Бракераж готової продукції: мета та технологія проведення

12 квітня майбутні фахівці готельно-ресторанної справи разом з інженером-технологом Департаменту освіти Житомирської міської ради Ольгою Лісогурською вивчали тонкощі харчування дітей, особливості проведення бракеражу харчових продуктів при закупівлі та відпуску готових страв, знайомились з правилами ведення журналу бракеражу та вимог до бракеражної комісії. Пані Ольга поділилася частинкою своїх знань про технологію виробництва кулінарної продукції, особливостями харчування дітей та сучасними тенденціями у реформуванні кухонь шкіл та дошкільних закладів освіти. Зустріч відбувалась у формі активного діалогу: студенти познайомились з нормативними документами, інструкціями та рекомендаціями щодо забезпечення харчування дітей, побачили розроблене меню на чотири тижні та дізналися про етапи його розробки, змогли задати питання з технології виробництва кулінарної продукції.
Рівень заходу: Університетський
Дата проведення: 12 квітня 2023 р.
Категорія: гостьова лекція
Тип заходу: Інформаційно-просвітницькі заходи
Місце проведення: Лаб. організації ресторанного обслуговування
Дата проведення: 12 квітня 2023 р.
Кількість учасників: 21
Відповідальні особи: Павлова Світлана Іванівна
Посилання на соціальні мережі:
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02H6LPeQKM12qEb2Rwu1PnSShHuMktHnsQot42tmMRGx1CLXG9KeG3cGASb3zJ4QoWl&id=100011521443912
Кафедра: Економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи

Повідомити про помилку Договори
© Житомирський державний університет імені Івана Франка, 2025