Круглий стіл «Можливості здешевлення сировини для виробництва рибних кормів як результат взаємодії фермера, науки, бізнесу в умовах надзвичайних викликів»
Викладачі Житомирського державного університету імені Івана Франка — Микола СВІТЕЛЬСЬКИЙ, Оксана ІЩУК, Віталій МАМЧЕНКО та Микола СЛЮСАР — долучилися до Круглого столу «Можливості здешевлення сировини для виробництва рибних кормів як результат взаємодії фермера, науки, бізнесу в умовах надзвичайних викликів», який відбувся 12 вересня 2025 року.
Захід став платформою для професійного діалогу між науковцями, бізнесом і виробниками, сприяючи оновленню навчальних програм спеціальності Н5 «Водні біоресурси та аквакультура». Це посилює практичну підготовку студентів, інтегруючи інновації виробництва кормів, ресурсоощадні технології та принципи сталого природокористування. Підвищується якість освітнього процесу, розвиваються наукові дослідження і зміцнюються партнерські зв’язки університету з промисловістю.
Рівень заходу: Всеукраїнський
Дата проведення: 12 вересня 2025 р.
Категорія: круглий стіл
Тип заходу: Інформаційно-просвітницькі заходи
Місце проведення: Державне агентство України з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм (Держрибагентство)