Тематична зустріч «Впровадження технології STEM-освіти в процес вивчення хімії»
10.06.2023 року завідувач кафедри хімії Анічкіна Олена провела тематичну зустріч із здобувачами вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта, предметної спеціальності 014.06 Середня освіта (Хімія) на тему «Впровадження технології STEM-освіти в процес вивчення хімії». В ході тематичної зустрічі здобувачі вищої освіти ознайомилися з можливістю використання елементів STEM-освіти не лише, як високотехнологічного напрямку розвитку техніки, а і цікавого та перспективного способу вивчення хімії на кожному уроці. Викладач презентував можливості вивчення хімічної складової харчових продуктів, як напрямок реалізації STEM-освіти. Ознайомив здобувачів із історією кулінарної хімії та інноваційними способами використання хімічних реакцій у виготовленні харчових продуктів. Сьогодні всі розуміють, що кулінарна хімія – це напрямок STEM, а вивчення процесу приготування їжі кожним – напрямок практико орієнтованої STEM-освіти. Споживайте відповідально!
Рівень заходу: Університетський
Дата проведення: 10 червня 2023 р.
Категорія: зустріч
Тип заходу: Інформаційно-просвітницькі заходи
Місце проведення: Житомирський деражвний університет імені Івана Франка