Визначення складу харчових продуктів. Об’єкт дослідження – карамель, мармелад та інші солодощі

Разом із студентами-хіміками доцентом кафедри хімії Євдоченко Оленою було організовано та проведено майстер-клас «Визначення складу харчових продуктів. Об’єкт дослідження – карамель, мармелад та інші солодощі». Використовуючи фізико-хімічні методи дослідження здобувачі вищої освіти виявляли наявні в солодощах барвники, порівнювали їх вміст у цукерках різних видів. Також якісними реакціями досліджували присутність вуглеводів у солодощах. Покращили свої вміння презентування отриманих результатів. Вивчайте хімію разом із нами! Вивчайте хімію цікаво!
Рівень заходу: Університетський
Дата проведення: 15 квітня 2025 р.
Категорія: майстер-клас
Тип заходу: Здоров'язбережувальні заходи
Місце проведення: Кафедра хімії, аудиторія 116
Дата проведення: 15 квітня 2025 р.
Кількість учасників: 15
Відповідальні особи: Авдєєва Ольга Юріївна Євдоченко Олена Сергіївна Кучерук Сніжана Василівна
Посилання на соціальні мережі:
https://www.facebook.com/share/p/1HmxE9uTQd/?mibextid=wwXIfr
Кафедра: Хімії

Повідомити про помилку Статистика
© Житомирський державний університет імені Івана Франка, 2025