День Поля

У програмі заходу: -Майстер-клас із приготування робочого розчину та обробіток с/г культур. -Виставка сучасної сільськогосподарської техніки. -Тренінг із визначення якості зерна. -Дегустація різних сортів томатів та перцю. -Кейтеринг та частування. - Яскрава фотозона для незабутніх моментів. У дружній атмосфері ми радо зустрічали колег та студентів Житомирського агротехнічного коледжу. Подія подарувала учасникам не лише нові знання, а й приємні враження, живе спілкування та можливість поділитися досвідом.
Рівень заходу: Університетський
Дата проведення: 23 вересня 2025 р.
Категорія: іміджевий захід
Тип заходу: Інформаційно-просвітницькі заходи
Місце проведення: Агробіостанція
Дата проведення: 23 вересня 2025 р.
Кількість учасників: 50
Відповідальні особи: Астахова Лариса Євгеніївна Іконнікова Юлія Василівна Киричук Галина Євгеніївна Константиненко Людмила Анатоліївна Корево Ніна Іванівна Матвійчук Богдан Володимирович Матвійчук Наталія Григорівна Мостепанюк Володимир Андрійович Панчишин Василь Зенонович Пацюк Марина Костянтинівна
Посилання на соціальні мережі:
https://www.facebook.com/share/v/1AAz5yuWnn/
Кафедра: Ботаніки, біоресурсів та збереження біорізноманіття

Повідомити про помилку Статистика
© Житомирський державний університет імені Івана Франка, 2025