Традиції гостинності в ресторанному господарстві м. Житомира на прикладі мережі ресторанів SALAD

2 жовтня здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» вкотре зустрілися з нашим стейкхолдером, директором з персоналу мережі ресторанів SALAD, пані Наталією Омельчук, знайомились з традиціями гостинності в ресторанному господарстві м. Житомира на прикладі мережі SALAD. Пані Наталія представила історію розвитку мережі, сучасні тенденції сервісного обслуговування, внутрішні стандарти мережі, цінності компанії. А також було багато практичного досвіду та порад майбутнім рестораторам.
Рівень заходу: Університетський
Дата проведення: 02 жовтня 2023 р.
Категорія: гостьова лекція
Тип заходу: Інформаційно-просвітницькі заходи
Місце проведення: ЖДУ ім. І. Франка
Дата проведення: 02 жовтня 2023 р.
Кількість учасників: 52
Відповідальні особи: Павлова Світлана Іванівна
Посилання на соціальні мережі:
https://www.facebook.com/groups/130174024298827/posts/1292914298024788
Кафедра: Економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи

Повідомити про помилку Договори
© Житомирський державний університет імені Івана Франка, 2025