Підсумком та завершенням навчальної практики у здобувачів спеціальності "Готельно-ресторанна справа" став конкурс проєктів "Про100 ресторан", де майбутні ресторатори візуалізували ідеї створення свого ресторану. У завданні було представити назву, дивіз, логотип та концепцію ресторану, описати типового гостя та довести, що такий заклад буде конкурентним. Такі проєкти дають змогу набути навичок з оцінки ринку ресторанних послуг, проаналізувати очікування гостей, створити впізнавані елементи бренду та побороти страх публічних виступів.
Свої проєкти представили:
Васьківська Тамара - Ресторан "Балас";
Гаркава Дар'я - "Берег мрій»;
Савина Настя - "Ретро ресторан";
Діденко Вероніка - "Atmosfera";
Кришевич Ілля - "Berserk";
Найдьон Ліза – Hutrest;
Палашкевич Олена - "Lotus blossom";
Ваколюк Вадим - "У Вадима";
Лисюк Лілія - "ВДома";
Бондар Катя - "The shark premium";
Орищук Олександр - "Смак рідного".
Переможця конкурсу обирали шляхом таємного голосування