Про студії від професіоналів Ольга Лісогурська

Для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа проведено практичний семінар з інженером-технологом харчової промисловості Ольгою Лісогурською на тему роботи з нормативно-технологічною документацією при складанні технологічних та калькуляційних карт для меню. Студенти змогли не тільки вивчити інформацію про структуру та основні правила роботи зі Збірниками рецептур але й змогли самостійно розрахувати норми виходу напівфабрикатів та готових страв та представити результи. Командна робота та спрямованість на вирішення поставлених завдань дозволяють формувати такі потрібні мякі навички.
Рівень заходу: Університетський
Дата проведення: 02 травня 2024 р.
Категорія: гостьова лекція
Тип заходу: Інформаційно-просвітницькі заходи
Місце проведення: ЖДУ ім. І. Франка
Дата проведення: 02 травня 2024 р.
Кількість учасників: 32
Відповідальні особи: Павлова Світлана Іванівна
Посилання на соціальні мережі:
https://www.facebook.com/groups/130174024298827/posts/1426517287997821/
Кафедра: Економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи

Повідомити про помилку Договори
© Житомирський державний університет імені Івана Франка, 2025