Тематична зустріч "Новітня історія хімії: кулінарія"

Листопад видався багатим на заходи кафедри хімії. Так, у результаті спільної роботи викладачів Анічкіної Олени та Авдєєвої Ольги для здобувачів вищої освіти освітніх програм спеціальності «Хімія» та 014.06 Середня освіта (Хімія) відбулася парна тематична зустріч на тему «Новітня історія хімії: кулінарія», метою якої була демонстрація реалізації змістової лінії «Здоров'я і безпека» в сучасному курсі хімії закладу загальної середньої освіти. Цікаві факти та постаті хімічної науки, історія створення відомих та інноваційних харчових продуктів, значення харчової та кулінарної хімії в житті кожної людини збурили значний інтерес здобувачів і призвели до дискусії та обміну думками. Продовжуємо далі… Чекаємо на наступну лекцію «Чайна церемонія – як не помилитися!». Цикл цікавих лекцій започатковано!
Рівень заходу: Університетський
Дата проведення: 28 листопада 2023 р.
Категорія: зустріч
Тип заходу: Інформаційно-просвітницькі заходи
Місце проведення: Житомирський державний університе імені Івана Франка
Дата проведення: 28 листопада 2023 р.
Кількість учасників: 15
Відповідальні особи: Авдєєва Ольга Юріївна Анічкіна Олена Василівна Євдоченко Олена Сергіївна Романишина Людмила Михайлівна Чумак Володимир Валентинович
Посилання на соціальні мережі:
https://www.facebook.com/himera1965/posts/pfbid02G1ewTFQk7ap7nSZEhxi1TCx2TAtFmLmePGnc7RZ86iciJ7uQ6XZnEEPq9oBYRMdal?__cft__[0]=AZVtBoOqWBX6iQfw2PKdovCO3fq7_cgZOzeymXEOmWowf7tnuRaD5C8rfoBEErCGsNXF3j_jp_E_Bsh8c1ByX0pGBVis_3ROa-T2ucol6KDC4STa129VzLj3EIFr7Wsl1Zx_CTk-1gb_mm8B564U8szZmSgITmcR4Ik4KG9oiA0r5CXb4bckhd8Z4MEQpF9JDUeOvcpnuEiuA-BTwkSLF19c&__tn__=%2CO%2CP-R
Кафедра: Хімії

Повідомити про помилку Статистика
© Житомирський державний університет імені Івана Франка, 2025