Вивчення роботи закладів гостинності. Мережа ресторанів САЛАД

Вже традиційні знайомства студентів спеціальності "Готельно-ресторанна справа" з діяльністю найкращих закладів гостинності міста Житомира розпочали з мережі ресторанів САЛАД. HR-директор мережі, Наталія Омельчук, познайомила зі структурою мережі, направленістю та особливостями концепцій різних закладів, трішички історії та змін у роботі на початку війни. Студенти змогли відчути атмосферу піцерії Маріо та паба Плезентвілль: їх відмінності за концепціями та меню, але однаковими за якістю та безпекою. Також дізналися про типового гостя, планування роботи закладів за днями тижня, стандарти обслуговування в мережі та Кодекс корпоративної культури.
Рівень заходу: Університетський
Дата проведення: 30 жовтня 2024 р.
Категорія: екскурсія
Тип заходу: Інформаційно-просвітницькі заходи
Місце проведення: Піцерія "Маріо", ПАБ "Плезентвілль"
Дата проведення: 30 жовтня 2024 р.
Кількість учасників: 24
Відповідальні особи: Павлова Світлана Іванівна
Посилання на соціальні мережі:
https://www.facebook.com/groups/130174024298827/posts/1516603732322509/
Кафедра: Економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи

Повідомити про помилку Договори
© Житомирський державний університет імені Івана Франка, 2025