STEM-проєкт із хімії на тему «Виготовлення штучного делікатесу»

Для учнів 10-Б класу Наукового ліцею Житомирського державного університету імені Івана Франка було проведено профорієнтаційний захід - STEM-проєкт із хімії на тему «Виготовлення штучного делікатесу». Ліцеїсти мали можливість дослідити та впровадити технологію виробництва штучної ікри з використанням екологічно чистих і доступних компонентів, що дозволило створити якісний продукт з високими смаковими властивостями. Даний проєкт створено з метою пошуку альтернативи природній ікрі, що сприяє збереженню популяції риб і задоволенню споживчих потреб людства. Учні були в захваті від процесу створення штучної ікри, проявили максимум фантазії у виборі кольору та розмірів ікринок. Хімія - це цікаво!!!
Рівень заходу: Університетський
Дата проведення: 26 листопада 2024 р.
Категорія: проект
Тип заходу: Профорієнтаційні заходи
Місце проведення: Науковий ліцей ЖДУ імені Івана Франка
Дата проведення: 26 листопада 2024 р.
Кількість учасників: 23
Відповідальні особи: Авдєєв Сергій Володимирович Авдєєва Ольга Юріївна Євдоченко Олена Сергіївна Камінський Олександр Миколайович Кучерук Сніжана Василівна
Посилання на соціальні мережі:
https://www.facebook.com/himera1965/posts/pfbid0aJsXPsukh7bifiQEvcbvcabubspYMxS7Q1p6ujCdfWBY4bb5M6JiY2BGXFh1dqPml
Кафедра: Хімії

Повідомити про помилку Статистика
© Житомирський державний університет імені Івана Франка, 2025