На ярмарку були представлені кухні корінних народів — українців та киримли, а також національних меншин, які традиційно мешкали на території нашого краю та міста — поляків, євреїв, німців, чехів. Страви цих кухонь з любов’ю приготували та представили студенти інституту. Борщик, варенички, млинчики, цехали, форшмак, вушка Амана, медовик, сосиски, брецелі, кава, торт «Захер», плов, чебуреки, долма, пироги, маковички, сирнички... За різноманіття такої смакоти можна було розрахуватися готівкою або через QR-код.
Рівень заходу: Університетський
Дата проведення: 12 жовтня 2023 р.
Категорія: фестиваль
Тип заходу: Волонтерська діяльність
Місце проведення: Житомирський державний університет імені Івана Франка, корп. №2