Житомир : ЖДТУ, 2019. – С. 916-917. | 31 грудня 2019 р. | https://conf.ztu.edu.ua/wp-content/uploads/2… |
науково-експертна | Павлова С. І. Підходи до поділу життєвого циклу проекту в проектному менеджменті // Підприємницька модель економіки та управління розвитком підприємства : тези І Міжнар. наук.-практ. конф. (8-9 листопада 2018 р.) . – Житомир, 2018. – С. 192-195 | 31 грудня 2018 р. | https://conf.ztu.edu.ua/pidpryyemnytska-mode… |
науково-популярна | Павлова С. І. Сутність статистико-аналітичного забезпечення управління економічними системами / С. І. Павлова // Тези Всеукраїнської науково-практичної on-line конференції аспірантів, молодих учених та студентів, присвяченої Дню науки. – Житомир: ЖДТУ, 2018. – 621 с. – С. 398. | 31 грудня 2018 р. | https://conf.ztu.edu.ua/wp-content/uploads/2… |
науково-експертна | Павлова С.І. Формування рівнів інвестиційної привабливості підприємства в ринкових умовах / Павлова С. І., Лацяця М. С. // Формування ефективної моделі розвитку підприємства в умовах ринкової економіки : тези V Міжнар. наук.-практ. конф. (2-3 листоп. 2017 р.) . – Житомир, 2017. - С. 554-556. | 31 грудня 2017 р. | https://conf.ztu.edu.ua/wp-content/uploads/2… |
науково-експертна | Павлова С. І Розвиток підприємницьких структур Житомирської області: статистичний аналіз / С. І. Павлова // Устойчивое развити еэкономики: состояние, проблемы, перспективы : Тезисы ХI Междунар. науч.-практ. конф., 21 апреля 2017 г. - Пинск : Полес. гос. ун-т, 2017. – С. 155-157. | 31 грудня 2017 р. | https://rep.polessu.by/bitstream/123456789/1… |
науково-популярна | Павлова С. І. Інтенсивність забруднення атмосферного повітря за видами економічної діяльності: статистичний аналіз [Електронний ресурс] / С. І. Павлова // Сучасні проблеми екології : тези ХІII Всеукр. наук. on-line конф. студентів, магістрів та аспірантів з міжнар. участю, 15 берез. 2017 р. - Житомир : ЖДТУ, 2017. – С. 38-39. | 31 грудня 2017 р. | https://conf.ztu.edu.ua/suchasni-problemy-ek… |
Освітній ступінь | Курс | Назва дисципліни | Іноземна мова якою читалася | Кількість годин | Дата початку навчального року протягом якого дисципліна викладалася | Освітня програма |
---|
Олімпіада / конкурс | Назва олімпіади/конкурсу | Етап | Дані про студента(ПІП, факультет/інститут, ОП, курс, ЗВО де проводився захід)' | Реквізити Наказу ЗВО/МОН України про затвердження результатів проведеного заходу(№, дата, назва) | Дата наказу | Сертифікат/диплом |
---|---|---|---|---|---|---|
Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт | Економіка природокористування і охорони навколишнього середовища | I етап | Мороз Ігор Олександрович, факультет економіки та менеджменту , ОП "Економіка, 3 курс, Житомирський державний технологічний університет | Витяг з протоколу засідання кафедри економіки та підприємництва ЖДТУ №8 від 04.01.2018 р. | 04 січня 2018 р. | Завантажити |
Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт | Економіка бізнесу | I етап | Зайчук Анастасія Віталіївна, соціально-психологічний факультет, 241 Готельно-ресторанна справа, 1 курс, ЖДУ ім. І. Франка | Наказ ЖДУ ім. І. Франка, №27-АГ від 26.02.2021 р. Про затвердження результатів І туру Всуекраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2020/2021 н.р. | 26 лютого 2021 р. | Завантажити |
Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт | Економіка бізнесу | ІI етап | Зайчук Анастасія Віталіївна, соціально-психологічний факультет, ОП 241 "Готельно-ресторанна справа", 1 курс, Поліський національний університет | №865 від 28.07.2021 р. Про підсумки Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2020/2021 навчальному році | 28 липня 2021 р. | Завантажити |
Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт | Готельно-ресторанна справа | I етап | Зайчук Анастасія Віталіївна, соціально-психологічний факультет, ОП "Готельно-ресторанна справа", 2 курс, ЖДУ ім. І. Франка | № 44-АГ від 15.02.2022 р. Про затвердження результатів І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2021/2022 навчальному році | 15 лютого 2022 р. | Завантажити |
Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт | Готельно-ресторанна справа | I етап | АДАМОВИЧ Карина Богданівна, соціально-психологічний факультет, ОП "Готельно-ресторанна справа", 2 курс, ЖДУ ім. І. Франка | № 44-АГ від 15.02.2022 р. Про затвердження результатів І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2021/2022 навчальному році | 15 лютого 2022 р. | Завантажити |
Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт | зі спеціальності Готельно-ресторанна справа | I етап | Конончук Альона, СПФ, ОП "Готельно-ресторанна справа", IV курс, ЖДУ ім. І.Франка | № 50-АГ від 18.04.2023 Про затвердження результатів І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2022/2023 навчальному році та нагородження студентів-переможців | 18 квітня 2023 р. | Завантажити |
Всеукраїнська студентська олімпіада | Готельно-ресторанна справа | I етап | Зайчук Анастасія, соціально-психологічний факультет, ОП Готельно-ресторанна справа, 4 курс, ЖДУ ім. І. Франка | №59-АГ від 13.03. 2024 Про затвердження результатів І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з галузей знань і спеціальностей у 2023 / 2024 навчальному році та нагородження переможців | 13 березня 2024 р. | Завантажити |
Всеукраїнська студентська олімпіада | Готельно-ресторанна справа | I етап | Водоп'янчук Анастасія, соціально-психологічний факультет, ОП Готелно-ресторанна справа, 4 курс, ЖДУ ім. І. Франка | №59-АГ від 13.03. 2024 Про затвердження результатів І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з галузей знань і спеціальностей у 2023 / 2024 навчальному році та нагородження переможців | 13 березня 2024 р. | Завантажити |
Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт | Готельно-ресторанна справа | I етап | Гришковець Сніжана, соціально-психологічний факультет, ОП Готельно-ресторанний бізнес, 1 курс, ЖДУ ім. І. Франка | №58-АГ від 13.03. 2024 Про затвердження результатів І етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2023 / 2024 навчальному році та нагородження переможців | 13 березня 2024 р. | Завантажити |
Всеукраїнська студентська олімпіада | Готельно-ресторанна справа | I етап | Осипенко Єгор, соціально-психологічний факультет, ОП Готельно-ресторанна справа, 2 курс, ЖДУ ім. І. Франка | № 43-АГ від 12.03. 2025 Про затвердження результатів І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з галузей знань і спеціальностей у 2024 / 2025 навчальному році та нагородження студентів-переможців | 12 березня 2025 р. | Завантажити |
Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт | зі спеціальності Готельно-ресторанна справа | I етап | Горпинич Андрій, соціально-психологічний факультет, ОП Готельно-ресторанна справа, 2 курс, ЖДУ ім І. Франка | № 42-АГ від 12.03. 2025 Про затвердження результатів І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2024/2025 навчальному році та нагородження студентів-переможців | 12 березня 2025 р. | Завантажити |
Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт | зі спеціальності Готельно-ресторанна справа | I етап | Палашкевич Олена, соціально-психологічний факультет, ОП Готельно-ресторанна справа, 1 курс, ЖДУ ім. І. Франка | № 42-АГ від 12.03. 2025 Про затвердження результатів І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2024/2025 навчальному році та нагородження студентів-переможців | 12 березня 2025 р. | Завантажити |
Вид діяльності | Реквізити наказу ЗВО/МОН України про проведення заходу (номер, дата, назва) | Дата наказу | Наказ |
---|---|---|---|
Член журі Всеукраїнської/Міжнародної студентської олімпіади | Наказ Львівського національного аграрного університету від 27.12.2018 р. № 279 "Про проведення ІІ туру Всеукраїнської студентської олімпіади з "Економіки природокористування" у 2018-2019 року | 27 грудня 2018 р. | |
Член журі Всеукраїнського/Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт | № 206-АГ від 29.12.2023 Про проведення І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2023/2024 навчальному році | 29 грудня 2023 р. | |
Член журі Всеукраїнської/Міжнародної студентської олімпіади | № 207-АГ від 29.12.2023 Про проведення І туру Всеукраїнської студентської олімпіади з галузей знань і спеціальностей у 2023/2024 навчальному році | 29 грудня 2023 р. | |
