Майстер-клас з ресторанного обслуговування

28 квітня, сеньйор Пауло Брешіа, президент асоціації UCM-Italy в рамках Euroest Project, представив правила та особливості обслуговування гостей у закладах ресторанного господарства Італії, розповів про навички та гарні манери офіціантів, кулінарні звички італійців, а також умови проходження літньої практики в Італії! Цей майстер-клас присвячений помічникам офіціантів!
Рівень заходу: Університетський
Дата проведення: 28 квітня 2023 р.
Категорія: майстер-клас
Тип заходу: Інформаційно-просвітницькі заходи
Місце проведення: Лаб. організації ресторанного обслуговування
Дата проведення: 28 квітня 2023 р.
Кількість учасників: 4
Відповідальні особи: Павлова Світлана Іванівна
Посилання на соціальні мережі:
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0nbzbeGh3symkxsaDL3Eh2h6e3bQEGoujSbbmu5JFPBGztUc6kTDtqZDNaVFvRecCl&id=100011521443912
Кафедра: Економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи

Повідомити про помилку Договори
© Житомирський державний університет імені Івана Франка, 2025