Знайомство з роботою закладу ресторанного господарства Мушля

6 листопада здобувачі 1 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» завітали до ресторану Mushly, познайомились з тонкощами транспортування, зберігання та пропозиції морепродуктів. Керівник, пані Наталія, познайомила з історією окремих закладів ресторанної мережі «Сім’ї Діми Борисова» та запросила ще до одного закладу – 1Євро-бар «Білий налив».
Рівень заходу: Університетський
Дата проведення: 06 листопада 2023 р.
Категорія: екскурсія
Тип заходу: Інформаційно-просвітницькі заходи
Місце проведення: Заклад ресторанного господарства Мушля
Дата проведення: 06 листопада 2023 р.
Кількість учасників: 22
Відповідальні особи: Павлова Світлана Іванівна
Посилання на соціальні мережі:
https://www.facebook.com/zu.edu.ua/posts/pfbid0fzfUq4ENJjVSfJuwjRe7G9AfKD769RgdS5PpPfk7Cb4Grpoed8YBovycKkGJvNTJl
Кафедра: Економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи

Повідомити про помилку Договори
© Житомирський державний університет імені Івана Франка, 2025