Член журі Всеукраїнського/Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт | Наказ ЖДУ ім. І. Франка №2-АГ Про проведення І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2024/2025 навчальному році | 07 січня 2025 р. |
Вид науково-дослідної роботи | Назва наукового гуртка/проблемної групи | № наказу ЖДУ | Дата наказу ЖДУ | Кількість студентів | Звіт про роботу |
---|---|---|---|---|---|
Студентський науковий гурток | Економіка та організація готельно-ресторанного бізнесу | № 135-АГ | 25 вересня 2020 р. | ** | |
Студентський науковий гурток | Економіка та організація готельно-ресторанного бізнесу | № 128-АГ | 24 вересня 2021 р. | ** | |
Студентський науковий гурток | Економіка і організація готельно-ресторанного бізнесу | 217-АГ | 01 листопада 2022 р. | ** | |
Студентський науковий гурток | Економіка та організація готельно-ресторанного бізнесу | № 217-АГ | 01 листопада 2022 р. | ** | |
Студентський науковий гурток | Економіка та організація готельно-ресторанного бізнесу | 141-АГ | 02 жовтня 2023 р. | ** | |
Студентський науковий гурток | Економіка та організація готельно-ресторанного бізнесу | 213-АГ | 30 вересня 2024 р. | ** |
Інформація про конкурс/фестиваль/проєкт | Реквізити наказу | Дані про студента (ПІП, курс) |
---|
Назва конкурсу/проекту | Вид діяльності | Рівень заходу | Місце проведення | Рік проведення | Реквізити наказу (№, дата, назва) |
---|
Рівень змагань | Дані про студента (ПІП, курс, спеціальність) | Нагорода | Назва змагання | Країна проведення | Місце проведення | Рік проведення | Дата початку змагань | Дата закінчення змагань | Вид спорту |
---|
Вид діяльності | Назва змагань/заходів | Вид спорту | Рік проведення | Реквізити наказу (№, дата, назва) |
---|
Інформація про захід | Дані про студента (ПІП, курс) | Реквізити наказу |
---|
Інформація про конкурс | Вид діяльності | Реквізити наказу |
---|
Етап | Дані про школяра (ПІП, Назва ЗСО, клас, місце, предмет) | Реквізити наказу про результати проведення заходу (№, дата, назва) | Дата наказу | Наказ/довідка |
---|
Етап | Реквізити наказу про результати проведення заходу (№, дата, назва) | Дата наказу | Наказ/довідка |
---|---|---|---|
II-III етапу Всеукраїнських конкурсів-захистів науково-дослідницьких робіт учнів - членів | №21 від 09.02.2024 р. Про затвердження програми, складу організаційного комітету та журі для проведення ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідних робіт | 09 лютого 2024 р. | |
II-III етапу Всеукраїнських конкурсів-захистів науково-дослідницьких робіт учнів - членів | №21 від 06.02.2025 Про затвердження складу жюрi для проведення ІI етапу Всеукраїнського конкурсу-захисry науково-дослiдницьких робiт у 2024-2025 навчальному роцi | 06 лютого 2025 р. |
Назва професійного об'єднання | Назва заходу у професійному об`єднанні за спеціальністю | Дата участі у заході | Підтвердження участі | Опис що було зроблено | № посвідчення/членського квитка | Дата видачі | Рік закінчення терміну дії | Посвідчення/членський квиток |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Асоціація готельних обєднань і готелів міст України | Зустріч з професіоналом Мартою Опанащук | 19 вересня 2023 р. | https://www.facebook.com/zu.edu.ua/posts/pfb… | співорганізатор, формування фотозвіту, забезпечення участі здобувачів | 282 | 10 серпня 2023 р. | 2024 | Завантажити |
Асоціація готельних обєднань і готелів міст України | курс з підвищення кваліфікації | 24 січня 2025 р. | https://www.facebook.com/groups/130174024298… | учасник курсу з підвищення кваліфікації за програмою "Стандарти якості послуг курортних готелів, стандарти доступності та інклюзії". отримано сертифікат | 282 | 28 березня 2023 р. | 2026 | Завантажити |
Назва установи | Найменування посади | Дата прийняття на посаду | Реквізити наказу (№, дата, назва) | Трудова книжка/договір найму |
---|
Посада | Назва установи/підрозділу | Рік наказу | Реквізити наказу (№, дата, назва) |
---|---|---|---|
вчений секретар | Житомирський державний технологічний університет / Факультет економіки та менеджменту | 2016 | рішення Вченої ради факультету економіки та менеджменту ЖДТУ від 21.06.2016 р. протокол №1 |