Правила сервірування

На практичних заняттях в межах навчальної практики здобувачі 1 курсу мали змогу поглибити теоретичні знання, розширити межі усвідомлення основ гостинності, креативно підходити до проведення практичних занять та реалізовувати певні проєкти. Вивчали правила та форми сервірування столу залежно до прийому їжі. Студенти-першокурсники відповідально підійшли до такого завдання, склавши перелік необхідних елементів, оформленням столу та описом правил сервірування.
Рівень заходу: Університетський
Дата проведення: 13 листопада 2023 р.
Категорія: фахова майстерня
Тип заходу: Інформаційно-просвітницькі заходи
Місце проведення: ЖДУ ім. І. Франка
Дата проведення: 13 листопада 2023 р.
Кількість учасників: 16
Відповідальні особи: Павлова Світлана Іванівна
Посилання на соціальні мережі:
https://www.facebook.com/groups/130174024298827/posts/1313379672644917/?locale=uk_UA
Кафедра: Економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи

Повідомити про помилку Договори
© Житомирський державний університет імені Івана Франка, 2025