Про студії від професіоналів, Тетяна Українець, Особливості української кухні та її поширення у закладах ресторанного господарства
26 березня зі здобувачами спеціальності Готельно-ресторанна справа відбулася зустріч керуючої рестораном «Корчма» Тетяною Українець на тему: Особливості української кухні та її поширення у закладах ресторанного господарства. Неймовірну зацікавленість викликали захопленість та любов нашої гості до української кухні, історичні традиції у харчуванні українців, особливості технології приготування українських страв. В результаті спілкування ми дізналися про більш 20 річну історію закладу, особливості формування меню, варіанти традиційних українських страв у нових форматах приготування та подання, формування показників ефективності роботи ресторану та багато іншої цікавої інформації. Бонусом стало запрошення до проходження практики та стажування.