Знайомство з рестораном "Маріо"

19 жовтня відвідали піцерію "Маріо" та від управляючого познайомились із концепцією закладу, новинками технології приготування блюд та умовами роботи ресторанного господарства у такі непрості часи.
Рівень заходу: Університетський
Дата проведення: 19 жовтня 2022 р.
Категорія: екскурсія
Тип заходу: Інформаційно-просвітницькі заходи
Місце проведення: Мережа ресторанів САЛАД, Ресторан "Маріо"
Дата проведення: 19 жовтня 2022 р.
Кількість учасників: 14
Відповідальні особи: Павлова Світлана Іванівна
Посилання на соціальні мережі:
https://www.facebook.com/groups/130174024298827/posts/1103474990302054/
Кафедра: Економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи

Повідомити про помилку Договори
© Житомирський державний університет імені Івана Франка, 2025