Здобувачі ознайомилися із особливостями сучасних тенденцій організації та провадження інноваційного бізнесу в сфері обслуговування. Лише практичний досвід та бачення успіху фахівців може запалити іскру справжнього майбутнього професіонала.
Екскурсію підприємством та представлення інноваційної моделі сучасного бізнесу проводила регіональна менеджерка підприємства Катерина Плохотишина. Студентству запропоновано інноваційну модель бізнесу, який передбачає поєднання традицій української випічки та інноваційних інструментів успішного бізнесу навіть в умовах війни.
Рівень заходу: Університетський
Дата проведення: 27 лютого 2024 р.
Категорія: зустріч
Тип заходу: Інформаційно-просвітницькі заходи
Місце проведення: заклад ресторанного господарства Ваш лаваш