Обговорення освітніх програм спеціальності "Готельно-ресторанна справа і кейтеринг"

Проведено зустріч роботодавців, розробників та здобувачів щодо обговорення проєктів освітніх програм першого та другого рівнів вищої освіти спеціальності Готельно-ресторанна справа і кейтеринг з метою модернізації для забезпечення їх якості. Роботодавці, як рівноправні учасники освітнього процесу, разом із здобувачами обговорили сучасні проблеми та потреби галузі, перспективні напрямки її розвитку з метою врахування в освітньому процесі за даними ОП відповідних освітніх рівнів вищої освіти. Цікавим було бачення очима роботодавців професійних якостей майбутнього фахівця.
Рівень заходу: Міський
Дата проведення: 11 лютого 2025 р.
Категорія: зустріч
Тип заходу: Інформаційно-просвітницькі заходи
Місце проведення: ЖДУ ім. І Франка
Дата проведення: 11 лютого 2025 р.
Кількість учасників: 18
Відповідальні особи: Іваненко Валентина Олександрівна Клімова Інна Олександрівна Павлова Світлана Іванівна Фостолович Валентина Анатоліївна
Посилання на соціальні мережі:
https://www.facebook.com/groups/spf.zu.edu.ua/posts/9641846222506329/
https://www.facebook.com/groups/130174024298827/posts/1585527682096780/
Кафедра: Економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи

Повідомити про помилку Договори
© Житомирський державний університет імені Івана Франка, 2025