Визначення крохмалю в продуктах харчування

В рамках лабораторно-хімічної практики студенти і викладачі 3 курсу спеціальності 102 Хімія проводили цікаві досліди в домашніх умовах. Виявляється, дуже цікаві вийшли результати. Використовуючи прості реактиви з домашньої аптечки, змогли визначити наявність крохмалю в продуктах харчування.
Рівень заходу: Університетський
Дата проведення: 21 квітня 2021 р.
Категорія: майстер-клас
Тип заходу: Профорієнтаційні заходи
Місце проведення: кафедра хімії
Дата проведення: 21 квітня 2021 р.
Кількість учасників: 30
Відповідальні особи: Кичкирук Ольга Юріївна Кондратенко Олена Ульянівна Кусяк Наталія Володимирівна
Посилання на соціальні мережі:
https://www.facebook.com/himera1965
Кафедра: Хімії

Повідомити про помилку Статистика
© Житомирський державний університет імені Івана Франка, 2025