Дослідженні властивостей білків, їх визначення у продуктах харчування

Білок у їжі є справжнім будівельним матеріалом для клітин живого організму, незамінним для м’язів, внутрішніх органів і шкіри. Продукти, що містять білок допомагають нам збалансувати свою харчову тарілку, адже це важлива складова повноцінного раціону. На заняттях із хімії у межах вивчення теми «Білки» учні 10-В класу Наукового ліцею ЖДУ імені Івана Франка (Європейський науковий ліцей в Житомирі) мали можливість експериментально дослідити хімічні властивості білків, провести якісні реакції та перевірити продукти харчування, які щоденно вживають на вміст у них білків і, відповідно, їх якість.
Рівень заходу: Університетський
Дата проведення: 25 квітня 2023 р.
Категорія: проект
Тип заходу: Профорієнтаційні заходи
Місце проведення: ЖДУ ім. Івана Франка
Дата проведення: 25 квітня 2023 р.
Кількість учасників: 17
Відповідальні особи: Авдєєва Ольга Юріївна
Посилання на соціальні мережі:
https://www.facebook.com/himera1965/posts/pfbid037zdwRemo7uXWSYQEHt1tggVTe8WRAkpCk8S4zNcbXAypGYZsgAofttYRJdEFEzAfl?__cft__[0]=AZXsRLeTcCRZ6yK5VL2VNh-Ps9XT79sS_5qcOQijPyqi-fkjG8nwZbIwnXB3ol2cqqTko-bblB1o_3bskwyKwH2PNq7wmKpiGQnLDazUk3M4MpE7swBKneMPtK8v8MCl20m_B4fCQxfCT5RL87dka08p9NTNuIPjDZDmKXXL_ExF2RSeZ69FX1SPrnJZdQMIs-wvY00ufMwyNg297uc-ZnyX&__tn__=%2CO%2CP-R
Кафедра: Хімії

Повідомити про помилку Статистика
© Житомирський державний університет імені Івана Франка, 2025