Конкурс проєктів "Про100 ресторан"

Підсумком та завершенням навчальної практики у здобувачів спеціальності "Готельно-ресторанна справа" став конкурс проєктів "Про100 ресторан", де майбутні ресторатори візуалізували ідеї створення свого ресторану. У завданні було представити назву, дивіз, логотип та концепцію ресторану, описати типового гостя та довести, що такий заклад буде конкурентним. Такі проєкти дають змогу набути навичок з оцінки ринку ресторанних послуг, проаналізувати очікування гостей, створити впізнавані елементи бренду та побороти страх публічних виступів. Свої проєкти представили: Васьківська Тамара - Ресторан "Балас"; Гаркава Дар'я - "Берег мрій»; Савина Настя - "Ретро ресторан"; Діденко Вероніка - "Atmosfera"; Кришевич Ілля - "Berserk"; Найдьон Ліза – Hutrest; Палашкевич Олена - "Lotus blossom"; Ваколюк Вадим - "У Вадима"; Лисюк Лілія - "ВДома"; Бондар Катя - "The shark premium"; Орищук Олександр - "Смак рідного". Переможця конкурсу обирали шляхом таємного голосування
Рівень заходу: Університетський
Дата проведення: 15 листопада 2024 р.
Категорія: проект
Тип заходу: Наші традиції
Місце проведення: ЖДУ ім. І. Франка
Дата проведення: 15 листопада 2024 р.
Кількість учасників: 24
Відповідальні особи: Павлова Світлана Іванівна
Посилання на соціальні мережі:
https://www.facebook.com/groups/130174024298827/posts/%D0%BD%D0%B0%D1%88-%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D0%B9-%D1%82%D0%B0-%D1%86%D1%96%D0%BB%D0%B5%D1%81%D0%BF%D1%80%D1%8F%D0%BC%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B9-%D0%BF%D0%B5%D1%80%D1%88%D0%B8%D0%B9-%D0%BA%D1%83%D1%80%D1%81%D0%BF%D1%96%D0%B4%D1%81%D1%83%D0%BC%D0%BA%D0%BE%D0%BC-%D1%82%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D1%80%D1%88%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8F%D0%BC-%D0%BD%D0%B0%D0%B2%D1%87%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%BE%D1%97/1527569667892582
Кафедра: Економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи

Повідомити про помилку Договори
© Житомирський державний університет імені Івана Франка, 2025