Майстер-клас «Виявлення вмісту білків у продуктах харчування»

Білок у їжі є справжнім будівельним матеріалом для клітин живого організму, незамінним для м’язів, внутрішніх органів і шкіри. Продукти, що містять білок допомагають нам збалансувати свою харчову тарілку, адже це важлива складова повноцінного раціону. На заняттях із хімії у межах вивчення теми «Білки» Ольгою Авдєєвою було проведено майстер-клас «Виявлення вмісту білків у продуктах харчування» для учнів 10-Б класу Наукового ліцею ЖДУ імені Івана Франка. Ліцеїсти мали можливість експериментально дослідити хімічні властивості білків, провести якісні реакції та перевірити продукти харчування, які щоденно вживають на вміст у них білків і, відповідно, їх якість. Хімія - це цікаво!!!
Рівень заходу: Університетський
Дата проведення: 17 квітня 2025 р.
Категорія: майстер-клас
Тип заходу: Профорієнтаційні заходи
Місце проведення: Науковий ліцей ЖДУ імені Івана Франка
Дата проведення: 17 квітня 2025 р.
Кількість учасників: 20
Відповідальні особи: Авдєєв Сергій Володимирович Авдєєва Ольга Юріївна Євдоченко Олена Сергіївна Камінський Олександр Миколайович Кучерук Сніжана Василівна
Посилання на соціальні мережі:
https://www.facebook.com/himera1965/posts/pfbid0VrLXVg8vHBiHKWaz17f6ec1pXnyCqzWgm3Z1Dny2ApaJiX92LjZHKMWRzHSVeP6Gl
Кафедра: Хімії

Повідомити про помилку Статистика
© Житомирський державний університет імені Івана Франка, 2025