Знайомство з концепцією закладів

29 вересня з першим курсом спеціальності «Готельно-ресторанна справа» почали вже традиційно знайомитись з закладами готельно-ресторанного господарства м. Житомира. І сьогодні це найвідоміша у місті мережа SALAD, та заклад BBQ паб “Плезентвіль”! Вдячні нашим партнерам та стейкхолдерам за можливість познайомитись з історією мережі, концепцією та атмосферою закладу, побачити структуру та відчути емоції, які панують всередині. Безмежно вдячні за ту роботу, яку мережа проводить останні півроку та сподіваємось на подальшу співпрацю.
Рівень заходу: Університетський
Дата проведення: 29 вересня 2022 р.
Категорія: екскурсія
Тип заходу: Інформаційно-просвітницькі заходи
Місце проведення: Мережа ресторанів САЛАД, Паб "Плезентвілль"
Дата проведення: 29 вересня 2022 р.
Кількість учасників: 14
Відповідальні особи: Павлова Світлана Іванівна
Посилання на соціальні мережі:
https://www.facebook.com/groups/130174024298827/posts/1086367085346178/
Кафедра: Економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи

Повідомити про помилку Договори
© Житомирський державний університет імені Івана Франка, 2025