Презентація проєктів.

Вивчення освітньої компоненти "Технології обробки продуктів харчування" студентами спеціальності Середня освіта (Трудове навчання та технології) завершилося презентацією проєктів з виготовлення бутербродів, канапок, смузі, десертів та особливостями їх декорування.
Рівень заходу: Університетський
Дата проведення: 12 червня 2024 р.
Категорія: презентація
Тип заходу: Інформаційно-просвітницькі заходи
Місце проведення: Житомирський державний університет імені Івана Франка
Дата проведення: 12 червня 2024 р.
Кількість учасників: 15
Відповідальні особи: Антонова Олена Євгеніївна Бірук Наталія Петрівна Павленко Віта Віталіївна Танська Валентина Володимирівна
Посилання на соціальні мережі:
https://www.facebook.com/shcherbakova.n/posts/pfbid02qhYok7gRUemox7XqpYeHjM8aHMvX73Qic4SiTpL8AGDJrgLBqZeZqZVBYKMJr3t5l
Кафедра: Професійно-педагогічної, спеціальної освіти, андрагогіки та управління

Повідомити про помилку Статистика
© Житомирський державний університет імені Івана Франка, 2025