Майстер-клас «Виявлення вмісту білків у продуктах харчування»
Білок у їжі є справжнім будівельним матеріалом для клітин живого організму, незамінним для м’язів, внутрішніх органів і шкіри. Продукти, що містять білок допомагають нам збалансувати свою харчову тарілку, адже це важлива складова повноцінного раціону.
На заняттях із хімії у межах вивчення теми «Білки» Ольгою Авдєєвою було проведено майстер-клас «Виявлення вмісту білків у продуктах харчування» для учнів 10-Б класу Наукового ліцею ЖДУ імені Івана Франка.
Ліцеїсти мали можливість експериментально дослідити хімічні властивості білків, провести якісні реакції та перевірити продукти харчування, які щоденно вживають на вміст у них білків і, відповідно, їх якість.
Хімія - це цікаво!!!
Рівень заходу: Університетський
Дата проведення: 17 квітня 2025 р.
Категорія: майстер-клас
Тип заходу: Профорієнтаційні заходи
Місце проведення: Науковий ліцей ЖДУ імені Івана Франка