Про студії від професіоналів, Тетяна Українець, Особливості української кухні та її поширення у закладах ресторанного господарства

26 березня зі здобувачами спеціальності Готельно-ресторанна справа відбулася зустріч керуючої рестораном «Корчма» Тетяною Українець на тему: Особливості української кухні та її поширення у закладах ресторанного господарства. Неймовірну зацікавленість викликали захопленість та любов нашої гості до української кухні, історичні традиції у харчуванні українців, особливості технології приготування українських страв. В результаті спілкування ми дізналися про більш 20 річну історію закладу, особливості формування меню, варіанти традиційних українських страв у нових форматах приготування та подання, формування показників ефективності роботи ресторану та багато іншої цікавої інформації. Бонусом стало запрошення до проходження практики та стажування.
Рівень заходу: Університетський
Дата проведення: 26 березня 2025 р.
Категорія: гостьова лекція
Тип заходу: Науково-популярні заходи
Місце проведення: ЖДУ ім. І. Франка
Дата проведення: 26 березня 2025 р.
Кількість учасників: 22
Відповідальні особи: Клімова Інна Олександрівна Павлова Світлана Іванівна
Посилання на соціальні мережі:
https://www.facebook.com/groups/spf.zu.edu.ua/posts/9902473009776981
https://www.facebook.com/groups/130174024298827/posts/1613939422588939
Кафедра: Економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи

Повідомити про помилку Договори
© Житомирський державний університет імені Івана Франка, 2025