Проект "Перевірка продуктів харчування на якість та свіжість"

Здобувачі вищої освіти 21 Бд-Хім групи спеціальності 102 Хімія Житомирського державного університету імені Івана Франка створювали проект на тему "Перевірка продуктів харчування на якість та свіжість", а також виявляли в них вміст білків, жирів та вуглеводів
Рівень заходу: Університетський
Дата проведення: 26 квітня 2021 р.
Категорія: проект
Тип заходу: Профорієнтаційні заходи
Місце проведення: Кафедра хімії
Дата проведення: 26 квітня 2021 р.
Кількість учасників: 37
Відповідальні особи: Авдєєва Ольга Юріївна Віленський Володимир Олексійович Онищук Ірина Петрівна
Посилання на соціальні мережі:
https://www.facebook.com/photo?fbid=1092043397949668&set=pcb.1092049407949067
https://www.facebook.com/photo?fbid=1092043687949639&set=pcb.1092049407949067
Кафедра: Хімії

Повідомити про помилку Статистика
© Житомирський державний університет імені Івана Франка, 2025