Виявлення білку та крахмалю у продуктах харчування

На початку червня відбулася практикозорієнтована профорієнтаційна зустріч, яку організували та провели вчителі Наукового ліцею Житомирського державного університету імені Івана Франка на тему «Виявлення білку та крахмалю у продуктах харчування». Десятикласники дізнались більше про склад продуктів харчування, їх якість та можливі методи дослідження наявності білків та складних вуглеводів. Учні мали змогу власноруч визначити наявність білку та крахмалю у повсякденно вживаних продуктах харчування, виконавши якісні реакції. Крім того, лицеїсти дізнались більше про Правило харової тарілки, збалансоване харчування та переконалися у важливості знань з органічної хімії не тільки на уроках, а й у повсякденній житті.
Рівень заходу: Університетський
Дата проведення: 05 червня 2024 р.
Категорія: навчально-практичний семінар
Тип заходу: Профорієнтаційні заходи
Місце проведення: кафедра хімії
Дата проведення: 05 червня 2024 р.
Кількість учасників: 24
Відповідальні особи: Авдєєв Сергій Володимирович Авдєєва Ольга Юріївна Денисюк Роман Олександрович Євдоченко Олена Сергіївна Камінський Олександр Миколайович Кучерук Сніжана Василівна
Посилання на соціальні мережі:
https://www.facebook.com/himera1965/posts/pfbid02wE5k1tPMbk9DXoiMaagXySZSvy72F1CWcTRfqzgzFQjfST4jGJhgw1ggZGXQQqv1l?locale=uk_UA
Кафедра: Хімії

Повідомити про помилку Статистика
© Житомирський державний університет імені Івана Франка, 2025