Знайомство з практикою діяльності студентської їдальні

Студенти спеціальності "Готельно-ресторанна справа" ознайомилися з роботою студентської їдальні, облаштуванням залу та обладнання кухні.
Рівень заходу: Університетський
Дата проведення: 28 вересня 2021 р.
Категорія: екскурсія
Тип заходу: Інформаційно-просвітницькі заходи
Місце проведення: Ідальня БЕРІЗКА
Дата проведення: 28 вересня 2021 р.
Кількість учасників: 11
Відповідальні особи: Павлова Світлана Іванівна
Посилання на соціальні мережі:
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1385379565189412&id=100011521443912
Кафедра: Економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи

Повідомити про помилку Договори
© Житомирський державний університет імені Івана Франка, 2025