Круглий стіл «Створення Житомирського харчового кластеру»

Викладачів Житомирського державного університету імені Івана Франка запросили долучитися до створення харчового кластеру. 19 грудня 2023 року франківці взяли участь у круглому столі «Створення Житомирського харчового кластеру». Захід відбувся в межах проєкту «USAID підтримує створення та інституціоналізацію Житомирського харчового кластеру». Житомирська міська територіальна громада має значний потенціал у сфері виробництва різноманітних продуктів харчування, у регіоні наявні потужності виробництва та споживання продуктів харчування. Все це дозволяє сформувати потужну базу для створення та розвитку харчового кластеру, який стане важливим поштовхом розвитку МСП, інновацій у створенні продуктів та пакування, розвитку логістичних потужностей, які будуть використовуватися всіма членами кластеру, створення спільної торговельної інтернет-платформи.
Рівень заходу: Міський
Дата проведення: 19 грудня 2023 р.
Категорія: круглий стіл
Тип заходу: Науково-популярні заходи
Місце проведення: Житомирська міська територіальна громада
Дата проведення: 19 грудня 2023 р.
Кількість учасників: 30
Відповідальні особи: Павлова Світлана Іванівна Панчишин Василь Зенонович Романюк Руслана Костянтинівна
Посилання на соціальні мережі:
https://www.facebook.com/zu.edu.ua/posts/pfbid0K5vfgY2bgSUtANctkhSNPjG2pgmjmAur3egWZsXgQSWNhUT6KukHbzktbo99TpMrl
Кафедра: Ботаніки, біоресурсів та збереження біорізноманіття

Повідомити про помилку Статистика
© Житомирський державний університет імені Івана Франка, 2025