Вивчення роботи закладів гостинності. Мережа ресторанів САЛАД
Вже традиційні знайомства студентів спеціальності "Готельно-ресторанна справа" з діяльністю найкращих закладів гостинності міста Житомира розпочали з мережі ресторанів САЛАД. HR-директор мережі, Наталія Омельчук, познайомила зі структурою мережі, направленістю та особливостями концепцій різних закладів, трішички історії та змін у роботі на початку війни. Студенти змогли відчути атмосферу піцерії Маріо та паба Плезентвілль: їх відмінності за концепціями та меню, але однаковими за якістю та безпекою.
Також дізналися про типового гостя, планування роботи закладів за днями тижня, стандарти обслуговування в мережі та Кодекс корпоративної культури.
Рівень заходу: Університетський
Дата проведення: 30 жовтня 2024 р.
Категорія: екскурсія
Тип заходу: Інформаційно-просвітницькі заходи
Місце проведення: Піцерія "Маріо", ПАБ "Плезентвілль"