Майстер-клас на тему «Особливості приготування розчинів»

Експериментальна робота здобувачів вищої освіти – необхідна та надзвичайно важлива складова вивчення освітньої компоненти «Агрохімія». Для студентів спеціальності 201 Агрономія освітньо-професійної програми «Тепличне господарство» викладачами кафедри хімії було проведено майстер-клас на тему «Особливості приготування розчинів». Здобувачі вищої освіти підготували багато цікавої інформації про розчини, які використовують у побуті, їх класифікацію, особливості процесу розчинення речовин, теплові явища, які при цьому спостерігаються та самостійно навчилися готувати розчини різної концентрації.
Рівень заходу: Університетський
Дата проведення: 18 жовтня 2024 р.
Категорія: майстер-клас
Тип заходу: Науково-популярні заходи
Місце проведення: Кафедра хімії
Дата проведення: 18 жовтня 2024 р.
Кількість учасників: 15
Відповідальні особи: Авдєєв Сергій Володимирович Авдєєва Ольга Юріївна Анічкіна Олена Василівна Камінський Олександр Миколайович Кучерук Сніжана Василівна
Посилання на соціальні мережі:
https://www.facebook.com/himera1965/posts/pfbid07fEj6TTHP66gSbEbVrjPrVpbPEPYe7bkjRnzZ2XGhNCs4Vh6deDDDrUxAcUemWx9l
Кафедра: Хімії

Повідомити про помилку Статистика
© Житомирський державний університет імені Івана Франка, 2025