Знайомство з концепцією ресторану Курчача

7 жовтня відбулася зустріч студентів першого та другого курсів спеціальності Готельно-ресторанна справа з керуючою дружньої ресторації Курчача мережі ресторанів Salad, в ході якої студенти познайомилися з концепцією ресторану, особливостями атмосфери закладу, порядком забезпечення безпечності харчових продуктів та роботи персоналу, А ось з тонкощами грузинської гостинності та кухні нам розповіла шеф-кухар ресторану.
Рівень заходу: Університетський
Дата проведення: 07 жовтня 2021 р.
Категорія: зустріч
Тип заходу: Інформаційно-просвітницькі заходи
Місце проведення: Ресторан Курчача
Дата проведення: 07 жовтня 2021 р.
Кількість учасників: 21
Відповідальні особи: Павлова Світлана Іванівна
Посилання на соціальні мережі:
https://www.facebook.com/groups/spf.zu.edu.ua/posts/4749221131768887/
Кафедра: Економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи

Повідомити про помилку Договори
© Житомирський державний університет імені Івана Франка, 2025