Особливості технології приготування страв Житомирського регіону

Вивчаємо технологію приготування фірмових страв Житомирського регіону! Дуже змістовна та цікава зустріч 5 квітня здобувачів спеціальності Готельно-ресторанна справа з інженером-технологом Департаменту освіти міської ради, Ольгою Лісогурською. Розбирали відмінності національних страв, фірмових страв та брендових страв, історію формування традицій фірмових страв Житомирського регіону, порядок створення та затвердження технологічних карт фірмових страв, особливості харчування дітей шкільних та дошкільних закладів та багато інших цікавих моментів. Майбутні ресторатори зрозуміли наскільки велика та важлива робота щодо розробки меню харчування, затвердження технологічних карт, врахування потреб різних груп населення
Рівень заходу: Університетський
Дата проведення: 05 квітня 2023 р.
Категорія: гостьова лекція
Тип заходу: Інформаційно-просвітницькі заходи
Місце проведення: Лаб. організації ресторанного обслуговування
Дата проведення: 05 квітня 2023 р.
Кількість учасників: 18
Відповідальні особи: Павлова Світлана Іванівна
Посилання на соціальні мережі:
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02eGHyuCZFb2Fhn8N1wxCLrrYMhNuuTaFBo7kG1aZMnKfxw55RjM6KKjcZVDuAVX16l&id=100011521443912
Кафедра: Економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи

Повідомити про помилку Договори
© Житомирський державний університет імені Івана Франка, 2025