Способи перевірки якості питної води в домашніх умовах

В рамках лабораторно-хімічної практики студенти 31 групи спеціальності 102 Хімія проводили визначення якості питної води в домашніх умовах. Використовуючи розчин мила, харчову соду, лимон, чай, каву та домашній посуд визначали тведість та прозорість води , вмість різних солей. Експеримент показав, що не вся вода придатна для вживання. Студенти-хіміки провели час цікаво, активно та ще й корисно!
Рівень заходу: Університетський
Дата проведення: 20 квітня 2021 р.
Категорія: майстер-клас
Тип заходу: Інформаційно-просвітницькі заходи
Місце проведення: Кафедра хімії
Дата проведення: 20 квітня 2021 р.
Кількість учасників: 30
Відповідальні особи: Кичкирук Ольга Юріївна Кондратенко Олена Ульянівна Кусяк Наталія Володимирівна
Посилання на соціальні мережі:
https://www.facebook.com/naturalZU
Кафедра: Хімії

Повідомити про помилку Статистика
© Житомирський державний університет імені Івана Франка, 2025