Знання правил сервірування, етикету обслуговування гостей у закладах ресторанного господарства, дуже важливі для фахівця сфери гостинності. Практичне відпрацювання сервірування столів для різних подій робили студенти першокурсники у межах навчальної практики. Цей процес включав вивчення правил та особливостей проведення певної події, складання переліку необхідного посуду та приборів та презентація своєї роботи.
Чи впізнаєте ви сервіровку до сніданку, до обіду, до вечері або до романтичної вечері? Окремо виділяється фуршетний стіл!
Рівень заходу: Університетський
Дата проведення: 05 листопада 2024 р.
Категорія: майстер-клас
Тип заходу: Інформаційно-просвітницькі заходи
Місце проведення: ЖДУ ім. І. Франка, лаб. організації ресторанного обслуговування