Зустріч з абітурієнтами

Лабораторія з ресторанного господарства гостинно приймала майбутніх абітурієнтів, які разом зі студентами другого курсу спеціальності "Готельно-ресторанна справа" розбирали тонкощі забезпечення ресторану необхідним посудом, найпоширеніші матеріали, види та форми скляного посуду та змогли потренувати свої нюхові рецептори. Це лише маленька частинка знань справжнього керівника ресторану!
Рівень заходу: Університетський
Дата проведення: 21 жовтня 2021 р.
Категорія: зустріч
Тип заходу: Профорієнтаційні заходи
Місце проведення: ЖДУ ім. І. Франка
Дата проведення: 21 жовтня 2021 р.
Кількість учасників: 16
Відповідальні особи: Павлова Світлана Іванівна
Посилання на соціальні мережі:
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1402066116854090&id=100011521443912
Кафедра: Економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи

Повідомити про помилку Договори
© Житомирський державний університет імені Івана Франка, 2025