Чаювання та правила етикету

Основи гостинності вивчаємо разом з першим курсом спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у нашій лабораторії з ресторанного обслуговування. Чаювання за сервірованими столами, гарячий чай та правила етикету і спілкування з вже досвідченим третім курсом – це приємні бонуси студентського життя та особливості спеціальності.
Рівень заходу: Університетський
Дата проведення: 28 вересня 2022 р.
Категорія: семінар
Тип заходу: Інформаційно-просвітницькі заходи
Місце проведення: ЖДУ ім. І. Франка, Лабораторія з ресторанного обслуговування
Дата проведення: 28 вересня 2022 р.
Кількість учасників: 17
Відповідальні особи: Павлова Світлана Іванівна
Посилання на соціальні мережі:
https://www.facebook.com/groups/130174024298827/posts/1086355255347361/
Кафедра: Економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи

Повідомити про помилку Договори
© Житомирський державний університет імені Івана Франка, 2025