Знайомство з практикою роботи ресторану Пан Марципан

З навчальним візитом студенти спеціальності "Готельно-ресторанна справа" відвідали ресторан "Пан Марципан", де на досвіді успішного закладу змогли розібрати правила обслуговування гостей, атмосферу залів, форми обслуговування, силу меню та інші нюанси. Управляюча, пані Анна, розповіла про особливості роботи у сфері ресторанного господарства та відповіла на питання.
Рівень заходу: Університетський
Дата проведення: 05 жовтня 2021 р.
Категорія: зустріч
Тип заходу: Інформаційно-просвітницькі заходи
Місце проведення: Ресторан Пан Марципан
Дата проведення: 05 жовтня 2021 р.
Кількість учасників: 9
Відповідальні особи: Павлова Світлана Іванівна
Посилання на соціальні мережі:
https://www.facebook.com/groups/130174024298827/posts/869485613700994/
Кафедра: Економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи

Повідомити про помилку Договори
© Житомирський державний університет імені Івана Франка, 2025