Вже стало традицією для студентів спеціальності Готельно-ресторанна справа перший семестр інтенсивно знайомитись та відвідувати кращі заклади готельно-ресторанного господарства Житомирського регіону, що дозволяє зрозуміти, а точніше відчути, таку категорію як атмосфера закладу, краще відчувати гостинність та зрозуміти які процеси вкладаються в поняття "якість послуги" готельно-ресторанного господарства. Адміністратори закладів: піцерії «Маріо», пан Дмитро, та Паб «Плезентвілль», пані Ірина, представили концепцію, особливості управління діяльністю у складних умовах пандемії та військових дій, окреслили складнощі сьогодення в роботі закладів ресторанного господарства та представили широкий спектр послуг та можливостей своїх закладів. Особливу цікавість викликали інтер’єр закладів, лаундж-зони, внутрішні стандарти роботи персоналу та різні напрямки роботи зі споживачами.
Рівень заходу: Університетський
Дата проведення: 16 листопада 2023 р.
Категорія: екскурсія
Тип заходу: Інформаційно-просвітницькі заходи
Місце проведення: Піцерія "Маріо", Паб "Плезентвіль"