Екскурсія професійного спрямування.

29 квітня у межах вивчення освітніх компонент "Технологічний практикум" та "Технології обробки продуктів харчування" для студентів першого й другого курсів спеціальності "Середня освіта (Трудове навчання та технології)" фахівцями кафедри професійно-педагогічної, спеціальної освіти, андрагогіки та управління Наталією Бірук, Вітою Павленко та Іриною Кушнірук було проведено екскурсію професійного спрямування до Державного навчального закладу «Житомирське вище професійне технологічне училище». Дякуємо колегам - Тетяні Петрівні Шевченко та Богдану Васильовичу Сербину за змістовну екскурсію-лекцію про особливості організації роботи закладу, фахової теоретичної й практичної підготовки.
Рівень заходу: Міський
Дата проведення: 29 квітня 2024 р.
Категорія: екскурсія
Тип заходу: Інформаційно-просвітницькі заходи
Місце проведення: Державний навчальний заклад «Житомирське вище професійне технологічне училище»
Дата проведення: 29 квітня 2024 р.
Кількість учасників: 18
Відповідальні особи: Бірук Наталія Петрівна Кушнірук Ірина Петрівна Павленко Віта Віталіївна Сербин Богдан Васильович
Посилання на соціальні мережі:
https://www.facebook.com/shcherbakova.n/posts/pfbid038MWfDUfu4m34c96Ue4NBHAkwEFqwtAtT1f1Ezam5s8xkumsZyKTQf6g53481DTEpl
Кафедра: Професійно-педагогічної, спеціальної освіти, андрагогіки та управління

Повідомити про помилку Статистика
© Житомирський державний університет імені Івана Франка, 2025