Мистецтво ефективного управління рестораном: мрії та реальність
26 вересня до здобувачів магістрантів та бакалаврів спеціальності Готельно-ресторанна справа, Менеджмент та Маркетинг завітала управляюча ресторанним сервісом готельно-ресторанного комплексу «Чудодієво» з темою «Мистецтво ефективного управління рестораном: мрії та реальність».
Ми, як гості ресторану, бачимо цікаві інтер’єри, бездоганний сервіс, смачні страви та чітку роботу всіх працівників. Але ми не здогадуємось яка величезна робота має проводитись, щоб цей механізм працював без збоїв! Щоб працівники з посмішкою виходили до гостей і заклад приносив прибуток. Якими вміннями та знаннями повинні володіти керівник та менеджмент, щоб спланувати, організувати та оперативно реагувати за запити гостей та зміни ринку!
Пані Катерина нам представила основи фінансово-економічного планування, роль food cost та labor cost у фінансових результатах закладу, поділилася власними фішками ефективного управління.